Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε μια εναλλακτική Ελλάδα :

Nintendoδανειο: εξασφάλισε Nintendoδανειο με προνομιακό επιτόκιο... 25% για να αποκτήσεις τα παιχνίδια της αγαπημένης σου κονσόλας. Ο Μάριο, ο ντονκεης, η samus και ο λινκ αν ήταν υπαρκτα πρόσωπα θα είχαν λογαριασμό στην τράπεζα μας. Piasokole bank καιη Nintendo ποτέ πριν δεν ήταν τόσο κοντά!!! 

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην saber πιστευουν οτι εκαναν καλη δουλεια με το πρωτο και φερνουν και δευτερο;

Οσοι περιμεναν το dark souls να μην το περιμενουν συντομα.Θα το καθυστερηση η nintendo για να εχει ενα ακομα trailer να δειξει στην Ε3:P.Στα σοβαρα τωρα οντως εφαγε delay για το καλοκαιρι οπως και το amibo και οντως αυτο ειναι ευκαιρια να εχει ενα ακομα trailer η nintendo στην Ε3:lol:

Επεξ/σία από Mistwalker
  • Moderators
Δημοσ.

Ένα θέμα που με προβληματίζει γενικώς είναι η έλλειψη της VC. Φαίνεται ότι το πράγμα αρχίζει και παίρνει το δρόμο του: 

Talking Point: Does Sega's AGES Announcement Mean The Virtual Console Is Dead?

Πλέον δεν νομίζω ότι με ενοχλεί τόσο όσο με ενοχλούσε πριν από λίγο καιρό. Έχω χακαρισμένο 3DS, σχεδόν χακαρισμένο Wii U και ένα smartphone τίγκα στους emulators, οπότε μπορώ να κάνω revisit τα ρετρό games οπότε θέλω. Θα ήθελα να μπορούσα να παιξω GC και Wii games on-the-go βέβαια, αλλά αν δε γίνει δεν θα καταστραφεί και ο κόσμος μου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας μη χάνουμε ακόμα τις ελπίδες μας για VC στο Switch. 

Δεν βλέπω κανένα λόγο να μην το κάνει η Ν (ίσα ίσα που τη βλέπω να πηγαίνει για πλιάτσικο πάλι ξαναχρεώνοντας τα παιχνίδια που αγοράσαμε ήδη και μάλιστα με ακριβότερη τιμή).

Νομιζω ότι η VC θα αποκαλυφθεί μαζί με τη νέα συνδρομητική υπηρεσία και ίσως αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι αυτής. Γι αυτό δεν έχουμε ακούσει τίποτα ακόμα. 

Το άρθρο του Nintendolife είναι εκτός τόπου και χρόνου. Το νόημα και το focus της VC ήταν και θα είναι τα αποκλειστικά παιχνίδια της N. Ο Sonic και η παρέα του μπορούν να πάρουν τα κουβαδάκια τους και να πάνε σε άλλη παραλία. 

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολλά αναμένονται από την συνδρομητική υπηρεσία και δεν ξέρω τι θα πρωτοκαλύψουν. Από την μια έχουμε ένα μέτριο πρώτο εξάμηνο/οκτάμηνο που βασίζεται επί των πλείστον σε μεταφορές, πιθανόν η συνδρομητική να οδηγήσει σε αποκάλυψη online τίτλων από τρίτες εταιρίες που ίσως βοηθήσει την δυναμική του συστήματος. Επίσης πολλοί περιμένουν εφαρμογές για ταινίες και σχετικά που δεν γνωρίζουμε ακόμη τίποτα. Άλλοι την VC και το πρόγραμμα που θα εφαρμοστεί με την έναρξη της συνδρομητικής. Τέλος κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει με τις γενικότερες υπηρεσίες και τι είδους προσφορές θα ισχύουν για τους συνδρομητές. Επειδή μιλάμε για Ν δεν θα μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση αν φάνε τα μούτρα τους. Όπως επίσης αν άφησαν τα πάντα (πέρα από όσα γνωρίζουμε) για το τελευταίο τετράμηνο για να σπρώξουν όσες περισσότερες συνδρομές γίνεται...

Πάντως η Ν μέχρι στιγμής, έχει αφήσει το σύστημα στην τύχη του και δεν υπάρχει τίποτα ουσιαστικό από πλευράς εμπορικής δυναμικής για κυκλοφορία τους επόμενους μήνες. Μπορεί να γίνομαι υπερβολικός αλλά αυτό θα φανεί και στα νούμερα πωλήσεων του συστήματος για το τελευταίο τρίμηνο (Ιανουάριος - Μάρτιος) του οικονομικού έτους που θα ανακοινωθεί τέλη του μηνός. Πέρυσι, στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα στην κυκλοφορία του NSW πουλήθηκαν τρία εκατομμύρια συστήματα. Φέτος με το πλεονέκτημα δύο μηνών είμαι περίεργος τελικά αν κατάφεραν να πετύχουν παρόμοια νούμερα.

Επεξ/σία από mansa2k
Δημοσ.

Μόλις έγινε delay στο Dark Souls στο Switch από 25 Μάη σε καλοκαίρι. Η αργοπορία μάλλον συμβαίνει για τον ίδιο λόγο που και άλλα παιχνίδια τρώνε delay δηλαδή κάποιου είδους έλλειψης cartridges συγκεκριμένης χωρητικότητας. Δεν έδωσε λεπτομέρειες η Bamco αλλά επειδή όλα αυτά ήρθαν μαζί το συνέδεσαν με το συμβάν. Μικρό το κακό βέβαια αν και το amiibo του Solaire επίσης χρίζει καθυστέρησης έτσι ώστε να κυκλοφορήσουν μαζί.  

Δημοσ.

Παιδιά κάτι άσχετο. Το Skyrim για switch αξίζει χωρίς mods? Έχω την SE για PC και δεν ξέρω πόσο θα μου αρέσει χωρίς τα mods. Το έχω παίξει πολύ λιγο και σκέφτομαι  να το παίξω switch  λογο φορητότητας.

Δημοσ.

Τα mods απογειώνουν το παιχνίδι. Εφόσον το έχεις παίξει λίγο ίσως και να μην έχεις θέμα. 

Αλλά αν βασίζεσαι σε mods που αλλάζουν σε μεγάλο βαθμό την εμπειρία του παιχνιδιού, τότε θα σου κακοφανεί η αλλαγή. 

• Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, ΘοδωρηςGR said:

Παιδιά κάτι άσχετο. Το Skyrim για switch αξίζει χωρίς mods? Έχω την SE για PC και δεν ξέρω πόσο θα μου αρέσει χωρίς τα mods. Το έχω παίξει πολύ λιγο και σκέφτομαι  να το παίξω switch  λογο φορητότητας.

Αν έχεις το Skyrim στο Steam, τότε όχι δεν αξίζει η μετάβαση για να το παίξεις on-the-go και στο λέω εγώ που είμαι φουλ υπέρ της φορητότητας.

Δημοσ.

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος για κάρτες nfc amibo;

Τις θέλω για το switch, αποφάσισα να μην ανοίξω όλα τα amibo που έχω, οπότε θα κάνω χρήση των tags.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...