chek2fire Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) καλα εγώ θα την πάρω έτσι για την συλλογή και για τα anime που έχει το πακέτο αξίζει τα χρήματα νομίζω αν και θα ήθελα ένα τέτοιο πακέτο με τους χαρακτήρες του 5 Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από chek2fire
parlapipas25 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 19 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Ναι γιατί το παίρνεις μαζί σου. Μαγεία να το παίζεις κουκουλωμένος στο κρεβάτι με ακουστικά μπροστά στη μούρη σου. Αυτή η καραμέλα με την φορητότητα πρέπει να σταματήσει.Δεν μπορεί να την χρησιμοποιούμε συνέχεια σαν δικαιολογία όταν λέμε πόσο downgrade έχει φάει ένα παιχνίδι.First person shooter με 30 καρε,και είμαι σίγουρος ότι όταν είναι γεμάτο τέρατα θα πέφτει κι άλλο.. Το switch θα μπορούσαν να το κάνουν φορητό αλλά και να ξυρίζει αλλά nintendo είναι αυτή..Με εξαίρεση το nintendo 64 δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζει και βάζει σαπακια hardware..
skalos Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε Αυτή η καραμέλα με την φορητότητα πρέπει να σταματήσει.Δεν μπορεί να την χρησιμοποιούμε συνέχεια σαν δικαιολογία όταν λέμε πόσο downgrade έχει φάει ένα παιχνίδι.First person shooter με 30 καρε,και είμαι σίγουρος ότι όταν είναι γεμάτο τέρατα θα πέφτει κι άλλο.. Το switch θα μπορούσαν να το κάνουν φορητό αλλά και να ξυρίζει αλλά nintendo είναι αυτή..Με εξαίρεση το nintendo 64 δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζει και βάζει σαπακια hardware.. Εγώ πάντως που ειλικρινά δεν με νοιάζει η φορητότητα το έχω κατά ευχαριστηθεί το Doom (που δεν το περίμενα)! Δεν έχω δει frame drops ακόμα και στο πανικό. 2
orck Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 17 λεπτά πριν, skalos είπε Εγώ πάντως που ειλικρινά δεν με νοιάζει η φορητότητα το έχω κατά ευχαριστηθεί το Doom (που δεν το περίμενα)! Δεν έχω δει frame drops ακόμα και στο πανικό. Είσαι casual παίχτης εσύ και δεν μετράει η άποψη σου (για να μην παρεξηγηθουμε και εγώ casual παίχτης και επίσης δεν μετράει η άποψη μου). Αυτά τα θέματα τα αποφασίζουν οι hardcore φωτεινοί παντογνωστες, όχι εμείς. Εάν η απόφαση έχει βγει και λέει ότι είναι χάλια, έτσι ειναι. Τέλος. 2
D.Luffy Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 45 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε Το switch θα μπορούσαν να το κάνουν φορητό αλλά και να ξυρίζει αλλά nintendo είναι αυτή..Με εξαίρεση το nintendo 64 δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζει και βάζει σαπακια hardware.. Η εξήγηση είναι απλή. Θα αγόραζες ένα τούμπανο Switch πχ με Tegra X2 στα 450-500 ευρώ? 1
Vagosman Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Βασικά δεν ειναι μονο αυτό το θέμα. Το engineering έπρεπε να αποφασίσει μεταξύ δύναμης, φορητότητας βάρους, όγκου κτλ. Έστω οτι έδινες 500€ να βάλει μέσα οτι καλύτερο μπορούσε. Θα μπορούσες να το σηκώσεις; Η μπαταρία πόσο θα κρατούσε; Η επιλογή 720p ανάλυση σε 720p οθόνη σε αυτές τις ίντσες ήταν θέμα compromise και άριστου engineering. Upscale σε tv και 2πλή δύναμη σε docked ναι. Ήθελες 4κ; Δε νόμίζω ουτε στο επόμενο switch ούτε μέχρι να βελτιωθούν οι καταναλώσεις και να ανέβουν κατακόρυφα οι χωρητικότητες των μπαταριών και ταυτόχρονα να πέσει το βάρος τους. Η Νίντυ έδωσε οτι καλύτερο μπορούσε με τα σημερινά τεχνολογικά δεδομένα και κόστη. 6
D.Luffy Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Επίσης για μένα είναι θετικό το ότι η N επέλεξε ένα τσιπ το οποίο είναι διαδεδομένο και ενσωματώνει πρόσφατες τεχνολογίες αντί καμιάς περίεργης custom αρχιτεκτονικής που δεν θα έμπαινε κανένας στον κόπο να μάθει και να αξιοποιήσει. Ούτε καν indies δεν θα βλέπαμε στο Switch σε αυτή την περίπτωση, πόσο μάλλον υποστήριξη από εταιρίες όπως η Bethesda... Ας κοιτάμε λίγο το δάσος και όχι μόνο το δέντρο. Και ας μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα φορητό σύστημα που πρέπει κάπως να λειτουργήσει και με μπαταρία. 4
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 1 hour ago, orck said: Είσαι casual παίχτης εσύ και δεν μετράει η άποψη σου (για να μην παρεξηγηθουμε και εγώ casual παίχτης και επίσης δεν μετράει η άποψη μου). Αυτά τα θέματα τα αποφασίζουν οι hardcore φωτεινοί παντογνωστες, όχι εμείς. Εάν η απόφαση έχει βγει και λέει ότι είναι χάλια, έτσι ειναι. Τέλος. Το ξέρω ότι το γράφεις ειρωνικά, αλλά στην τελική εμείς που παίρνουμε την gaming συσκευή μαζί μας παντού και παίζουμε σε σε κάθε είδους αντίξοες συνθήκες είμαστε δέκα φορές πιο hardcorάδες από αυτόν που παίζει για δυο ωρίτσες το βράδυ με τις ανέσεις του μπροστά από το τζάκι του και με τη γάτα του να κοιμάται στα πόδια του. ΖΑΤΣ! 5
orck Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Ειρωνεύομαι τους ειδήμονες που τα ξέρουν ολα και βιώνουν πολύ δραματικά τις "τραγικές ελλείψεις" του switch. Τους "σοβαρούς" gamers. Τώρα αυτό που κάνεις εσύ μπράβο σε θαυμάζω. Δεν έχω χρόνο για να τον ξοδέψω έτσι. 1
christos_75 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Μια ιδεα απο τα kit του Labo https://www.nintendo.co.jp/labo/parts/
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 1 hour ago, orck said: Ειρωνεύομαι τους ειδήμονες που τα ξέρουν ολα και βιώνουν πολύ δραματικά τις "τραγικές ελλείψεις" του switch. Τους "σοβαρούς" gamers. Τώρα αυτό που κάνεις εσύ μπράβο σε θαυμάζω. Δεν έχω χρόνο για να τον ξοδέψω έτσι. Ούτε εγώ έχω χρόνο, από τον ύπνο μου κόβω!
Greygore Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Πάγια τακτική του "ζορισμένου" gamer βασικά 4
Fulgore Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 21 ώρες πριν, SoFGR είπε 1) do u even goldeneye / perfect dark bro ?? 2) και το skyrim και το doom ειχανε 33% sale πριν κανα μηνα .... 1)Τα εχω παιξει και τα δυο στις αντιστοιχες κονσολες τους οταν ειχαν βγει(για το goldeneye ειχα προλαβει και 4πλο splitscreen :P) Τα 30fps τα ανεφερα οχι γιατι στο pc παιζει/τρεχει καλυτερα(γιατι αυτο δεν ενδιαφερει και κανενα)αλλα γιατι στις αλλες κονσολες τρεχει καλυτερα και ειναι και φθηνοτερο. Δυστηχως η Bethesda δεν λεει να ριξει τις τιμες ουτε σε αυτο,ουτε και στο Skyrim. Αν ηταν πχ το Dishonored 2 που και στις αλλες κονσολες τρεχει στα 30 δεν θα το ανεφερα. 2)Σε sale και φθηνοτερη τιμη εκει ναι αλλαζει το πραγμα,γιαυτο κιολας ανεφερα την τιμη απο σκρουτζ που ειναι αυτη https://www.skroutz.gr/s/13052087/Doom-NS.html?from=most-popular&keyphrase=doom+switch (υπαρχουν πολλοι που αγοραζουν μονο κουτατα γιαυτο το εγραψα κιολας) 3)Ξερω οτι δεν εχει αναφερθει απο πολλους,αλλα δεν ξερω το ατομο που ρωταει ποσο και αν θα ασχοληθει με το multiplayer του παιχνιδιου,γιαυτο και προσωπικα κοιταζω την τιμη τοσο πολυ και το τονιζω κιολας. 4 ώρες πριν, parlapipas25 είπε Αυτή η καραμέλα με την φορητότητα πρέπει να σταματήσει.Δεν μπορεί να την χρησιμοποιούμε συνέχεια σαν δικαιολογία όταν λέμε πόσο downgrade έχει φάει ένα παιχνίδι.First person shooter με 30 καρε,και είμαι σίγουρος ότι όταν είναι γεμάτο τέρατα θα πέφτει κι άλλο.. Το switch θα μπορούσαν να το κάνουν φορητό αλλά και να ξυρίζει αλλά nintendo είναι αυτή..Με εξαίρεση το nintendo 64 δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζει και βάζει σαπακια hardware.. Καθολου καραμελα δεν ειναι η φορητοτητα και ισα ισα που ειναι και το selling point της κονσολας. Και οχι μονο αυτο αλλα χαρη στην φορητοτητα εχει μια θεση στην αγορα. Και δεν χρειαζεται να χρησιμοποιεις το Switch συνεχεια για φορητο για να το πει καποιος αυτο. Μονο και μονο που υπαρχει αυτη η δυνατοτητα οποιαδηποτε στιγμη το χρειαστεις λεει πολλα,ακομα και αν το χρησιμοποιησεις σαν φορητο 3 φορες συνολικα. Βεβαια συμφωνω οτι οταν οι τιμες εχουν τοσο μεγαλη διαφορα οπως στο doom εκει ναι η φορητοτητα δεν δικαιολογει την παραπανω τιμη. 1
ikaruga24 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, parlapipas25 είπε Αυτή η καραμέλα με την φορητότητα πρέπει να σταματήσει.Δεν μπορεί να την χρησιμοποιούμε συνέχεια σαν δικαιολογία όταν λέμε πόσο downgrade έχει φάει ένα παιχνίδι.First person shooter με 30 καρε,και είμαι σίγουρος ότι όταν είναι γεμάτο τέρατα θα πέφτει κι άλλο.. Το switch θα μπορούσαν να το κάνουν φορητό αλλά και να ξυρίζει αλλά nintendo είναι αυτή..Με εξαίρεση το nintendo 64 δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζει και βάζει σαπακια hardware.. Καραμέλα το selling point της κονσόλας; Να φανταστώ ότι smartphone δεν χρησιμοποιείς καθόλου και όλα τα κάνεις μέσω PC σωστά; 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις