Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι λειτουργείες του φορητού τουλάχιστον τμήματος του ΝΧ αρχίζουν να γίνονται ενδιαφέρουσες.....

Σε πατέντα που είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα το θέμα είναι ¨περιφερειακό που μπορεί να συνδεθεί σε συσκευή επεξεργασίας πληροφοριών¨.

Η πατέντα περιγράφει αποσπώμενα χειριστήρια, προτζέκτορα, κάμερα υπερύθρων, αισθητήρα μέτρησης απόστασης, δέκτη gps, γεωμαγνητικό αισθητήρα, οθόνη αφής κ.α.

http://nintendoeverything.com/new-nintendo-patent-involves-button-accessory-attachment-ir-camera/

http://www.freepatentsonline.com/y2016/0231773.html

http://www.freepatentsonline.com/20160231773.pdf

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

So, με αυτή την πατέντα νομίζω ότι είναι λίγο πιο ξεκάθαρο που το πάει η Ν πλέον. Ξεχάστε το VR, το VR είναι so last year. Δεν θα προσπαθήσουν τα βάλουν τον παίκτη σε έναν ψηφιακό κόσμο. Θα προσπαθήσουν να βάλουν τον πραγματικό κόσμο στα games τους! Διαφαινόταν με το Pokemon GO και μετά από το τεράστιο success πιστεύω ότι θα ακολουθήσουν αυτή την οδό και στα πιο core games τους. Θα κάνεις μία διαδρομή με το αυτοκίνητο, θα την σκανάρεις και θα την σώζεις στο φορητό ΝΧ, θα γυρνάς στο σπίτι σου και θα την μετατρέπεις σε πίστα του Mario Kart για να την ξαναπαίξεις. Θα σκανάρεις το σπίτι σου και τα σπίτια των φίλων σου και θα τα μετατρέπεις σε dungeons στο Zelda NX. Θα σκανάρεις τα αντικείμενα της δουλειάς σου και μετά θα τα κάνεις import στο επόμενο Metroid για να τα ξανασκανάρεις με την Samus.

Νομίζω ότι είναι τεράστια τα συμπεράσματα που μπορούν να βγουν από αυτή την πατέντα. Προσωπικά το βρίσκω απείρως ενδιαφέρον και αν ισχύσει έτσι όπως το έχω στο μυαλό μου, σίγουρα πάω για day one αγορά, χωρίς να έχει αποκαλυφθεί καν ακόμα η κονσόλα. :P

• Like 2

• Moderators

Οκ, για να μην μπερδευόμαστε, ας δεχθούμε ότι:

Zelda U = Breath of the Wild

Zelda NX = το επόμενο Zelda

Δεν θα ήταν τέλειο στο επόμενο Zelda να μπορούσες να το κάνεις αυτό;

Λέτε να δούμε "The Legend of Zelda Maker: AR" στο ΝΧ?

Εμένα θα μου άρεσε ένα splatoon με πίστες από πραγματικές τοποθεσίες. Να έκανα upload τη γειτονιά μου και να έπαιζα εκεί turf wars.

So, με αυτή την πατέντα νομίζω ότι είναι λίγο πιο ξεκάθαρο που το πάει η Ν πλέον. Ξεχάστε το VR, το VR είναι so last year. Δεν θα προσπαθήσουν τα βάλουν τον παίκτη σε έναν ψηφιακό κόσμο. Θα προσπαθήσουν να βάλουν τον πραγματικό κόσμο στα games τους! Διαφαινόταν με το Pokemon GO και μετά από το τεράστιο success πιστεύω ότι θα ακολουθήσουν αυτή την οδό και στα πιο core games τους. Θα κάνεις μία διαδρομή με το αυτοκίνητο, θα την σκανάρεις και θα την σώζεις στο φορητό ΝΧ, θα γυρνάς στο σπίτι σου και θα την μετατρέπεις σε πίστα του Mario Kart για να την ξαναπαίξεις. Θα σκανάρεις το σπίτι σου και τα σπίτια των φίλων σου και θα τα μετατρέπεις σε dungeons στο Zelda NX. Θα σκανάρεις τα αντικείμενα της δουλειάς σου και μετά θα τα κάνεις import στο επόμενο Metroid για να τα ξανασκανάρεις με την Samus.

Νομίζω ότι είναι τεράστια τα συμπεράσματα που μπορούν να βγουν από αυτή την πατέντα. Προσωπικά το βρίσκω απείρως ενδιαφέρον και αν ισχύσει έτσι όπως το έχω στο μυαλό μου, σίγουρα πάω για day one αγορά, χωρίς να έχει αποκαλυφθεί καν ακόμα η κονσόλα. :P

Αν είναι έτσι θα το πάρω κι εγώ και πολύς κόσμος ακόμα! :)

Μακάρι!

Διάβασα τις πατέντες......

Πρώτα από όλα πρέπει να ξέρουμε ότι η καταχώρηση μιάς πατέντας δεν σημαίνει και υλοποίησή της, ολικώς ή εν μέρη.

Δεύτερον αυτό που είδα εγώ είναι μιά αναλυτική (σε εξουθενωτικό βαθμό) περιγραφή ενός φορητού συστήματος που δέχεται αποσπώμενα χειριστήρια και μέσω προκαθορισμένων "markers" που βλέπει μία κάμερα υπερύθρων, μπορεί να εκκινεί συγκεκριμένες εφαρμογές, διεργασίες βάσει του αποσπώμενου χειριστηρίου που έχει συνδεθεί.

http://www.freepatentsonline.com/20160231773.pdf

Τα GPS,projectors κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ (είναι τόσα πολλά) είναι στον τομέα "Non Limited Example Εmbodiments" και αποτελούν εξ ορισμού παραδείγματα που προσπαθούν να καλύψουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο φάσμα εφαρμογών.

Φυσικά δεν είναι απίθανο να τα έχει όλα αυτά το φορητό. Απλά η πατέντα επικεντρώνεται στη σχέση ταμπλέτας-αποσπώμενων χειριστηρίων μέσω ενός συστήματος υπερύθρων.

• Like 2

Προσωπκά, δεν θα έπαιρνα σταθερη κονσόλα με χειρότερο hardwarwe από το ps4/xbox one. Τα αποκλειστικά παιχνίδια είναι παγίδα, υπάρχουν λίγα (για όλες τις κονσόλες) και δεν είναι σίγουρο αν σου αρέσουν ή είναι γενικά καλά. 

Άρα, αν πχ το fallout 4 παίζει χειρότερα από ότι στο ps4, για εμένα τέρμα. 

Όμως αν η Nintendo κάνει την υπέρβαση, και κάνει μια ωραία πατέντα φορητό/σταθερό, τότε θα συνχωρέσω το αργότερο hardware και θα πάρω. 

Προσωπκά, δεν θα έπαιρνα σταθερη κονσόλα με χειρότερο hardwarwe από το ps4/xbox one. Τα αποκλειστικά παιχνίδια είναι παγίδα, υπάρχουν λίγα (για όλες τις κονσόλες) και δεν είναι σίγουρο αν σου αρέσουν ή είναι γενικά καλά. 

Άρα, αν πχ το fallout 4 παίζει χειρότερα από ότι στο ps4, για εμένα τέρμα. 

Όμως αν η Nintendo κάνει την υπέρβαση, και κάνει μια ωραία πατέντα φορητό/σταθερό, τότε θα συνχωρέσω το αργότερο hardware και θα πάρω. 

Με τη διαφορά ότι τα αποκλειστικά παιχνίδια της nintendo δεν είναι λίγα. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...