vampao Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μόλις γύρισα, ξεκίνησα σαν *** απο γαλάτσι για τον κωτσόβολο στη βουλιαγμένης, βρήκα το τελευταίο ζευγάρι joy cons στα 50ε, το πήρα στα χέρια μου και στο ταμείο μου είπαν, δώστε μας 3-4 λεπτά να το κάνουμε απο ακατάλληλο σε κατάλληλο, όσο θέλετε τους είπα και μετά απο κανα 20λέπτο μου είπαν συγγνώμη λάθος, έχει γίνει κράτηση μέσω ίντερνετ και κακώς δεν είχε κατέβει απο το ράφι. Τρελή ξενέρα δεν με θέλει με τίποτα η συγκεκριμένη προσφορά. υστερ. Έτσι κουβέντα να γίνετε παιδιά, ποια τα καταναλωτικά μου δικαιώματα ως προς το συγκεκριμένο συμβάν απο την στιγμή που υπήρχε το προϊόν στο ράφι, το πήρα στα χέρια μου, και πήγα κανονικά να πληρώσω ταμείο, μπορεί δηλαδή μαγαζί να σου αρνηθεί πώληση προϊόντος ασχέτως του λάθους τους.
Damachi Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Οχι δε μπορουν να σου αρνηθουν πώληση προϊόντος που κρατας , ουτε να στο δινουν με τη κανονικη τιμη για να σε ξεφορτωθουν
bad_freddy Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, vag.patrick είπε οι πρωτες φουρνιες (επιμενω ) δεν ειχαν καθολου ταινια ασφαλειας.... Η cdmedia τα στελνε χυμα... Τα μαγαζια βαζανε αυτοκολλητα... Κατοχος απο τον Μαρτιο του 17 και ηταν η βασικη κουβεντα τοτε με τα switch που ειχαν το "καλο" οτι δεν ερχοντουσαν σφραγισμενα και ετσι μπορουσες αν δεν σε καλυπτε η οθονη του να το επιστρεψεις και να παρεις αλλο....Αργοτερα βαλανε για τον αυτονοητο λογο οτι παρατραβηχτηκε η φαση με τις επιστροφες χωρις λογο και με την αιτιολογια οτι βλεπουν φαντασματα στις οθονες τους... Στα bundle ειχαν απο την πρωτη στιγμη , ενα στρογγυλο διαφανες αυτοκολλητακι (το οποιο παρεπιπτοντως μην το θεωρειτε ταιναι ασφαλειας , καθως το βρισκεις και σε βιβλιοπωλεια..) ... Και γω νομιζα οτι το δικο μου ηαν ανοιγμενο και μετα ειδα ολα τα υπολοιπα πακετα , και δεν ειχαν καθολου ταινια , παρα μονο το αντικλεπτικο του καταστηματος... Επειδή είχα δει κι εγω unboxing videos της απλής έκδοσης και παρατήρησα οτι δεν είχε ταινία ασφαλείας, προσωπικά όπως είπα στο bundle με το Odyssey και τα κόκκινα joycon που πήρα (11/2017), είχε κανονικά ταινία και οχι την απλή στρογγυλή του βιβλιοπωλείου αλλά την ορθογώνια με τα warnings (τύπου "Warning, do not buy if seal is broken") την οποία ίδια ταινία είδα και σήμερα στον Κώτσο στο bundle με τα Rabbids. Προφανώς άλλαξαν τακτική στην CD Media απο το release γιατί δεν νομίζω να τα τοποθέτησαν απο το κατάστημα που το πήρα (είδικά απο τον Γερμανό που γενικά είναι ψιλοασχετίλες με τα videogames) 2 ώρες πριν, vampao είπε Μόλις γύρισα, ξεκίνησα σαν *** απο γαλάτσι για τον κωτσόβολο στη βουλιαγμένης, βρήκα το τελευταίο ζευγάρι joy cons στα 50ε, το πήρα στα χέρια μου και στο ταμείο μου είπαν, δώστε μας 3-4 λεπτά να το κάνουμε απο ακατάλληλο σε κατάλληλο, όσο θέλετε τους είπα και μετά απο κανα 20λέπτο μου είπαν συγγνώμη λάθος, έχει γίνει κράτηση μέσω ίντερνετ και κακώς δεν είχε κατέβει απο το ράφι. Τρελή ξενέρα δεν με θέλει με τίποτα η συγκεκριμένη προσφορά. υστερ. Έτσι κουβέντα να γίνετε παιδιά, ποια τα καταναλωτικά μου δικαιώματα ως προς το συγκεκριμένο συμβάν απο την στιγμή που υπήρχε το προϊόν στο ράφι, το πήρα στα χέρια μου, και πήγα κανονικά να πληρώσω ταμείο, μπορεί δηλαδή μαγαζί να σου αρνηθεί πώληση προϊόντος ασχέτως του λάθους τους. Μπράβο Malthador, τον ξεφτίλισες στυγνά . Οι τύποι γενικά είναι γελοίοι, όπως ανέφερα κι εγω προχτές μου πούλησαν το 1-2 Switch με 10 ευρώ ενω επάνω είχε τιμή 4,95 λέγοντας μου παραμύθια οτι είναι λάθος η τιμή στο ταμπελάκι. Φταίω κι εγω βέβαια που δεν το συνέχισα τότε και τους πίστεψα, μόνο και μόνο για να δω στο ινσόμνια μόλις γύρισα σπίτι οτι το 4,95 ήταν σωστό τελικά... Βέβαια σαν καλό θύμα του καταναλωτισμού τους ακούμπησα άλλα 55 ευρώ σήμερα για το controller και το case...
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, vampao είπε Μόλις γύρισα, ξεκίνησα σαν *** απο γαλάτσι για τον κωτσόβολο στη βουλιαγμένης, βρήκα το τελευταίο ζευγάρι joy cons στα 50ε, το πήρα στα χέρια μου και στο ταμείο μου είπαν, δώστε μας 3-4 λεπτά να το κάνουμε απο ακατάλληλο σε κατάλληλο, όσο θέλετε τους είπα και μετά απο κανα 20λέπτο μου είπαν συγγνώμη λάθος, έχει γίνει κράτηση μέσω ίντερνετ και κακώς δεν είχε κατέβει απο το ράφι. Τρελή ξενέρα δεν με θέλει με τίποτα η συγκεκριμένη προσφορά. υστερ. Έτσι κουβέντα να γίνετε παιδιά, ποια τα καταναλωτικά μου δικαιώματα ως προς το συγκεκριμένο συμβάν απο την στιγμή που υπήρχε το προϊόν στο ράφι, το πήρα στα χέρια μου, και πήγα κανονικά να πληρώσω ταμείο, μπορεί δηλαδή μαγαζί να σου αρνηθεί πώληση προϊόντος ασχέτως του λάθους τους. Προσωπικά δεν θα το άφηνα έτσι. Αν δεν είχαν άλλο ζευγάρι μπλε-κόκκινο θα τους ζητούσα να μου έδιναν άλλα χρώματα τουλάχιστον στα €40 γιατί δεν θα συμπεριλαμβανόταν μέσα το Snipperclips. Btw, τα joycons που έχω στο κατάστημα του Περιστερίου δεν θα τα πάρω τελικά, τα βρήκα σε άλλο κατάστημα, οπότε λογικά αύριο το μεσημέρι θα απελευθερωθούν για όποιον ενδιαφέρεται.
darklordvader77 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω δε πρόλαβα τα joy-cons στο αεροδρόμιο, αλλά πρόλαβα και τσίμπησα ενα Pro Controller στα 47,94€ απο Αγίους Αναργύρους Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από darklordvader77
St@th1sm Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Εγώ ενδιαφέρομαι Malthador για τα JoyCon εάν μπορείς να στείλεις μήνυμα όταν στα απελευθερωσουν για να περάσω μπας και τα προλάβω
Fulgore Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Απο Κωτσο στο mall που περασα παντως κλασσικα δεν υπηρχε τιποτα. Οχι οτι περιμενα απο το εμπορικο να ειχε αλλα μονο τα κιτρινα joycon ειχε σε κανονικη τιμη.
doll Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Τελικά καλύτερο είναι που πήραμε το pro παρά τα joycons?
darklordvader77 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, doll είπε Τελικά καλύτερο είναι που πήραμε το pro παρά τα joycons? Πιστευω ναι..! Παιζω το zelda πλεον πολυ πιο ανετα.. Εγω τα ηθελα απλα αν χαλασουν τα μαμα καποια στιγμη και για το παιχνιδι που σου βγαινει τζαμπα ουσιαστικα και ειναι πολυ καλο να το παιξεις παρεα με τη γυναικα
paparen Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Το pro controller μπορει να φορτιστει μονο απο τον μαμα φορτιστη; Το εβαλα πανω σε εναν φορτιστη απο κινητο και το λαμπακι που δειχνει οτι φορτιζει δεν αναβε. Μηπως θελει απο καποια αμπερ και πανω;
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 16 minutes ago, paparen said: Το pro controller μπορει να φορτιστει μονο απο τον μαμα φορτιστη; Το εβαλα πανω σε εναν φορτιστη απο κινητο και το λαμπακι που δειχνει οτι φορτιζει δεν αναβε. Μηπως θελει απο καποια αμπερ και πανω; Κανονικά το Pro Controller φορτίζει από το USB 2.0 του dock άρα δεν χρειάζεται σοβαρά amperes. Είσαι σίγουρος ότι το καλώδιό σου δουλεύει κομπλέ; Εγώ πάντως και το NSw και το Pro Controller με το καλώδιο του κινητού μου τα φορτίζω και δεν έχω συναντήσει πρόβλημα ως τώρα.
james9tito Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Εχω κρατημενο ενα pro controller τσιμισκη. Οποιος θελει ας στειλει Pm το πηρα απο αλλου εγω.
paparen Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Malthador είπε Κανονικά το Pro Controller φορτίζει από το USB 2.0 του dock άρα δεν χρειάζεται σοβαρά amperes. Είσαι σίγουρος ότι το καλώδιό σου δουλεύει κομπλέ; Εγώ πάντως και το NSw και το Pro Controller με το καλώδιο του κινητού μου τα φορτίζω και δεν έχω συναντήσει πρόβλημα ως τώρα. το δοκιμασα το πρωι πριν φυγω για δουλεια. Το εβαλα πανω σε ενα 3πλο φορτιστη που εχω και το καλωδιο ηταν το δικο του (του pro controller δηλαδη). Δεν αναψε λαμπακι πανω στο χειριστηριο. Μετα το εβαλα πανω στο dock του switch και δουλεψε κανονικα. Εκεινη τη στιγμη δεν φορτιζε κατι αλλο ο 3πλος (απο το ΙΚΕΑ τον εχω αγορασει) για να τραβαει ρευμα. Οταν παω σπιτι το βραδυ θα το δοκιμασω με καποιον φορτιστη που ειναι πιο της προκοπης. Παντως ο συγκεκριμενος 3πλος δεν μου εχει δημιουργησει ποτε προβλημα σε κινητα και ταμπλετες
chek2fire Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 εγώ τον pro controller τον βάζω πάνω σε usb του υπολογιστή με καλώδιο και φορτίζει μια χαρά. Και στην xiomi powerbank το έχω βάλει και έχει φορτίσει
Edel Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Κάποιο Pro Controller που έκλεισε κάποιος από Αθήνα και δε θα το πάρει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις