Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, zio10 είπε

Ο Κωτσόβολος έχει και το zelda τη limited edition στα 40€ σε κάποια καταστήματα. Και κάποια άλλα πραγματάκια για switch. Ας το τσεκάρει όποιος θέλει.

Νοοοοοοοοοοοοοο , δεν έχει στοκ το Zelda στην Κρήτη. Παει η limited..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, james9tito είπε

Τιποτα δεν παιζει εγω πηρα και το zelda και το pro controller ολα μια χαρα. Κλειστα ζελατινα ηταν . 

lol Δεν εννοώ "κάτι παίζει" απ αυτή την άποψη... Κι εγώ πήρα το 1-2 switch και τα Joy-Con σετ κι όλα μια χαρά... Απλά ο Κώτσο ξεστοκάρει προϊόντα που είναι "φρέσκα" κι αυτό φαίνεται "κάπως". Η πιο απλή αιτιολογία θα ήταν "διαφήμιση" αλλά πέρα του newsletter δεν είδα τίποτε άλλο... Μπορεί να χρειάζονται ρευστότητα ή να παίζει κάτι με την Dixons.... Anyway... Συγνώμη για το Off-topic.

Επεξ/σία από skalos
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mistwalker είπε

Βαλε ρε τα παντα για αποστολη.Θελω τα joycon και το πιο κοντινο καταστημα ειναι στα 230 χιλιομετρα.:shock:

Τηλεφωνο στο καταστημα και στο στελνουν με κουριερ. 

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
33 minutes ago, skalos said:

Αυτό πήγαινα να γράψω κι εγώ... Κάτι περίεργο παίζει στον Κωτσόβολο....

https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/nintendo-switch/games-nintendo-switch/170653-nintendo-the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild-limited-edition#homepage

Τι περίεργο να παίζει; Ξεστοκάρισμα κάνει όπως όλα τα σοβαρά ξένα retail καταστήματα του ανεπτυγμένου κόσμου.

Price match κάνουν οι άλλες αλυσίδες στις τιμές του Κωτσόβολου (π.χ. Public);

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά αν έχετε κατάστημα κοντά σας πηγαίντε και απο εκεί να δείτε, πήγα κι εγω στο τοπικό κατάστημα για το cartridge case της hori που έδειχνε διαθεσιμότητα και είχε τελικά και ενα τελευταίο pro controller στα 47 ευρώ το οποίο τσίμπησα ενω στο σαιτ δεν το δείχνει διαθέσιμο στο κατάστημα της περιοχής μου!

ΥΓ. Όσοι πήρατε το pro controller είχε κάποιο αυτοκόλλητο/ζελατίνα/ταινία ασφαλείας η συσκευασία ή ήταν έτσι σκέτο?

ΥΓ2. Περιττό να πω οτι δεν είχαν ιδέα για τις μειωμένες τιμές και μου ζήτησαν αρχικά 79 ευρώ για το pro controller αλλά ήμουν προετοιμασμένος αυτή την φορά μετά την φόλα που έφαγα με το 1-2 Switch :ph34r:

Επεξ/σία από bad_freddy
Δημοσ.

Μόλις τσιμπησα τα joycons από Κωτσόβολο Περιστέρι.Τελευταιο κομμάτι ήταν.Εχει και το Snipperclips που παραλίγο να το πάρω στο 20ευρω πριν μερικές μέρες.Τσαμπα μου βγήκαν.

• Moderators
Δημοσ.

LOL, εντωμεταξύ €40 η Limited και €61 η απλή.

Σαΐνια, ε.

Just now, Pitsifrikos said:

Μόλις τσιμπησα τα joycons από Κωτσόβολο Περιστέρι.Τελευταιο κομμάτι ήταν.Εχει και το Snipperclips που παραλίγο να το πάρω στο 20ευρω πριν μερικές μέρες.Τσαμπα μου βγήκαν.

Τι τελευταίο ρε, έχω κάνει κράτηση στο Περιστέρι.

Κανόνισε, θα σε δείρω. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η limited δεν υπαρχει στην πατρα. Κριμα , θα το τσιμπαγα, διοτι δεν εχω αγορασει ακομα το zelda στο switch. :( :(    προηγειται ο γιος , οποτε εχουμε 3 μαριο, το καρτ, το odyssey και αυτο με τα rabbits, to splatoon και εδω καθ 2-3 μερες το rocket league και το nba playgrounds. Καιρος θα ηταν να παρω και εγω κατι , αλλα δεν εχει στην πατρα :(   Υ.Γ: αν σας αρεσεθ κατι και δεν το εχει ο κωτσοβολος της περιοχης σας καλεστε στο 2102899999 (τσεκαρετε ξανα το τηλεφωνο μπας και εκανα κανα λαθος) και αν το εχει αλλο καταστημα ζητηστε να το στειλουν οπου θελετε με την τιμη της προσφορας, το κανουν αρκει να υπαρχει διαθεσιμο , η limited του zelda δεν υπαρχει πλεον, δεν προλαβα. Αυτα και καλο μεσημερι

Επεξ/σία από anarchy79
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Malthador είπε

LOL, εντωμεταξύ €40 η Limited και €61 η απλή.

Παρά το ότι φαίνεται κουλό, φαντάζομαι πως είδαν ότι δεν "φεύγει" εύκολα η limited στην Ελλάδα οπότε και για αυτό η μεγάλη μείωση.

Edit: Ίσως εντελώς άκυρο αυτό που λέω μιας και τώρα λέει ότι εξαντλήθηκε οπότε μάλλον θα είχαν και λίγα κομμάτια. Και δεν το πρόλαβα φυσικά...

Επίσης μία σκέψη, παρά το γεγονός ότι λέει εξαντλημένο δε νομίζω πως ισχύει στην πρακτικότητα και ότι το κάνουν ολο αυτό για να ξεστοκάρουν. Και στην περίπτωση του Mini NES εξαντλημένο έλεγε και μετά από λίγο καιρό ήταν η μόνη μεγάλη αλυσίδα που το είχε ξανά σε στοκ (και μάλιστα στα 150 ευρώ!!!).

Παρεμπιπτόντως οποίος δεν το είχε προλάβει μπορεί να το πάρει τώρα σε νορμάλ τιμή μιας και το κατέβασαν και αυτό σήμερα στα 75 ευρώ...

Επεξ/σία από EverythingYouBelieve
Δημοσ.

Καποια τα δινουν για ξεστοκαρισμα , καποια ειναι εκθεσιακα. Πηρα pro controller & zelda τα οποια ηταν σφραγισμενα και πηραμια Samsung soundbar , εκθεσιακη αλλα σαν καινουρια μιας και δεν ειχε παιξει ποτε. Τιμη 49 ευρω απο 179 που εχει αυτη τη στιγμη σκρουτζ. Οποτε οποιος εχει χρονο και λιγη τυχη μπορει να παρει καλα πραγματα σε ποιλυ χαμηλες τιμες σε τετοια clearence. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, james9tito είπε

Καποια τα δινουν για ξεστοκαρισμα , καποια ειναι εκθεσιακα. Πηρα pro controller & zelda τα οποια ηταν σφραγισμενα και πηραμια Samsung soundbar , εκθεσιακη αλλα σαν καινουρια μιας και δεν ειχε παιξει ποτε. Τιμη 49 ευρω απο 179 που εχει αυτη τη στιγμη σκρουτζ. Οποτε οποιος εχει χρονο και λιγη τυχη μπορει να παρει καλα πραγματα σε ποιλυ χαμηλες τιμες σε τετοια clearence. 

1 ώρα πριν, bad_freddy είπε

ΥΓ. Όσοι πήρατε το pro controller είχε κάποιο αυτοκόλλητο/ζελατίνα/ταινία ασφαλείας η συσκευασία ή ήταν έτσι σκέτο?

Για δώσε μας τα φώτα σου γιατί το ανέφερες και πρίν κι αυτό με έκανε να ρωτήσω...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...