Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, kgkatzi said:

Χαιρετώ το forum. Γνωρίζετε αν το bundle με το Fifa 2018 περιέχει download code  ή cartridge; Επίσης μπορείς να παίξεις διπλό αν το φέρει η ανάγκη με τα joycon; Έχω το pro controller έτσι κι αλλιώς αλλά η κονσόλα θα πάει για δώρο και θα βόλευε να μη χρειάζεται να κουβαλάω χειριστήριο για να παίξουμε...

Δεν θυμάμαι τέτοιο bundle, για δώσε λινκ. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, doll είπε

Νομίζω μόνο σε φυσική μορφή όταν αγοράζεις παιχνίδια σου δίνει gold coins. 

Παίρνεις κανονικά gold coins και στους κωδικούς digital, το εχω διαπιστώσει τόσο με το Odyssey που ήταν έτσι μαζί με την κονσόλα όσο και με το Bayonetta.

Επικοινώνησα με την NOE μέσω chat και αφού μου ζήτησαν ενα κάρο στοιχεία μέχρι και φωτογραφία απο το κουπόνι με τον κωδικό, μου είπε οτι τους φαίνεται περίεργο και θα πρέπει να το διερευνήσουν παραπάνω με ενημέρωση σε τουλάχιστον 2 εργάσιμες...

Δημοσ.

Μιας και εχω παρει απειρα digital , σας λεω οτι δινει ποντους τον τελευταιο μηνα αν δεν κανω λαθος. Εγω που ειχα παρει Γεναρη  Zelda , Μario και 2-3 ακομα δεν μου ειχε δωσει τιποτα. 

Δημοσ.

Χτες πηρα το unepic εδωσε κανονικα coins.Απλως αν αγορασεις απο region με διαφορετικο νομισμα οπως πηρα εγω απο Νορβηγια τα coins μενουν σε εκεινο το region.Αν η αγορα ειναι απο αλλο region και ειναι σε € τα coins ακολουθανε οπου υπαρχει αγορα  με €

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Malthador είπε

Το Snipperclip είναι launch τίτλος, έχει περάσει ένας χρόνος από τότε, οπότε δεν δίνει coins. 

Αυτό που λες ισχύει για την Αμερική. Στην Ευρώπη είναι 2 τα χρόνια.

Αναφορά σε κείμενο

This only applies to NA, not EU. NOE gives two years from release date to claim their gold coins.

Προσωπικά τα gold coins απο digital μπορώ να τα επιβεβαιώσω τουλάχιστον απο 11/2017 που πήρα την κονσόλα μου στην οποία ήταν bundle με το SMO σε digital code και μου έδωσε gold coins κανονικά. 

• Like 2
Δημοσ.

Και εγώ γενικά παίρνω κανονικά gold coins αλλά στο snipperclips που ήταν με εξαργύρωση κωδικού δεν πήρα gold coins. Ποιος ξέρει... αλλά δεν το κοίταξα και πολύ μιας και ήταν πενιχρά τα gold coins στη συγκεκριμένη περίπτωση! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Malthador είπε

Το Snipperclip είναι launch τίτλος, έχει περάσει ένας χρόνος από τότε, οπότε δεν δίνει coins. 

Καταρχήν δεν πρέπει να  ισχύει αυτό από την στιγμή που πρόκειται για ψηφιακό αντίτυπο. Ακόμα όμως και να ίσχυε γιατί η Ν το λαμβάνει ως physical software επειδή είναι σε πακέτο ή οποιοδήποτε άλλο λόγο υπάρχει μια λεπτομέρεια υπέρ της Ευρώπης:
-Gold Points for physical Nintendo Switch software can only be claimed within one year of the game's original release date for countries in the North American and Australian regions, and within two years for the European region.

Τώρα μένει να απαντήσουν για να καταλάβουμε αν το δεχτούν ως digital επομένως και θα πάρει το 5% σε πόντους ή physical και αντίστοιχα το 1%.

Edit: @bad_freddy με πρόλαβες. Όταν σου απαντήσουν ενημέρωσε μας.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, orck είπε

Συγνωμη για το εκτος θεματος, δεν νομιζω οτι αξιζει να ανοιξω νεο θεμα για αυτο μονο.
Το παρακατω τι ειναι; Γνησιο καινουργιο; Απο Κινα λεει....

https://www.ebay.com/p/The-Legend-of-Zelda-Majoras-Mask-3D-Nintendo-3DS-2015/206608976

Είναι action figure. Είναι αυτό που έδιναν νομίζω σε κάποια έκδοση του Majora's Mask ή με προπαραγγελία. Δεν θυμάμαι ακριβώς. 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, aris4me είπε

Και εγώ γενικά παίρνω κανονικά gold coins αλλά στο snipperclips που ήταν με εξαργύρωση κωδικού δεν πήρα gold coins. Ποιος ξέρει... αλλά δεν το κοίταξα και πολύ μιας και ήταν πενιχρά τα gold coins στη συγκεκριμένη περίπτωση! 

Ε καλά το Snipperclips συγκεκριμμένα αντιστοιχεί σε 100 gold coins δηλαδή 1 ευρώ, δεν είναι και λίγο για να το προσθέσω με τα υπόλοιπα 3,5 που εχω ήδη.

Αμέσως μαζεύεται μια καλή επιπλέον έκπτωση για επόμενη αγορά κάποιου πχ. indie game!

@mansa2k Οι άλλοι κωδικοί που είπα οτι είχα εξαργυρώσει (SMO, Bayo) μέτρησαν κανονικά σαν digital οπότε περιμένω το ίδιο να γίνει και τώρα.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, St@th1sm είπε

Και εγώ που πήρα την προσφορά από τον Κωτσόβολο δεν μου έδωσε ποτέ gold points όταν πέρασα τον κωδικό.

Ωραία, θα σας ενημερώσω απο βδομάδα για τα αποτελέσματα προκειμένου να επικοινωνήσετε κι εσείς αν είναι.

Πάντως επειδή επικοινώνησα μέσω chat απο την αργοπορία στις απαντήσεις αλλά και απο τα τόσα στοιχεία που μου ζήτησαν, φάνηκε να τους προβλημάτισε το γεγονός, μου το ανέφερε κι όλας σε μια φάση, μέχρι που στο τέλος μου είπε οτι θα το μεταφέρει σε ανωτέρους μιας και δεν μπορεί να το διαχειριστεί η ίδια όταν της είπα οτι περίμενα οτι θα ήταν πιο απλό μια πίστωση gold coins στο account μου.

• Moderators
Δημοσ.
15 minutes ago, bad_freddy said:

Ωραία, θα σας ενημερώσω απο βδομάδα για τα αποτελέσματα προκειμένου να επικοινωνήσετε κι εσείς αν είναι.

Πάντως επειδή επικοινώνησα μέσω chat απο την αργοπορία στις απαντήσεις αλλά και απο τα τόσα στοιχεία που μου ζήτησαν, φάνηκε να τους προβλημάτισε το γεγονός, μου το ανέφερε κι όλας σε μια φάση, μέχρι που στο τέλος μου είπε οτι θα το μεταφέρει σε ανωτέρους μιας και δεν μπορεί να το διαχειριστεί η ίδια όταν της είπα οτι περίμενα οτι θα ήταν πιο απλό μια πίστωση gold coins στο account μου.

Πλάκα κάνεις τώρα; Τι εννοείς «πιο απλό»; Καταλαβαίνεις τι ζητάς, ζητάς να σου πιστώσουν ΕΚΑΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΥΣΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ στο λογαριασμό σου. Θα έχεις ένα ολόκληρο ευρώ έκπτωση με αυτά σε μελλοντική αγορά, τι νομίζεις αγόρι μου, στο δρόμο τα βρίσκουνε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...