anarchy79 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Καλό μεσημέρι . Θα ηθελα να μου προτείνετε καποια παιχνίδια για παιδι 6 ετών. Εχουμε ήδη 4 κασσετες ως τωρα , το mario odyssey, mario kart, splatoon 2 και απο χτες mario & rabbids ;). Και κανενα indie, δεν με πειραζει μιας και πλεον εχω prepaid και μπορω να κατεβασω και ηλεκτρονικα. Δεν καιγομαι για αμεση αγορα απλα επειδη τα παιχνιδια είναι παααρα πολλα και δεν μπορω να ξέρω τα διαμαντια , όσοι ασχολούνται και θελουν ας γραψουν μερικες προτασεις για να χω , πχ διαβαζω για αυτο το rocket league καλα πραγματα. Αυτα τα ολίγα. Σας ευχαριστώ.
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 4 hours ago, anarchy79 said: Καλό μεσημέρι . Θα ηθελα να μου προτείνετε καποια παιχνίδια για παιδι 6 ετών. Εχουμε ήδη 4 κασσετες ως τωρα , το mario odyssey, mario kart, splatoon 2 και απο χτες mario & rabbids ;). Και κανενα indie, δεν με πειραζει μιας και πλεον εχω prepaid και μπορω να κατεβασω και ηλεκτρονικα. Δεν καιγομαι για αμεση αγορα απλα επειδη τα παιχνιδια είναι παααρα πολλα και δεν μπορω να ξέρω τα διαμαντια , όσοι ασχολούνται και θελουν ας γραψουν μερικες προτασεις για να χω , πχ διαβαζω για αυτο το rocket league καλα πραγματα. Αυτα τα ολίγα. Σας ευχαριστώ. Rayman Legends. 2
alet Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 6 ώρες πριν, anarchy79 είπε Καλό μεσημέρι . Θα ηθελα να μου προτείνετε καποια παιχνίδια για παιδι 6 ετών. Εχουμε ήδη 4 κασσετες ως τωρα , το mario odyssey, mario kart, splatoon 2 και απο χτες mario & rabbids ;). Και κανενα indie, δεν με πειραζει μιας και πλεον εχω prepaid και μπορω να κατεβασω και ηλεκτρονικα. Δεν καιγομαι για αμεση αγορα απλα επειδη τα παιχνιδια είναι παααρα πολλα και δεν μπορω να ξέρω τα διαμαντια , όσοι ασχολούνται και θελουν ας γραψουν μερικες προτασεις για να χω , πχ διαβαζω για αυτο το rocket league καλα πραγματα. Αυτα τα ολίγα. Σας ευχαριστώ. Το Kirby είναι τέρμα διασκεδαστικό ,ειδικά αν παίξεις μαζί με το παιδί . Στα μείον το 60άρι για ενα παιχνίδι που θεωρώ πως είναι αρκετά μικρό 1
Pitsifrikos Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Τι συλλογαρα είναι αυτή ρε;Θα βγει Ευρώπη ή μόνο τα αμερικανακια θα την χαρούν; 1
Mistwalker Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 29 λεπτά πριν, Pitsifrikos είπε Τι συλλογαρα είναι αυτή ρε;Θα βγει Ευρώπη ή μόνο τα αμερικανακια θα την χαρούν; 1. Alpha Mission (Console/Arcade) 2. Athena (Console/Arcade) 3. Crystalis (Console) 4. Ikari Warriors (Console/Arcade) 5. Ikari Warriors II: Victory Road (Console/Arcade) 6. Ikari Warriors III: The Rescue (Console/Arcade) 7. Guerrilla War (Console/Arcade) 8. P.O.W. (Console/Arcade) 9. Prehistoric Isle (Arcade) 10. Psycho Soldier (Arcade) 11. Street Smart (Arcade) 12. TNK III (Console/Arcade) 13. Vanguard (Arcade) Τα games που θα περιεχει μεχρι στιγμης.Για μενα μονο το prehistoric isle ξεχωριζει.
Pitsifrikos Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Όλα τα Ikari Warriors και το Crystalis τα θέλω σα τρελός.Θα μπουν και άλλα στη συλλογή.
Mistwalker Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Ωραιο φαινεται και σε handheld.Ελπιζω να ειναι συντομα το beta test. 3
pollop Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Pitsifrikos είπε Όλα τα Ikari Warriors και το Crystalis τα θέλω σα τρελός.Θα μπουν και άλλα στη συλλογή. το ikari warriors ηταν θρυλος επι εποχη amdtrad 1
Mistwalker Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Tο Funimation ειναι το τριτο streaming app που θα ερθει στο switch.Σιγα σιγα βαζουν και streaming apps που ζηταει ο κοσμος αλλα το πρωτο και πιο σημαντικο app που θα επρεπε να ειχαν βαλει ειναι το youtube.
mansa2k Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) O Tsubasa Sakaguchi, ένας από τους βασικούς director στο Splatoon 1 και που δεν εμφανιζόταν στην συνέχεια του (*Splatoon 2), δεν έχει αναλάβει κάποιο σπουδαίο project όπως πίστευα. Τελικά (και δυστυχώς για μένα), είναι ο director του Nintendo Labo όπως έγινε γνωστό από την ανάλογη συνέντευξη. Ένα από τα σημεία που μου έκανε εντύπωση: "I knew I wanted to make something new, and I knew that there are already a lot of videogames out in the world." Επίσης ο Sakaguchi δείχνει να ασχολείται αρκετά σχετικά με το feedback και τους τρόπους αλληλεπίδρασης μέσω του χειρισμού κάτι που γενικά με προβληματίζει αφού γενικότερα η βιομηχανία δεν δείχνει ενδιαφέρον να δώσει κάποιες λύσεις σε ορισμένα θέματα όπως το υπερβολικό UI επί της οθόνης. Anyway αυτό είναι άλλο θέμα, το βασικό είναι πως τελικά ο Sakaguchi επέλεξε να ασχοληθεί με διαφορετικά πράγματα... Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από mansa2k
james9tito Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 13 ώρες πριν, Mistwalker είπε Ωραιο φαινεται και σε handheld.Ελπιζω να ειναι συντομα το beta test. Μιας και το εχω τερματισει 3-4 φορες , θεωρω αδιανοητο οτι θα το παιξει καποιος με joycons, ή εστω σε φορητο. Προβλεπω να φευγουν switch απο τα παραθυρα.
Mistwalker Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 9-10 Απριλιου κανουν event για pokemon.Τrailer για την νεα ταινια και pokemon go event ειναι τα γνωστα που ανακοινωσαν.Ισως δειξουν κατι για switch αλλιως ισως κρατησουν την παραδοση και πρωτο reveal τον Μαιο. 1
The__Blade Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Είμαι πλέον και κάτοχος ενός Switch. Το build quality φαίνεται εξαιρετικό και γενικά η συσκευή είναι πολύ thought-out από το standaki μέχρι τη βάση. Τι τιμές όμως είναι αυτές στα games ρε παίδες; Στο PS4 βρίσκεις κορυφαίες κυκλοφορίες σε τιμές 25-30 Ε μαζί με τα DLC μετά το εξάμηνο-οκτάμηνο. To Zelda είναι ακόμα στα 50+ ? Για να μην πουμε τιμές στα indies... το ps store έχει απίστευτες προσφορές, δεν τους λέει κάτι. Αναμένω Team xcecuter χωρίς καμμία τύψη 1
Pitsifrikos Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Αυτή είναι η Nintendo εδώ και χρόνια.Πιο πολύ με πειράζουν οι τιμές στα περιφερειακά παρά στα παιχνίδια μιας και κυμαίνονται στο 50αρικο όπως σε όλες τις άλλες κονσόλες.Το θέμα είναι ότι παλιωνουν τα παιχνίδια και ίδια τιμή τα βρίσκεις τα καταραμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις