Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Το γιαπωνέζικο amazon πάντως λέει ότι θέλει κατέβασμα.

Και τι κατέβασμα ε, 4 ολόκληρα GB. Τι τσίπηδες που είναι, δεν έβαλαν δεύτερο cartridge για 4 GB. Έλεος.

Ή έστω λίγο μεγαλύτερο.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Deghinsea είπε

Αν βγει το manager παει θα καούμε ξανα μετα απο πολλα χρόνια. Για τον φίλο που ρωτησε για το nba playground να του πω οτι τα αξιζει τα λεφτα του. Ωραιο παιχνιδι

• Like 1
Δημοσ.

Όσοι πήρατε pro controller, είδατε αν σας βγάζει κανένα update γι αυτό?

Ρωτάω επειδή τώρα 6 μήνες εχω πάρει τουλάχιστον 2-3 joycon updates ενω το pro που ασχολήθηκα σήμερα και που υποθέτω είναι απο τις πρώτες παρτίδες μου το βγάζει updated ενω το είχα σίγουρο οτι θα ήθελε κι αυτό κανένα.

Δημοσ.

Οταν η crapcom δεν μπορει να κανει τιποτα σωστα θα βρεθει καποιος αλλος να το κανει.13 Απριλιου ξεκιναει το preorder για οποιον ενδιαφερεται αλλα αγνωστο  ακομα αν θα ειναι μονο στη Γαλλια ή θα στελνει παντου.

Dag5mMdXUAQO2yo.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό τον κολέκτορα απλά τον θέλο αλλά δεν βλέπω να προλαβαίνουμε να το αγοράζουμε. Που λέτε να βγει?

Ειδα και το trailier του outlast τρελό γέλιο. Δείτε το μέχρι τέλους :)

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, milanmaniac είπε

Το NBA playgrounds είναι πολύ κακό ειδικά στον χειρισμό. Καμία σχέση με τα παλιά NBA jam.

Δεν θα συμφωνήσω. Έχω παίξει πολύ το jam στο Wii και επίσης πολύ το playground στο switch και ο χειρισμός τους είναι πάρα πολύ καλός. Ίσα ίσα που δίνει και περισσότερες επιλογές για κόλπα κτλ

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενα παιχνίδι που μου φάνηκε πού ενδιαφέρον στο PS Store και είπα να περιμένω την Switch έκδοση. Και δικαιώθηκα: 

13 ώρες πριν, Mistwalker είπε

Ωραιο το κουτακι αλλα οι 2 σειρες που γραφει κατω ειναι για να τους φτηνεις στην crapcom.

Dad6Ae8U0AAuPib.png

Καλά, υπήρχε αμφιβολία; Και ζητάνε σου λέει οι fans να κάνουν port και το Monster Hunter World. Εδώ δεν έχουν την διάθεση να βάλουν τα Mega Man Collection(20 και 30 χρονών παιχνίδια) σε ένα cartridge.......

Επεξ/σία από RedAlert539
  • Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Fulgore είπε

Περασα απο το καταστημα στην Βουλιαγμενης που εχω την εντυπωση οτι ειχε 1 pro controller αλλα με καρτελακι στα 80ευρω.Εντωμεταξυ η γωνια του Switch ηταν λες και η κονσολα ειχε καταργηθει απο την αγορα,απιστευτα φτωχη.

Ριξε ενα τηλεφωνο(μην πας τσαμπα)μηπως και σε εξυπηρετησουν.

Στα public έχει αρκετά πράγματα και φαίνεται αρκετά ενεργό, ίσως στον Κωτσόβολο δεν πουλάει αρκετά ή δεν τους συμφέρει να το προωθήσουν; Δεν ξέρω.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
Just now, zio10 said:

Στα public έχει αρκετά πράγματα και φαίνεται αρκετά ενεργό, ίσως στον Κωτσόβολο δεν πουλάει αρκετά ή δεν τους συμφέρει να το προωθήσουν; Δεν ξέρω.

Αυτό ήθελα να γράψω κι εγώ, από τις μεγάλες ελληνικές αλυσίδες μόνο το Public κάνει σοβαρή προώθηση σε προϊόντα της Ν (και μάλιστα όχι μόνο σε κονσόλες/γκέιμς, αλλά και σε παραφερνάλια). Κατά τ' άλλα, κλασικά από σκρουτζομάγαζα ή αγορές από εξωτερικό όποιος εκτός από προώθηση θέλει και τιμές.

Ωστόσο, ο Κωτσόβολος έχει και κάτι προπαραγγελίες για NSw games απ' ότι βλέπω.

• Like 3
Δημοσ.

Update για τους rocket leaguers.Απο σημερα μπορουμε να κανουμε connect το account με το twitch,στα extras βρισκεται.

Για λιγες μερες δεν θα δουλευει το cross play μεχρι να δωσει η nintendo το ok για το patch.Οποτε ισως να αργει λιγο παραπανω να βρει game αναλογα το rank του καθενος.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως να ομολογήσω ότι παρά το γεγονός ότι είμαι single player παίκτης μου κάνει απίστευτη εντύπωση και συνάμα μου προκαλεί τρελό WTF η δυνατότητα να μπορείς να παίξεις online ένα παιχνίδι μεταξύ PC-Xbox-Switch. Η Sony γιατί είναι έξω από αυτό; Το θέμα της είναι με την MS ή με την Nin άραγε;  

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
12 minutes ago, ikaruga24 said:

Πάντως να ομολογήσω ότι παρά το γεγονός ότι είμαι single player παίκτης μου κάνει απίστευτη εντύπωση και συνάμα μου προκαλεί τρελό WTF η δυνατότητα να μπορείς να παίξεις online ένα παιχνίδι μεταξύ PC-Xbox-Switch. Η Sony γιατί είναι έξω από αυτό; Το θέμα της είναι με την MS ή με την Nin άραγε;  

Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει στα σοβαρά address αυτό το ζήτημα τόσο από τους gamers όσο και από τους devs/pubs και να βρεθεί προ των ευθυνών της η Sony. 

This is for the players και τα λοιπά, αλλά η κοροϊδία έχει και όρια μερικές φορές. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...