Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο κανονικα δεν ειναι παρανομο που κανουν οι εταιρειες τυπου Bethesda?Δηλαδη αν αγοραζω εγω ενα παιχνιδι σε φυσικη μορφη που δεν εχει κιολας και online,για ποιο λογο πρεπει να μπω online για να κατεβασω το υπολοιπο παιχνιδι?

Το φυσικο μεσο αποθηκευσης για ποιο λογο υπαρχει?Ειναι στυλακι εκθεσιακο?

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αυτο κανονικα δεν ειναι παρανομο που κανουν οι εταιρειες τυπου Bethesda?Δηλαδη αν αγοραζω εγω ενα παιχνιδι σε φυσικη μορφη που δεν εχει κιολας και online,για ποιο λογο πρεπει να μπω online για να κατεβασω το υπολοιπο παιχνιδι?

Το φυσικο μεσο αποθηκευσης για ποιο λογο υπαρχει?Ειναι στυλακι εκθεσιακο?

Οσο παράνομο είναι να κατεβάζεις day one patch για να λειτουργήσει σωστά το περιεχόμενο που αγόρασες. Δυστυχώς ή ευτυχώς το θέμα αυτό με το gaming και τις άδειες και το τι είναι νόμιμο ή όχι είναι ακόμα σε βρεφικό στάδιο. Μέχρι να γίνει ένα πλήρες ξεκαθάρισμα του τι και πως θα έχουμε πολλά και διάφορα κρούσματα. Γι αυτό άλλωστε και θέλουν όλοι σιγά σιγά να πάει σε συνδρομητική υπηρεσία το gaming τύπου netflix. 

Οταν έχεις σε κονσόλες και PC ήδη παιχνίδια που θέλουν 60+ GB τότε εκ των πραγμάτων θα έχουμε τέτοια φαινόμενα και στις φορητές θα έχεις το ίδιο σε μικρότερη κλίμακα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για οσους ανησυχουν τι θα γινει μετα απο 10 χρονια η Ν εδωσε μια φορα τη λυση

you also won’t be able to re-download previously purchased Wii and Virtual Console games ;)

Επεξ/σία από Mistwalker
  • Like 1
Δημοσ.

Αυριο παραλαμβανω nba 2k18 απο amazon uk. Πρεπει να ναι πολυ καλο. Επισης παρηγγειλα μια 64gv micro sd card samsung. Θα μου ειναι αρκετη λετε δεδομενου οτι αγοραζω κατα κυριο λογο physical? 

Δημοσ.

Νεες φημες λενε οτι το call of duty 4 δεν θα ερθει τελικα στο switch.Λενε οτι οταν κυκλοφορησει για τα αλλα μηχανηματα λογικα Οκτωμβριο θα κυκλοφορησουν την ιδια μερα σαν ξεχωριστο game ή mode ενα  battle royal call of duty που αυτο λενε οτι θα ερθει στο switch.Για μενα παντως αν κανουν το λαθος και οντως βγαλουν το cod 4 χωρις solo story και ειναι μονο online οπως ακουγεται τελευταια θα χαρω αν δεν ερθει ποτε στο switch και μακαρι να αποτυχει παντου οπως και το SF V.

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Νεες φημες λενε οτι το call of duty 4 δεν θα ερθει τελικα στο switch.Λενε οτι οταν κυκλοφορησει για τα αλλα μηχανηματα λογικα Οκτωμβριο θα κυκλοφορησουν την ιδια μερα σαν ξεχωριστο game ή mode ενα  battle royal call of duty που αυτο λενε οτι θα ερθει στο switch.Για μενα παντως αν κανουν το λαθος και οντως βγαλουν το cod 4 χωρις solo story και ειναι μονο online οπως ακουγεται τελευταια θα χαρω αν δεν ερθει ποτε στο switch και μακαρι να αποτυχει παντου οπως και το SF V.

Εγω παλι πιστευω πως καλυτερα ετσι. Εξαλλου τα campaign του εθναι αθλια τελυταια. Τα battle royale σαρωνουν.ενα cod battle royale on the go θα ναι ο, τι πρεπει. Θα εκτοξευσει το switch! Σιγουρη αγορα απο μενα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billeiros είπε

Εγω παλι πιστευω πως καλυτερα ετσι. Εξαλλου τα campaign του εθναι αθλια τελυταια. Τα battle royale σαρωνουν.ενα cod battle royale on the go θα ναι ο, τι πρεπει. Θα εκτοξευσει το switch! Σιγουρη αγορα απο μενα

Αν βγει στα 20-30€ οπως ολα τα online game τοτε ναι.Επειδη ομως ειναι σιγουρο οτι θα κρατησουν το full price τοτε ουτε για αστειο,ειναι καθαρο αρπαγμα χρηματων οπως το SF V.

Στο switch θα ερθουν μια χαρα online fps οπως το Paladins που καποια στιγμη θα καταφερουν να φτιαξουν και το battle royal.Τo crazy justice  φαινεται ενδιαφερων σαν battle royale και φημες θελουν το fortnight να ανακοινωθει στην Ε3.

• Like 1
Δημοσ.

Guilty Gear XX Accent Core Plus R has been confirmed.Σε ενα μηνα ερχεται το  καινουριο αλλα η arc φερνει ενα game που βγηκε πριν 3 χρονια.

Κοντευει και η Ε3 ευκαιρια να παρουσιασουν ενα revision:P

• Moderators
Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει τι παίζει με την NSw scene. Έχουν κάνει progress, σπαταλάνε σημαντικούς πόρους (οι Fail0verlow έχουν καταφέρει να τρέξουν linux apps), αλλά public δεν έχει γίνει κάτι ουσιαστικό ακόμα.

Περιμένουν το revision;

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Mistwalker είπε

Αν βγει στα 20-30€ οπως ολα τα online game τοτε ναι.Επειδη ομως ειναι σιγουρο οτι θα κρατησουν το full price τοτε ουτε για αστειο,ειναι καθαρο αρπαγμα χρηματων οπως το SF V.

Στο switch θα ερθουν μια χαρα online fps οπως το Paladins που καποια στιγμη θα καταφερουν να φτιαξουν και το battle royal.Τo crazy justice  φαινεται ενδιαφερων σαν battle royale και φημες θελουν το fortnight να ανακοινωθει στην Ε3.

Καλοδεχουμενο παρολα αυτα κ ενα cod

• Like 1
Δημοσ.

Χλωμό το βλέπω για revision τόσο νωρίς. Ο μόνος λόγος για να προχωρήσει τόσο γρήγορα σε κάποιο revision η nintendo δεν είναι άλλο παρά το θέμα της πειρατείας. Για την nintendo το θέμα πειρατεία πιστοποιεί και αλλαγή γενιάς άμα λάχει, όχι απλά revision. Πραγματικά αρρώστια με το θέμα αυτό. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το κυνήγι μαγισσών. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Ο μόνος λόγος για να προχωρήσει τόσο γρήγορα σε κάποιο revision η nintendo δεν είναι άλλο παρά το θέμα της πειρατείας.

Αν είναι έτσι το κόβω να αλλάζουν γενιά σύντομα γιατί το exploit του Tegra που βρέθηκε είναι σε επίπεδο hardware...

Δημοσ.

Αχα, τότε ναι παίζει να δούμε revision πιο σύντομα. Του χρόνου ήταν δεδομένο ότι θα βλέπαμε, τώρα αν το exploit είναι σε hardware level παίζει να δούμε revision και φέτος ακόμα και αρχής γενομένης κατά φθινόπωρο μεριά. Η Ε3 θα είναι η απάντηση σε αυτό.

Δημοσ.

Εγώ τους έχω ικανούς να ρίξουν μέχρι μύνηση στην nVidia. Nintendo είναι αυτή.

Το trailer του Wolfenstein το οποίο τρέχει σε Switch:

Βέβαια είπαμε πιο πριν ότι η κονσόλα είναι πιο αδύναμη και από PS3/360 αλλά εντάξει, θα συμβιβαστούμε και με αυτά τα αισχρά γραφικά.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...