Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, paparen είπε

το δοκιμασα το πρωι πριν φυγω για δουλεια. Το εβαλα πανω σε ενα 3πλο φορτιστη που εχω και το καλωδιο ηταν το δικο του (του pro controller δηλαδη). Δεν αναψε λαμπακι πανω στο χειριστηριο. Μετα το εβαλα πανω στο dock του switch και δουλεψε κανονικα. Εκεινη τη στιγμη δεν φορτιζε κατι αλλο ο 3πλος (απο το ΙΚΕΑ τον εχω αγορασει) για να τραβαει ρευμα. Οταν παω σπιτι το βραδυ θα το δοκιμασω με καποιον φορτιστη που ειναι πιο της προκοπης. Παντως ο συγκεκριμενος 3πλος δεν μου εχει δημιουργησει ποτε προβλημα σε κινητα και ταμπλετες

αν ειναι 3πλο usb δεν δινει αρκετα amper.. Βαλε φορτιστη κινητου και θα δεις οτι φορτιζει

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Malthador είπε

Κανονικά το Pro Controller φορτίζει από το USB 2.0 του dock άρα δεν χρειάζεται σοβαρά amperes. Είσαι σίγουρος ότι το καλώδιό σου δουλεύει κομπλέ;

Εγώ πάντως και το NSw και το Pro Controller με το καλώδιο του κινητού μου τα φορτίζω και δεν έχω συναντήσει πρόβλημα ως τώρα.

Με τη amper φορτιστή; 2.0 ;

• Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, doll said:

Με τη amper φορτιστή; 2.0 ;

Όχι, ο φορτιστής είναι του Mate 9 που έχει Supercharge και περνάει πολλά Amperes.

Ωστόσο, το χειριστήριο φορτίζει και από τα USB 2.0 του dock του NSw, που πόσο να βγάζει ένα USB 2.0 port; Μισό Ampere maximum;

• Thanks 1
Δημοσ.

Για αρχή να σας ευχαριστήσω που μέσα από δω ενημερώθηκα για την προσφορά του Κωτσόβολου και τσίμπησα pro controller!! Δεύτερον έχει παίξει κανείς σας το LEGO City Undercover και το NBA Playgrounds, έχει εικόνα για αυτά τα παιχνίδια? Ευχαριστώ!

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, bindoop είπε

Για αρχή να σας ευχαριστήσω που μέσα από δω ενημερώθηκα για την προσφορά του Κωτσόβολου και τσίμπησα pro controller!! Δεύτερον έχει παίξει κανείς σας το LEGO City Undercover και το NBA Playgrounds, έχει εικόνα για αυτά τα παιχνίδια? Ευχαριστώ!

Απο τ καλύτερα lego αν και η βασικη ιστορια του ειναι μικρή θα το ευχαριστηθείς.nba εξίσου ωραιο με παρεα ιδιαιτερα αν εχεις αλλιως το βαριεσαι για το  online ανύπαρκτο δεν μπαινει κανεις

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Edel είπε

Κάποιο Pro Controller που έκλεισε κάποιος από Αθήνα και δε θα το πάρει ?

Περασα απο το καταστημα στην Βουλιαγμενης που εχω την εντυπωση οτι ειχε 1 pro controller αλλα με καρτελακι στα 80ευρω.Εντωμεταξυ η γωνια του Switch ηταν λες και η κονσολα ειχε καταργηθει απο την αγορα,απιστευτα φτωχη.

Ριξε ενα τηλεφωνο(μην πας τσαμπα)μηπως και σε εξυπηρετησουν.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Περασα απο το καταστημα στην Βουλιαγμενης που εχω την εντυπωση οτι ειχε 1 pro controller αλλα με καρτελακι στα 80ευρω.Εντωμεταξυ η γωνια του Switch ηταν λες και η κονσολα ειχε καταργηθει απο την αγορα,απιστευτα φτωχη.

Ριξε ενα τηλεφωνο(μην πας τσαμπα)μηπως και σε εξυπηρετησουν.

Fulgore επειδή είχα περάσει χθές απο εκεί και για να μην ταλαιπωρείτε άδικα ο φίλος, όπως ταλαιπωρήθηκα εγώ και με την λαμογιά που μου κάνανε, όντως έχει 1 pro controller την έκδοση του splatoon 2 στα 80ε και χωρίς καμία προσφορά.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vampao είπε

Fulgore επειδή είχα περάσει χθές απο εκεί και για να μην ταλαιπωρείτε άδικα ο φίλος, όπως ταλαιπωρήθηκα εγώ και με την λαμογιά που μου κάνανε, όντως έχει 1 pro controller την έκδοση του splatoon 2 στα 80ε και χωρίς καμία προσφορά.

Αυτο που ειδα εγω ηταν το κανονικο pro controller εκτος αν απο την βιασυνη μου το μπερδεψα,γιαυτο ειπα να παρει ενα τηλεφωνο να ρωτησει καλου κακου μην παει τσαμπα.

Γενικα σε Κωτσοβολο βουλιαγμενης και στο Mall πανω Μαρουσι που περασα για πλακα η γωνια του Switch ειναι παρα πολυ μικρη,μαλλον οτι πουλησε πουλησε στις αρχες.

Επισης σε ενα απο τα δυο καταστηματα πετυχα το απλο Zelda στα 59.90,τιμη διαφορετικη απο αυτη που εχουν στο site. Ουτε price match στα ιδια τους τα πραγματα δεν μπορουν να κανουν....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mistwalker είπε

Ωραιο το κουτακι αλλα οι 2 σειρες που γραφει κατω ειναι για να τους φτηνεις στην crapcom.

Dad6Ae8U0AAuPib.png

Υπομονη για το megaman 11 που θα βγει λογικα τελος του χρονου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το NBA playgrounds είναι πολύ κακό ειδικά στον χειρισμό. Καμία σχέση με τα παλιά NBA jam.

Επεξ/σία από milanmaniac
  • Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Υπομονη για το megaman 11 που θα βγει λογικα τελος του χρονου.

Για μενα απο τη μερα που εμαθα το μοντελο του SFV το μοναδικο game νομιζω που κυκλοφορησε full price και δεν ηταν οχι ολοκληρωμενο αλλα ουτε καν μισο,ενα τεταρτο κανονικου παιχνιδιου ηταν σταματησα να αγοραζω games της crapcom.Τα resident evil 40€ χωρις catridge,το megaman 5gb και τα δυο 40€ με ενα catridge.Το street fighter 40€ απο 15 που το εδιναν σε αλλες κονσολες  αλλα εμεις ειχαμε ενα 3d mode που δεν δουλευει σωστα.Απο τις μελλοντικες κυκλοφοριες τους που μιλησαν,μονο το μαλλον exclusive monster hunter θα με κανει να τους ξαναδωσω λεφτα εκτος και αν ειναι καποιο rush spin off που θα προσπαθησουν να το πουλησουν σαν ονομα.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Mistwalker said:

Για μενα απο τη μερα που εμαθα το μοντελο του SFV το μοναδικο game νομιζω που κυκλοφορησε full price και δεν ηταν οχι ολοκληρωμενο αλλα ουτε καν μισο,ενα τεταρτο κανονικου παιχνιδιου ηταν σταματησα να αγοραζω games της crapcom.Τα resident evil 40€ χωρις catridge,το megaman 5gb και τα δυο 40€ με ενα catridge.Το street fighter 40€ απο 15 που το εδιναν σε αλλες κονσολες  αλλα εμεις ειχαμε ενα 3d mode που δεν δουλευει σωστα.Απο τις μελλοντικες κυκλοφοριες τους που μιλησαν,μονο το μαλλον exclusive monster hunter θα με κανει να τους ξαναδωσω λεφτα εκτος και αν ειναι καποιο rush spin off που θα προσπαθησουν να το πουλησουν σαν ονομα.

Ακριβώς το ίδιο πράγμα κάνω κι εγώ, ούτε μισό ευρώ στην Capcom μέχρι να αλλάξει αυτή την γελοία πολιτική.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν μπορω να βρω πληροφοριες τι παιζει με αυτα αλλα απο τη στιγμη που δεν γραφει κατι το κουτι για την ωρα μπορουμε να πουμε οτι στην Ιαπωνια θα υπαρχουν catridges  σε ολες τις εκδοσεις;

mega-man-x-legacy-collection-boxarts-jp.jpg

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...