D.Luffy Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Μόλις έγινε delay στο Dark Souls στο Switch από 25 Μάη σε καλοκαίρι. Η αργοπορία μάλλον συμβαίνει για τον ίδιο λόγο που και άλλα παιχνίδια τρώνε delay δηλαδή κάποιου είδους έλλειψης cartridges συγκεκριμένης χωρητικότητας. Εγώ πάντως κρατάω πολύ μικρό καλάθι για το συγκεκριμένο port στο Switch, ειδικά μετά από αυτή την ανακοίνωση. Και δεν νομίζω ότι η αργοπορία οφείλεται σε χωρητικότητα αλλά σε θέματα με το performance. Το είδαμε άλλωστε και σε ένα trailer από το Switch που ψιλοσερνόταν. Η μηχανή γραφικών της From είναι εντελώς unoptimised και απαιτεί brute force που πολύ απλά το Switch δεν έχει να δώσει. Βάλε και το προβληματικό frame pacing που έχουν όλα τα παιχνίδια τους στα 30fps (Souls, Bloodborne) και θα έχουμε να κάνουμε με τρελό stutterfest. Εάν το πρόβλημα ήταν απλά η έλλειψη cartridge θα μπορούσαν κάλιστα να κυκλοφορήσουν πρώτα την downloadable έκδοση χωρίς καθυστέρηση μαζί με τις υπόλοιπες πλατφόρμες (για να μη χάσουν και το τρένο του hype) και αργότερα την physical. Τι να πει και η Crapcom για το Revelations 2 που μετράει 20+ Gb και εννοείται ότι είναι download only... Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από D.Luffy 1
ikaruga24 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μπα δεν νομίζω Luffy, υπάρχει στο reddit από PAX που κόσμος δηλώνει ότι το είδε και έπαιξε την έκδοση στο Switch στην Blighttown όπου θα είναι και το χειρότερο σημείο από άποψη performance και γράφουν ότι τρέχει απόλυτα καλά. Φυσικά όλα αυτά βάση γραπτών από ανθρώπους σαν εσένα και εμένα οπότε μια πισινή την κρατάς σίγουρα. Επειδή όμως από τέτοιο σκηνικό επηρεάζονται όλες οι εταιρίες που είναι να κυκλοφορήσουν μεγάλα παιχνίδια (Valkyria Chronicles 4, Dragon Quest XI και άλλα) το ότι έσκασε τώρα για όλα μαζί δεν είναι θεωρώ τυχαίο. Φυσικά θα μπορούσε να είναι και θέμα performance γιατί ίσως να υπάρχει θέμα συγκεκριμένα στο portable mode (δεν φοβάμαι το docked mode) οπότε ναι. Σε κάθε περίπτωση όλες οι ανακοινώσεις για την καθυστέρηση πρόκειται για μια μικρή καθυστέρηση οπότε μικρό το κακό. 1
D.Luffy Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μακάρι να πάνε όλα καλά. Αν είναι καλή η μεταφορά θα το τιμήσω (και) στο Switch.
ikaruga24 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Λοιπόν έχουμε και από gameexplain και από Markus βίντεο επί αυτού και η καθυστέρηση ίσως να είναι και θέμα servers για το network μιας και η έκδοση του switch δουλεύεται από άλλη εταιρία και όχι αυτή που ετοιμάζει τις εκδόσεις PC/PS4/Xone. Εγώ βάζω μόνο του gamexplain.
Fulgore Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Για να δουμε ποτε οι αλυσιδες θα ξαναβαλουν την γνωστη προωθητικη ενεργεια με 20% επιστροφη μεσω eurobank...
james9tito Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Στο ps3 στην Blighttown εβλεπες 10 καρε το δευτερολεπτο . Το παιχνιδι ηταν σχεδον unplayable. Δεν ξερω πως θα γινει στο switch να τρεχει απροβληματιστα.
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 7 minutes ago, james9tito said: Στο ps3 στην Blighttown εβλεπες 10 καρε το δευτερολεπτο . Το παιχνιδι ηταν σχεδον unplayable. Δεν ξερω πως θα γινει στο switch να τρεχει απροβληματιστα. Σωστά, γιατί όπως έχουμε ξαναπεί το Switch είναι πιο αδύναμο από το PS3.
james9tito Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Malthador είπε Σωστά, γιατί όπως έχουμε ξαναπεί το Switch είναι πιο αδύναμο από το PS3. Αυτο καταλαβες εσυ. Εγω το λεω απο την αποψη οτι το παιχνιδι ειναι εντελως unoptimized και η ιστορια εχει δειξει οτι ακομη και σε Ps4 (Bloodborne) το framerate επασχε.
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 7 minutes ago, james9tito said: Αυτο καταλαβες εσυ. Εγω το λεω απο την αποψη οτι το παιχνιδι ειναι εντελως unoptimized και η ιστορια εχει δειξει οτι ακομη και σε Ps4 (Bloodborne) το framerate επασχε. Δεν μπορεί το PS3 να χρησιμοποιείται ως μέτρο σύγκρισης για κανένα multiplatform τίτλο. Οι devs στον Cell δεν μπορούσαν, δεν ήθελαν και τις περισσότερες φορές δεν άξιζε να κάνουν σωστό optimisation.
parlapipas25 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, Malthador είπε Σωστά, γιατί όπως έχουμε ξαναπεί το Switch είναι πιο αδύναμο από το PS3. Switch undocked πιο αδύναμο
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 19 minutes ago, parlapipas25 said: Switch undocked πιο αδύναμο Τώρα που το λες έχεις δίκιο, το DOOM τρέχει καλύτερα στο PS3 μου απ' ότι στο Switch μου.
Mistwalker Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, Malthador είπε Τώρα που το λες έχεις δίκιο, το DOOM τρέχει καλύτερα στο PS3 μου απ' ότι στο Switch μου. Μη σου πω και το wolfenstein 2 θα επαιζε στα 60 fps απο τα 30 στο switch.
james9tito Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Αυτό που απαντάτε σε οτιδήποτε αρνητικό ειπωθεί για το switch λες και σας έβρισαν δεν το έχω δει ούτε από την pc master race πάντως.
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Ενώ ας πούμε έχει ουσία να συγκρινουμε flops σε ένα μηχάνημα που έχει 512 mb DDR3 και σε ένα μηχάνημα που εχει 4 GB DDR4. Πετάμε εκεί ένα πίνακα με νούμερα και βγαίνει συμπέρασμα. 3
papp0us Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, james9tito είπε Αυτό που απαντάτε σε οτιδήποτε αρνητικό ειπωθεί για το switch λες και σας έβρισαν δεν το έχω δει ούτε από την pc master race πάντως. Έχεις ανοιξει PS3 να παίξεις τελευταία; Άνοιξε το και μετα βάλε και ένα Zelda στο Switch να δείς αν χαίρουν, ή όχι, απάντησης τα σχόλια περι πιο "αδύναμου". Είπαμε το Switch δεν είναι PS4, και σίγουρα όχι Xbox One X, αλλα οι υπερβολές καλό θα είναι να λείπουν.. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από papp0us
Προτεινόμενες αναρτήσεις