Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, doll είπε

Χριστός Ανέστη. 

Προλαβα το pro στα 47,99. (Κωτσόβολος αεροδρόμιο). Τελικά αξίζει σε αυτό το ποσό. Έχει και καλώδιο C-usb. Μπορώ να φορτίσω με powerbank? Είδα ότι υπάρχει θέμα με το νέο firmware αλλά εσείς με τι φορτίζετε;

Προφανως και αξιζει σε αυτο το ποσο με τα χιλια. Παντως πολυ δεν ειναι που θελει 6ωρες για να φορτισει πληρως το pro controller?

http://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/22748/~/how-to-charge-the-nintendo-switch-pro-controller

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Προφανως και αξιζει σε αυτο το ποσο με τα χιλια. Παντως πολυ δεν ειναι που θελει 6ωρες για να φορτισει πληρως το pro controller?

http://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/22748/~/how-to-charge-the-nintendo-switch-pro-controller

Διαρκει ομως απο 40 εως 50 ωρες η μπαταρια.Οποτε αξιζει τις 6 ωρες φορτιση.

• Like 1
Δημοσ.

Βρε η μπαταρια του ειναι η καλυτερη της αγορας αυτη την στιγμη δεν ειπε κανεις το αντιθετο. Πιο πολυ για τις 6ωρες συνολικα σαν χρονο φορτισης το λεω.

Οτι ειναι σκυλι η μπαταρια ειναι γεγονος.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, vampao είπε

Πήγα χθές με την βροχή στον Κωτσόβολο στο μολ, για να τσεκάρω την προσφορά που είπε το μέλος εδώ στο φορουμ για τα joy cons στα 50ε, χαμένος χρόνος και πολύ καλό για να είναι αληθινό. Προφανώς ο τύπος είπε να παίξει με τον πόνο μας και να μας τρολάρει :angry:.

Γιατί να θέλω να παίξω με τον πόνο σου; :P

Γενικά πάντως το 1-2 switch το είχαν περασμένο στο σύστημά τους στα 4,99 άσχετα άμα έλεγε το παιχνίδι πάνω 15€ οπότε καλό θα ήταν να ρωτήσεις!

15232527536561654319432.jpg

Δημοσ.

Ξέρει κανείς εάν θα μπορέσω να βρω σε κάποιο κοτσοβολος το pro με τα 48ευρω που αναφέρθηκε; Να μην γυρνάω σε όλα τα καταστήματα χωρίς λόγο.

• Moderators
Δημοσ.

Ψήνω κι εγώ ένα ζευγάρι joycons σε αυτή την τιμή για να τα moddάρω με dpad. Παίζουν ακόμα στο 50άρικο ή ήταν μέχρι το Πάσχα η προσφορά; 

Δημοσ.

Το θεμα δεν ειναι αν ισχυει γενικα ακομα αλλα τρεχα γυρευε σε ποιον Κωτσο υπαρχει αποθεμα σε αυτες τις τιμες.

Δημοσ.

Παιδιά δεν γνωρίζω... Κι εγώ για το 1-2 switch είχα πάει (που το είχα κρατημένο online στα 10 ευρώ) κι έπαθα πλάκα όταν είδα τις τιμές... Απλά όποιος πάει ας κάνει και μια κουβέντα του στυλ "πριν λίγες ημέρες είχατε αυτή την προσφορά κι άμα μπορεί να γίνει κάτι..."! Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει με λίγη ευγένεια.

Δημοσ.

Εγώ πάντως το 1-2 Switch το βρήκα στα 15 και όταν τους είπα για την προσφορά μου το άφησαν στα 5.Θα περάσω μια βόλτα μπας και μου αφήσουν τα joycons στα 50.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
17 minutes ago, skalos said:

Παιδιά δεν γνωρίζω... Κι εγώ για το 1-2 switch είχα πάει (που το είχα κρατημένο online στα 10 ευρώ) κι έπαθα πλάκα όταν είδα τις τιμές... Απλά όποιος πάει ας κάνει και μια κουβέντα του στυλ "πριν λίγες ημέρες είχατε αυτή την προσφορά κι άμα μπορεί να γίνει κάτι..."! Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει με λίγη ευγένεια.

Είχε τα joycons όλων των χρωμάτων σε αυτή την τιμή; 

Δημοσ.

Την πεμπτη που Περασε ειχαν το mario &rabbits στα 39.99 απο 59.99. Κοιταξα αν υπαρχει κανα κομματι στην πατρα, ειχε ένα στον κόμβο στα carrefur . πήγα το προλαβα, το ειχαν 59.99, τους είπα οτι στο ίντερνετ το εχουν σε έκπτωση και μου το αφησαν στα 39.99. Ωραιο παιχνιδι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...