Mistwalker Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ετσι οπως τα λεει η sony εχει προβλημα με ολους.Η επισημη δηλωση της ειναι οτι θελει να προστατεψει τους παιχτες τις απο τους χρηστες αλλων μηχανηματων(επειδη στην sony οι players ειναι αγιοι και δεν βριζουν ποτε). @ikaruga24 φερνουν το παιχνιδι σου https://nintendoeverything.com/treasure-contemplating-how-playing-ikaruga-vertically-would-work-on-switch/ Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από Mistwalker 1
ikaruga24 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 27 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Ετσι οπως τα λεει η sony εχει προβλημα με ολους.Η επισημη δηλωση της ειναι οτι θελει να προστατεψει τους παιχτες τις απο τους χρηστες αλλων μηχανηματων(επειδη στην sony οι players ειναι αγιοι και δεν βριζουν ποτε). @ikaruga24 φερνουν το παιχνιδι σου https://nintendoeverything.com/treasure-contemplating-how-playing-ikaruga-vertically-would-work-on-switch/ Και άμα σε πω ότι το σκεφτόμουν ότι κάποια στιγμή θα εμφανιστεί με τη δυνατότητα να παίζει vertical; Χαίρομαι, το έχω στο DC, GC, Steam και θα αγοραστεί φυσικά και κάποια στιγμή στο Switch. Αυτό που θα ήθελα επίσης κάποια στιγμή να δω είναι και ο μπαμπάς του το Radiant Silvergun το οποίο έχει ξεχαστεί και έχει μείνει στην εποχή του Saturn. Αδικία για τόσο γαμάτο παιχνίδι και το ίδιο θα πω και για το Gradius 5 και το R-Type Final. 3 1
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Mistwalker said: Ετσι οπως τα λεει η sony εχει προβλημα με ολους.Η επισημη δηλωση της ειναι οτι θελει να προστατεψει τους παιχτες τις απο τους χρηστες αλλων μηχανηματων(επειδη στην sony οι players ειναι αγιοι και δεν βριζουν ποτε). Μαλακίες στο τετράγωνο λέω εγώ. Απλά κάθονται στο θρόνο τους και δεν έχουν ανάγκη τους πληβείους. Δεν πειράζει, ο καιρός γαρ εγγύς, κάποια στιγμή θα γλείφουν εκεί που τώρα φτύνουν. 2 hours ago, ikaruga24 said: Και άμα σε πω ότι το σκεφτόμουν ότι κάποια στιγμή θα εμφανιστεί με τη δυνατότητα να παίζει vertical; Χαίρομαι, το έχω στο DC, GC, Steam και θα αγοραστεί φυσικά και κάποια στιγμή στο Switch. Αυτό που θα ήθελα επίσης κάποια στιγμή να δω είναι και ο μπαμπάς του το Radiant Silvergun το οποίο έχει ξεχαστεί και έχει μείνει στην εποχή του Saturn. Αδικία για τόσο γαμάτο παιχνίδι και το ίδιο θα πω και για το Gradius 5 και το R-Type Final. R-Type, ρε φίλε τι μου θύμησες τώρα. Εκτός από το Final, είχα λιώσει και τα προηγούμενα σε Gameboy και SNES. Μιλάμε για να τα τερματίσεις έπρεπε να στάξουν αίμα τα δάχτυλά σου πάνω στα κουμπιά. Γιατί δεν βγάζουν τέτοια horizontal και vertical shooterάκια πλέον; Γιατί πρέπει να πήζουμε στα FPS και στα third-person shooters; Πού είναι τα αεροπλανάκια μας; Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από Malthador 3 1
mansa2k Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 58 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Η Sony γιατί είναι έξω από αυτό; Το θέμα της είναι με την MS ή με την Nin άραγε; Νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα οικοσυστήματος. H Sony -όπως και οι υπόλοιπες εταιρίες- στοχεύουν στην αύξηση αλλά και διατήρηση των ενεργών χρηστών. Δεν θέλουν να έχουν οι πελάτες τους επαφή με άλλα οικοσυστήματα ώστε να αποφύγουν τις "διαρροές." Παρόλα αυτά, όσο και να το προσπαθούν δεν πρόκειται να το καταφέρουν. Η συνεργασία οικοσυστημάτων και η έμμεση/άμεση προώθηση μεταξύ τους (κάτι που είχα "προβλέψει") δύσκολα μπορεί να αποτραπεί. Για την ώρα μπορεί να μην έχουν πρόβλημα αφού διατηρούν υψηλό μερίδιο αγοράς αλλά μελλοντικά τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν. 2 2
Mistwalker Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πηρα στα 6.56€ απo Νορβηγια το unepic.Ωραιο παιχνιδακι φαινεται μεχρι στιγμης.Το hollow το εχει παρει κανεις να πει αν αξιζει; Για οσους φοβουνται οτι το power bank θα brikari το switch η nintendo ερχεται ακομα μια φορα να δωσει τη λυση.Δεν ξερω ποσα mah εχει ουτε ποσο θα κανει αλλα απο τη στιγμη που εχει τι σφραγιδα nintendo και zelda σαν φοντο θα ειναι πολυ ακριβο Edit:πληροφοριες για το power bankhttps://switchchargers.com/nintendo-mimopower/ Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από Mistwalker
sils Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Malthador είπε R-Type, ρε φίλε τι μου θύμησες τώρα. Εκτός από το Final, είχα λιώσει και τα προηγούμενα σε Gameboy και SNES. Μιλάμε για να τα τερματίσεις έπρεπε να στάξουν αίμα τα δάχτυλά σου πάνω στα κουμπιά. Γιατί δεν βγάζουν τέτοια horizontal και vertical shooterάκια πλέον; Γιατί πρέπει να πήζουμε στα FPS και στα third-person shooters; Πού είναι τα αεροπλανάκια μας; Ρε παιδια ενα πολυ ωραιο Horizontal shooter στην amiga που ηταν 4 ή 11 δισκετες πως λεγοταν? Edit....το θυμήθηκα project X! 1 ώρα πριν, Mistwalker είπε Πηρα στα 6.56€ απo Νορβηγια το unepic.Ωραιο παιχνιδακι φαινεται μεχρι στιγμης.Το hollow το εχει παρει κανεις να πει αν αξιζει; Για οσους φοβουνται οτι το power bank θα brikari το switch η nintendo ερχεται ακομα μια φορα να δωσει τη λυση.Δεν ξερω ποσα mah εχει ουτε ποσο θα κανει αλλα απο τη στιγμη που εχει τι σφραγιδα nintendo και zelda σαν φοντο θα ειναι πολυ ακριβο Το unepic δεν ειναι απλα καλο ειναι παιχνιδαρα.... Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από sils 1
bad_freddy Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδία όσοι πήρατε τα joycons απο την προσφορά του Κώτσου και εξαργυρώσατε το Snipperclips σας έδωσε gold coins? Έχω εξαργυρώσει τον κωδικό και κατεβάσει το παιχνίδι κάνα 2ωρο τώρα αλλά πόντοι δεν φαίνονται πουθενά ούτε στο eshop της κονσόλας ούτε στο site. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από bad_freddy
RedAlert539 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 13 ώρες πριν, Mistwalker είπε Ετσι οπως τα λεει η sony εχει προβλημα με ολους.Η επισημη δηλωση της ειναι οτι θελει να προστατεψει τους παιχτες τις απο τους χρηστες αλλων μηχανηματων(επειδη στην sony οι players ειναι αγιοι και δεν βριζουν ποτε). @ikaruga24 φερνουν το παιχνιδι σου https://nintendoeverything.com/treasure-contemplating-how-playing-ikaruga-vertically-would-work-on-switch/ Εγώ νομίζω ότι το πρόβλημά της είναι με την MS η τουλάχιστον με τις εταιρίες που έχουν δικές τους κονσόλες(MS/Nintendo). Στο Rocket League έχει δκό της (ξεχωριστό) cross-play με το PC(!). Όπως και στο Street Fighter V.
Mistwalker Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 38 λεπτά πριν, RedAlert539 είπε Εγώ νομίζω ότι το πρόβλημά της είναι με την MS η τουλάχιστον με τις εταιρίες που έχουν δικές τους κονσόλες(MS/Nintendo). Στο Rocket League έχει δκό της (ξεχωριστό) cross-play με το PC(!). Όπως και στο Street Fighter V. Εχει και αλλα games αλλα δεν ξερω αν τα cross play με το pc ειναι σαν το rocket league δηλαδη να μην μπορεις να γραψεις ουτε να μιλησεις στο αλλο συστημα.Στη sony αυτο λενε σαν δικαιολογια τουλαχιστον δημοσια οτι θελουν να προστατεψουν του χρηστες τους απο toxic players.Αλλα που θα παει καποια στιγμη θα την πατησουν και θα παρακαλανε τους αλλους για cross play. 1 1
valkon Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Εχει και αλλα games αλλα δεν ξερω αν τα cross play με το pc ειναι σαν το rocket league δηλαδη να μην μπορεις να γραψεις ουτε να μιλησεις στο αλλο συστημα.Στη sony αυτο λενε σαν δικαιολογια τουλαχιστον δημοσια οτι θελουν να προστατεψουν του χρηστες τους απο toxic players.Αλλα που θα παει καποια στιγμη θα την πατησουν και θα παρακαλανε τους αλλους για cross play. Αν θυμάμαι καλά παρακάλαγε για crossplay στο PS3 και η MS ήταν αυτή που έλεγε όχι. Άρα μάλλον γύρισε ο τροχός για την MS... Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από valkon
Mistwalker Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, valkon είπε Αν θυμάμαι καλά παρακάλαγε για crossplay στο PS3 και η MS ήταν αυτή που έλεγε όχι. Άρα μάλλον γύρισε ο τροχός για την MS... Η ms απο την αρχη το καβαλησε το καλαμι επεσε με τα μουτρα και ακομα προσπαθει να σταθει στα ποδια της.Το ιδιο και η nintendo απο εποχη n64 εκανε τις δικες τις βλακειες.Για ολους γυρναει ο τροχος απλως αφου μπορεις να δωσεις cross play σε ολα τα multiplatform games και να εχεις ενα τεραστιο player base δεν μπορω να καταλαβω τον λογο γιατι να μην το θες.Δεν λεω αυτη τη στιγμη το ps4 εχει καπου στα 60+ μυρρια κονσολες αλλα το ενα τεταρτο οπως εχουν πει αν αληθευει διαφορα sites εχει μοναχα online συνδρομη.Ισως να ειναι αρκετα για αυτους αλλα αφου μπορεις να δωσεις την επιλογη για περισσοτερο κοσμο γιατι να μην το κανεις;Στην τελικη κλεισε τα chat οπως το rocket league. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από Mistwalker
Fulgore Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Μια χαρα cross play εχει παντως το ps4 με το pc στο γνωστο Street fighter V
doll Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 13 ώρες πριν, bad_freddy είπε Παιδία όσοι πήρατε τα joycons απο την προσφορά του Κώτσου και εξαργυρώσατε το Snipperclips σας έδωσε gold coins? Έχω εξαργυρώσει τον κωδικό και κατεβάσει το παιχνίδι κάνα 2ωρο τώρα αλλά πόντοι δεν φαίνονται πουθενά ούτε στο eshop της κονσόλας ούτε στο site. Νομίζω μόνο σε φυσική μορφή όταν αγοράζεις παιχνίδια σου δίνει gold coins.
orck Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Συγνωμη για το εκτος θεματος, δεν νομιζω οτι αξιζει να ανοιξω νεο θεμα για αυτο μονο. Το παρακατω τι ειναι; Γνησιο καινουργιο; Απο Κινα λεει.... https://www.ebay.com/p/The-Legend-of-Zelda-Majoras-Mask-3D-Nintendo-3DS-2015/206608976
kgkatzi Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Χαιρετώ το forum. Γνωρίζετε αν το bundle με το Fifa 2018 περιέχει download code ή cartridge; Επίσης μπορείς να παίξεις διπλό αν το φέρει η ανάγκη με τα joycon; Έχω το pro controller έτσι κι αλλιώς αλλά η κονσόλα θα πάει για δώρο και θα βόλευε να μη χρειάζεται να κουβαλάω χειριστήριο για να παίξουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις