Mistwalker Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Release το καλοκαιρι στα 39.99€ για κονσολες( θα εχει catridge) και 29.99€ στο pc 2
SoFGR Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) ^ δυσκοιλιος αστεγος με καναλι στο YT N64 + GC games or gtfo, rogue squadron 2+3 on the go κανεις ? ocarina of time και majora's mask στο κρεβατι λιγο πριν κλεισεις τα ματια ? lylat wars στο πρωινο χ3σιμο ? local multi στο mario kart 64 οπουδηποτε και με οποιονδηποτε ? Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από SoFGR
Mistwalker Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Για εναν παλιο ηλιθιο λογο η nοα ειχε πει οτι δεν θα το δεχτουν ποτε σε μηχανημα της nintendo.Μεχρι και οταν πρωτοανακοινωθηκε οι dev δεν ηξεραν τη απαντηση να δωσουν που δεν θα ερθει στο switch.Αφου θα ερθει τελικα φαινεται πως σιγα σιγα βαζουν μυαλο στη nintendo και ξεχναν τις βλακειες τον παλιοτερον χρονον. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από Mistwalker 1
loukas599 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Παιδιά μία απορία.το λογαριασμό μου στο switch μπορώ να τον πουλήσω μαζί με τα digital games και αν ναι τι πρέπει να κάνω;
chek2fire Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Το Γερμανικό amazon έβγαλε για καμιά ώρα λίγα κομμάτια του octapath traveller κολέκτορα. Φυσικά εξαντλήθηκαν μέσα σε χρόνο dt. Ημουν τυχερός γιατί δεν ξέρω πως έφαγα φλασιά να κοιτάξω εκεί έτσι μου ήρθε και φυσικά το βρήκα και πήρα ένα κομμάτι. 1
Bourdoulas Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Άθλιο cover βάζοντας αυτή τη παπαριά πάνω. 3
sils Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 9 ώρες πριν, loukas599 είπε Παιδιά μία απορία.το λογαριασμό μου στο switch μπορώ να τον πουλήσω μαζί με τα digital games και αν ναι τι πρέπει να κάνω; Δινεις το email k των κωδικο προσβασης που εκανες φια το συγκεκριμένο account. 1
loukas599 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, sils είπε Δινεις το email k των κωδικο προσβασης που εκανες φια το συγκεκριμένο account. Ευχαριστώ
Mistwalker Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Αντε στο cover βαζεις το banner γιατι ειναι αναγκαστικο αλλα καλη μαγκια ειναι να εχει απο μεσα και δευτερο σχεδιο ωστε να το αλλαξεις οπως το zelda.Εγω θελω να δω παντως τι catridge εβαλαν και ποσο θα ειναι το download μια και το game στο pc ειναι 55gb. 1
Bourdoulas Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 8 GB cartridge, 30 GB download φάση γιατί μωρέ, ξέρεις... κοστίζει να βάλουμε ένα cartridge της προκοπής. Δυστυχώς έγινε trend αυτό το πράγμα και δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν ξέρω αν θα υποστηρίξω κάποιον τίτλο που ακολουθεί αυτή την μέθοδο. 2
ikaruga24 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε 8 GB cartridge, 30 GB download φάση γιατί μωρέ, ξέρεις... κοστίζει να βάλουμε ένα cartridge της προκοπής. Δυστυχώς έγινε trend αυτό το πράγμα και δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν ξέρω αν θα υποστηρίξω κάποιον τίτλο που ακολουθεί αυτή την μέθοδο. Δυστυχώς αυτό είναι απαραίτητο κακό, είναι δεδομένο ότι θα γίνε για μεγάλα παιχνίδια σαν και αυτό. Ακόμα και 32GB cart να βάζανε πάλι θα είχε download επιπλέον. Για αυτό λέγαμε και πριν ότι τα περισσότερα παιχνίδια θα κινηθούν σε 8 και 16GB carts για τα μεγάλα παιχνίδια και τα υπόλοιπα σε download. Τσίπηδες δε λέω, ειδικά εταιρίες όπως η Bethesda που έχει τον κώλο της από ρευστό και μπορεί να κάνει σωστή δουλειά και να βάλει τα μεγάλα carts των 32GB απλά δεν θα το κάνει. Προσωπικά αυτό δεν με πειράζει, περισσότερο με ενοχλεί η συσκευασία της φυσικής έκδοσης. Βλέπεις εκδόσεις όπως το Binding of Isaac afterbirth+ και βλέπεις και Zelda breath of the wild που είναι εντελώς γυμνό μέσα. Γιατί ρε παιδιά; Η έκδοση του WiiU παράδειγμα μια χαρά συσκευασία είχε, η έκδοση του Switch τόσο ανύπαρκτη; Ντε και καλά για να πας στην collectors;
Mistwalker Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μεχρι στιγμης το μονο game που κυκλοφορησε σε 32gb catridge ειναι το dragon quest.Το wolfenstein δεν υπαρχει περιπτωση να μπει στο 8ρι gb.Το πιο πιθανο θα ειναι να παει οπως το doom(55gb στο pc) σε 16 gb και 10 gb ειχε το online.Το wolf δεν εχει online ουτε τα dlc ειπαν αν θα ειναι μαζι με το game ουτε αν θα ερθουν ειπαν. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από Mistwalker
Προτεινόμενες αναρτήσεις