Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, bad_freddy είπε

Για δώσε μας τα φώτα σου γιατί το ανέφερες και πρίν κι αυτό με έκανε να ρωτήσω...

Ταινια ασφαλειας δεν ειχε αλλα επειδη ειμαι ψειρας δεν ειδα πουθενα καποιο ιχνος που να με κανει να σκεφτω μηπως ειναι επιστροφη/used/whatever. Το λεω και για το zelda και για το pro controller. Για την ηχομπαρα μου ειπαν ξεκαθαρα οτι ειναι εκθεσιακο , γιαυτο και η τιμη του. Πηρα το ρισκο και την πηρα μιας και δεν ειδα κατι εξωτερικα και οντως δεν ηταν συνδεδεμενη πουθενα.

Δημοσ.

Παίζει πολύ εκθεσιακη σαβούρα  στο κοτσοβολο στην πρόσφατη έκπτωση, απλά προσωπικά θεωρώ ότι ισχύει πχ για ένα χομ σινεμά η τβ μοντέλο 2014 η κάτι ανάλογο. Δύσκολα ρε παίδες για προ η τζοικονς 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, james9tito είπε

Ταινια ασφαλειας δεν ειχε αλλα επειδη ειμαι ψειρας δεν ειδα πουθενα καποιο ιχνος που να με κανει να σκεφτω μηπως ειναι επιστροφη/used/whatever. Το λεω και για το zelda και για το pro controller. Για την ηχομπαρα μου ειπαν ξεκαθαρα οτι ειναι εκθεσιακο , γιαυτο και η τιμη του. Πηρα το ρισκο και την πηρα μιας και δεν ειδα κατι εξωτερικα και οντως δεν ηταν συνδεδεμενη πουθενα.

Απο τις πρωτες φουρνιες δεν ειχα ταινια ασφαλειας , αν δεν κανω λαθος απο ανεκαθεν τα προιοντα νιντεντο δεν ειχαν ταινια ασφαλειας..... Και το switch και το Pro controller μου δεν ειχαν ταινια ασφαλειας αλλα ειναι ολα υπερ-κομπλε.! 

• Like 2
Δημοσ.

Παίδες, το πήρα εγώ από τον Κωτσόβολο στα €40... Ήταν σφραγισμένο και σε άψογη κατάσταση.... Απλά στις 12.30 υπήρχαν διαθέσιμα μόνο 3 κομμάτια σε όλη την Ελλάδα, ένα στην Πάτρα και δυο στην Αθήνα. Τώρα δεν υπάρχει κανένα....

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, james9tito είπε

Α ετσι είναι και μένα, χωρίς ταινία ασφαλείας αλλά σε άψογη συσκευασμένη κατάσταση, απλά είπες 2 φορές τα περι ζελατίνας κλπ και με έβαλες σε σκέψεις...

23 λεπτά πριν, vag.patrick είπε

Απο τις πρωτες φουρνιες δεν ειχα ταινια ασφαλειας , αν δεν κανω λαθος απο ανεκαθεν τα προιοντα νιντεντο δεν ειχαν ταινια ασφαλειας..... Και το switch και το Pro controller μου δεν ειχαν ταινια ασφαλειας αλλα ειναι ολα υπερ-κομπλε.! 

Προσωπικά η κονσόλα μου είχε κανονικά ταινία ασφαλείας, δεν ξέρω αν έπαιζε ρόλο οτι ήταν η έκδοση με το SMO και οχι η σκέτη.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, bad_freddy είπε

Α ετσι είναι και μένα, χωρίς ταινία ασφαλείας αλλά σε άψογη συσκευασμένη κατάσταση, απλά είπες 2 φορές τα περι ζελατίνας κλπ και με έβαλες σε σκέψεις...

Προσωπικά η κονσόλα μου είχε κανονικά ταινία ασφαλείας, δεν ξέρω αν έπαιζε ρόλο οτι ήταν η έκδοση με το SMO και οχι η σκέτη.

Συγνωμη , λαθος εκφραση , ζελατινα λεω ενα προϊον το οποιο ειναι κουτατο , καινουριο . Δε νομιζω ετσι και αλλιως να κυκλοφορει συλλεκτικη ή χειριστηριο σε ζελατινα . 

Δημοσ.

Τα κουτια απο switch και τα games εχουν ολα ταινια ασφαλειας.Για τα joycon ή το pro δεν τα εχω δει απο κοντα οποτε δεν ξερω τι παιζει με αυτα.

Δημοσ.

Η ειρωνεία πάντως είναι οτι ο Κωτσόβολος έχει τώρα το "απλό" μη-συλλεκτικό Zelda, σε "προσφορά" στα €61.90...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Lestat Somewhere I Belong είπε

παιδια αμα εχει παρει κανεις συλλεκτικο zelda και το μετανιωσε η εχει κλεισει παραγγελια και δν θα παραλαβει η εστω ξερει καπου να υπαρχει ας ριξει ενα pm

Με 100% σιγουρια σου λεω κανεις δεν αγορασε την συλλεκτικη του zelda(σε σχεση και με την απλη εκδοση)και να το μετανιωσε. Και οσοι το ''μετανιωσαν''θα τους δεις στις αγγελιες.

• Like 4
Δημοσ.

Τσίμπησα joycons...ενημερωθηκα γύρω στις 2 ότι είχαν μείνει Αθήνα κάποια κομμάτια στο αεροδρόμιο  (από όπου παρέλαβα) και λεωφόρο βουλιαγμένης. Απλά ενημερώνω...ευχαριστω πολύ το ατομο/α που ενημέρωσε εδώ για τη προσφορά 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, costacurta είπε

Παίζει πολύ εκθεσιακη σαβούρα  στο κοτσοβολο στην πρόσφατη έκπτωση, απλά προσωπικά θεωρώ ότι ισχύει πχ για ένα χομ σινεμά η τβ μοντέλο 2014 η κάτι ανάλογο. Δύσκολα ρε παίδες για προ η τζοικονς 

Καλά δεν είναι όλα τα εκθεσιακά σαβούρα, ανάλογα το προϊόν και την έκπτωση. Έχει λευκές συσκευές πχ που δεν έχουν διαφορά από καινούργιες, δεν έχουν δουλέψει ποτέ.

Δημοσ.

οι πρωτες φουρνιες (επιμενω ) δεν ειχαν καθολου ταινια ασφαλειας.... Η cdmedia τα στελνε χυμα... Τα μαγαζια βαζανε αυτοκολλητα... Κατοχος απο τον Μαρτιο του 17 και ηταν η βασικη κουβεντα τοτε με τα switch που ειχαν το "καλο" οτι δεν ερχοντουσαν σφραγισμενα και ετσι μπορουσες αν δεν σε καλυπτε η οθονη του να το επιστρεψεις και να παρεις αλλο....Αργοτερα βαλανε για τον αυτονοητο λογο οτι παρατραβηχτηκε η φαση με τις επιστροφες χωρις λογο και με την αιτιολογια οτι βλεπουν φαντασματα στις οθονες τους... Στα bundle ειχαν απο την πρωτη στιγμη , ενα στρογγυλο διαφανες αυτοκολλητακι (το οποιο παρεπιπτοντως μην το θεωρειτε ταιναι ασφαλειας , καθως το βρισκεις και σε βιβλιοπωλεια..) ... Και γω νομιζα οτι το δικο μου ηαν ανοιγμενο και μετα ειδα ολα τα υπολοιπα πακετα , και δεν ειχαν καθολου ταινια , παρα μονο το αντικλεπτικο του καταστηματος...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...