Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφορα και ζητηση λεγεται αυτο.

Τα ιδια ακριβως βρισκει καποιος και με το πολυ δημοφιλες GTA V που αν και παιχνιδι 3.5ετων,το βρισκεις στα 35-40ευρω σημερα.

Το ιδιο σημβαινει και στις κονσολες της nintendo.Μιας και γνωριζουν οτι οποιος αγορασει κονσολα της θα το κανει κυριως για τα exclusives της,γιαυτο και τα πρωτα 2 χρονια οι τιμες παραμενουν τοσο ψηλα.Υπαρχει πχ υποψηφιος ή νεος αγοραστης της κονσολας που να μην αγορασει Zelda ή mario?

Αυτο φυσικα ειναι καλο για οποιον εχει ηδη αγορασει την κονσολα και το παιχνιδι αφου του δινει μια α σιγουρια για την αγορα του απο πλευρας οτι δεν απαξιωνεται γρηγορα η τιμη στο παιχνιδι που αγορασε και μπορει να το πουλησει και σχετικα καλα στα μεταχειρισμενα. 

Απο την αλλη ειναι κακο ειτε για νεους αγοραστες που πληρωνουν ακριβα ενα παιχνιδι που δεν ειναι καινουργιο και επισης πληρωνουν ακριβα και ενα παιχνιδι που δεν ειναι καινουργιο και στα μτχ.

• Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, The__Blade said:

Είμαι πλέον και κάτοχος ενός Switch.

Το build quality φαίνεται εξαιρετικό και γενικά η συσκευή είναι πολύ thought-out από το standaki μέχρι τη βάση.

Τι τιμές όμως είναι αυτές στα games ρε παίδες;

Στο PS4 βρίσκεις κορυφαίες κυκλοφορίες σε τιμές 25-30 Ε μαζί με τα DLC μετά το εξάμηνο-οκτάμηνο.

To Zelda είναι ακόμα στα 50+ ?

Για να μην πουμε τιμές στα indies...  το ps store έχει απίστευτες προσφορές, δεν τους λέει κάτι.

Αναμένω Team xcecuter χωρίς καμμία τύψη

Πάλι τα ίδια fallacies... Δεν βαριέστε συνέχεια τα ίδια; 

Έχουμε πει, η Ν είναι ακριβή στα exclusives και στα περιφερειακά της. Στα 3rd-party και στα indies έχει παρεμφερείς τιμές ή ακόμα και χαμηλότερες. Είναι πολύ εύκολο να το διαπιστώσεις και μόνος σου, κάνει και στο NSw sales κάθε εβδομάδα. 

1 hour ago, Mistwalker said:

Παλι καλα που καταλαβαν τη βλακεια που εκαναν στο release του doom.

Πρεπει να επιβάλλονται τα motion controls στα FPS, απορώ γιατί δεν το κάνουν και στο PS4. Πάει αιώνες μπροστά το gameplay. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, james9tito είπε

Μιας και το εχω τερματισει 3-4 φορες , θεωρω αδιανοητο οτι θα το παιξει καποιος με joycons, ή εστω σε φορητο. Προβλεπω να φευγουν switch απο τα παραθυρα. 

Η Nintendo τα εχει προβλέψει αυτά. Έχει κορδονακια που δένουν στους καρπούς. Ώρες ώρες θέλω κορδονακια και στο dualshock4

Δημοσ.

Το νήμα εχει ως τώρα 777!!! σελίδες. Μήπως πρεπει να χωριστει ανα χρονια ώστε να είναι πιο εύκολα προσβασιμο για καποιον που θελει να διαβασει ;). Ενα  νημα για το 2018, ένα για το 2016+17, ενα οτα;ν μπει το 2019 κτλ. Πιο ευκολο θα είναι. Thanks...

• Like 1
Δημοσ.
Στις 06/04/2018 στις 8:41 ΜΜ, Malthador είπε

Rayman Legends. 

Το Rayman είναι εξαιρετικό. Προτείνω επίσης ανεπιφύλακτα το κανονικό Minecraft (όχι το story mode). Μπορείτε να παίζετε μαζί split screen και να φτιάχνετε πράγματα ή να εξερευνειτε τον κόσμο.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Malthador είπε

Αποκλείεται να έχει φτάσει 777 σελίδες, στην Ευρώπη δεν παίζουμε με φορητά! 

Θυμάσαι τους γλεντζέδες που φώναζαν ότι θα πάει απατο το μηχάνημα;Έχουν μετακομίσει σε άλλο thread πλέον.

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Pitsifrikos είπε

Θυμάσαι τους γλεντζέδες που φώναζαν ότι θα πάει απατο το μηχάνημα;Έχουν μετακομίσει σε άλλο thread πλέον.

Πιθανότατα έχουν πάρει κ αυτοί switch κ δεν προλαβαίνουν να postαρουν!!! 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως λόγω της χαμηλής τιμής του 1-2 switch (5 ευρώ που το πήρα) το δοκίμασα 2 μέρες και τελικά πράγματι με παρέα βγάζει (που είναι διατεθειμένη να παίξει για να γελάσει) πολύ γέλιο. Δηλαδή για παράδειγμα τα παιχνίδια playlink της sony όπως το "η γνώση είναι δύναμη" είναι λιγότερο διασκεδαστικά και τιμολογούνται στο εικοσαρικάκι... Πιστεύω ότι το 1-2 switch χτυπήθηκε λόγω τιμής, αλλιώς έχει τη πλάκα του και στη κατηγορία του (party games) είναι καλό!

Επεξ/σία από aris4me
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Πρεπει να επιβάλλονται τα motion controls στα FPS, απορώ γιατί δεν το κάνουν και στο PS4. Πάει αιώνες μπροστά το gameplay. 

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν επιτρεπουν και τα mouse για τα fps στις κονσολες ενω γενικος σαν συστημα τα υποστηριζουν.Εκαναν παραπονα χρηστες ps4 οτι τους εδιναν ban στο overwatch επειδη επαιζαν με mouse.Η blizzard τους ελεγε οτι ειναι διαταγη της sony και αν μπορουν οι χρηστες ας μαζευτουν και να προσπαθησουν να πεισουν την sony να αλλαξει την πολιτικη τους.Θα μου πεις ειναι unfair mouse με controller αλλα αφου το υποστηριζεις βαλτο.Μεχρι και gyro υπαρχει  και σε αναγκαζουν να παιζεις με τα stick λες και ειναι ευκολο ή διασκεδαστικο.

• Moderators
Δημοσ.
23 minutes ago, Mistwalker said:

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν επιτρεπουν και τα mouse για τα fps στις κονσολες ενω γενικος σαν συστημα τα υποστηριζουν.Εκαναν παραπονα χρηστες ps4 οτι τους εδιναν ban στο overwatch επειδη επαιζαν με mouse.Η blizzard τους ελεγε οτι ειναι διαταγη της sony και αν μπορουν οι χρηστες ας μαζευτουν και να προσπαθησουν να πεισουν την sony να αλλαξει την πολιτικη τους.Θα μου πεις ειναι unfair mouse με controller αλλα αφου το υποστηριζεις βαλτο.Μεχρι και gyro υπαρχει  και σε αναγκαζουν να παιζεις με τα stick λες και ειναι ευκολο ή διασκεδαστικο.

Γιατι είναι unfair το MnK combo; Που διάβασες ότι ρίχνουν bans για αυτό το λόγο; 

Αν παίζεις Forza με τιμονιέρα σου ρίχνουν ban επειδή έχεις advantage ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...