Fulgore Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, doll είπε Χριστός Ανέστη. Προλαβα το pro στα 47,99. (Κωτσόβολος αεροδρόμιο). Τελικά αξίζει σε αυτό το ποσό. Έχει και καλώδιο C-usb. Μπορώ να φορτίσω με powerbank? Είδα ότι υπάρχει θέμα με το νέο firmware αλλά εσείς με τι φορτίζετε; Προφανως και αξιζει σε αυτο το ποσο με τα χιλια. Παντως πολυ δεν ειναι που θελει 6ωρες για να φορτισει πληρως το pro controller? http://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/22748/~/how-to-charge-the-nintendo-switch-pro-controller
Mistwalker Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Στο 6:13 ξεκιναει το i wanna be breath of the wild. 6
dekulinkgr Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 20 λεπτά πριν, Fulgore είπε Προφανως και αξιζει σε αυτο το ποσο με τα χιλια. Παντως πολυ δεν ειναι που θελει 6ωρες για να φορτισει πληρως το pro controller? http://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/22748/~/how-to-charge-the-nintendo-switch-pro-controller Διαρκει ομως απο 40 εως 50 ωρες η μπαταρια.Οποτε αξιζει τις 6 ωρες φορτιση. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Το DS4 φορτίζει σε 2 ώρες και ξεφορτίζει σε 6-7, οπότε αναλογικά το Pro Controller είναι σε καλύτερη μοίρα.
Fulgore Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Βρε η μπαταρια του ειναι η καλυτερη της αγορας αυτη την στιγμη δεν ειπε κανεις το αντιθετο. Πιο πολυ για τις 6ωρες συνολικα σαν χρονο φορτισης το λεω. Οτι ειναι σκυλι η μπαταρια ειναι γεγονος. 1
Eranor Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 10 ώρες πριν, Mistwalker είπε Στο 6:13 ξεκιναει το i wanna be breath of the wild. Καλούλι φαίνεται όμως
skalos Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 12 ώρες πριν, vampao είπε Πήγα χθές με την βροχή στον Κωτσόβολο στο μολ, για να τσεκάρω την προσφορά που είπε το μέλος εδώ στο φορουμ για τα joy cons στα 50ε, χαμένος χρόνος και πολύ καλό για να είναι αληθινό. Προφανώς ο τύπος είπε να παίξει με τον πόνο μας και να μας τρολάρει . Γιατί να θέλω να παίξω με τον πόνο σου; Γενικά πάντως το 1-2 switch το είχαν περασμένο στο σύστημά τους στα 4,99 άσχετα άμα έλεγε το παιχνίδι πάνω 15€ οπότε καλό θα ήταν να ρωτήσεις!
orck Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Ξέρει κανείς εάν θα μπορέσω να βρω σε κάποιο κοτσοβολος το pro με τα 48ευρω που αναφέρθηκε; Να μην γυρνάω σε όλα τα καταστήματα χωρίς λόγο.
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Ψήνω κι εγώ ένα ζευγάρι joycons σε αυτή την τιμή για να τα moddάρω με dpad. Παίζουν ακόμα στο 50άρικο ή ήταν μέχρι το Πάσχα η προσφορά;
Fulgore Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Το θεμα δεν ειναι αν ισχυει γενικα ακομα αλλα τρεχα γυρευε σε ποιον Κωτσο υπαρχει αποθεμα σε αυτες τις τιμες.
skalos Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Παιδιά δεν γνωρίζω... Κι εγώ για το 1-2 switch είχα πάει (που το είχα κρατημένο online στα 10 ευρώ) κι έπαθα πλάκα όταν είδα τις τιμές... Απλά όποιος πάει ας κάνει και μια κουβέντα του στυλ "πριν λίγες ημέρες είχατε αυτή την προσφορά κι άμα μπορεί να γίνει κάτι..."! Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει με λίγη ευγένεια.
Pitsifrikos Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Εγώ πάντως το 1-2 Switch το βρήκα στα 15 και όταν τους είπα για την προσφορά μου το άφησαν στα 5.Θα περάσω μια βόλτα μπας και μου αφήσουν τα joycons στα 50. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 17 minutes ago, skalos said: Παιδιά δεν γνωρίζω... Κι εγώ για το 1-2 switch είχα πάει (που το είχα κρατημένο online στα 10 ευρώ) κι έπαθα πλάκα όταν είδα τις τιμές... Απλά όποιος πάει ας κάνει και μια κουβέντα του στυλ "πριν λίγες ημέρες είχατε αυτή την προσφορά κι άμα μπορεί να γίνει κάτι..."! Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει με λίγη ευγένεια. Είχε τα joycons όλων των χρωμάτων σε αυτή την τιμή;
anarchy79 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Την πεμπτη που Περασε ειχαν το mario &rabbits στα 39.99 απο 59.99. Κοιταξα αν υπαρχει κανα κομματι στην πατρα, ειχε ένα στον κόμβο στα carrefur . πήγα το προλαβα, το ειχαν 59.99, τους είπα οτι στο ίντερνετ το εχουν σε έκπτωση και μου το αφησαν στα 39.99. Ωραιο παιχνιδι
orck Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Και το arms το είχε 30. Δεν το πήρα γιατί δεν με έχει πείσει σαν παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις