Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, DJTaurus είπε

Το περιεργο τωρα ειναι γιατι δεν εβαλαν και το switch στο trailer και γιατι οταν ρωτησαν τον developer αν θα ερθει εκεινος τους ελεγε οτι δεν μπορει να απαντησει.:ph34r:

41 λεπτά πριν, james9tito είπε

Έβαλα χτες το tempered  glass της ardistel όπως είχα πει. Παρατήρησα ότι τώρα μπαίνει με δυσκολία στο dock είναι φυσιολογικό αυτό ;

Το glass δινει λιγο παχος παραπανω.Δυσκολα  δεν πρεπει να μπαινει απλως δεν εχει το ιδιο κενο οπως ειχε με την ζελατινα.Ριξε μια ματια μηπως εχει στραβωσει λιγο το dock απο πανω και το καταλαβες τωρα με το glass.Στο youtube ειχε βιντεο με το glass οτι εχει μια διαφορα οταν το βαζεις στο dock οπως και βιντεο με λιγο στραβα dock ριξε και κει μια ματια μηπως δεις κατι παρομειο.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Toki?? τι λετε ρε παιδια τωρα;;; μονο για το switch θα ειναι;

Επεξ/σία από pollop
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά στο κοτσοβολο (στα μαγαζιά κι όχι online) έχει πολλές προσφορές σε πράγματα switch. Εκτός το 1-2 switch στα 4,99€ έχει δύο joy cons στα 50€ και το καλύτερο! Το pro controller στα 48€!

• Like 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Pitsifrikos είπε

Το σκεφτόμουν το συγκεκριμένο αυτή τη βδομάδα... :lol:

Btw ο φορτιστής που περιέχεται στη συσκευασία μια χαρά φορητός είναι. Μην πειραματιζεστε... Σιγά το μέγεθος!!!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, pollop είπε

Toki?? τι λετε ρε παιδια τωρα;;; μονο για το switch θα ειναι;

Το άρθρο αναφέρεται στο switch αλλά δε νομίζω να είναι μόνο εκεί εκτός και αν τα έσκασε η Nintendo.

Το Toki ήταν να κυκλοφορήσει σε remastered σε pc και κονσόλες αλλά χάθηκαν τα ίχνη του και ξαφνικά βγαίνει η είδηση ότι ετοιμάζεται στο switch.Ποιος ξέρει....

Επεξ/σία από Pitsifrikos
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Pitsifrikos είπε

Το άρθρο αναφέρεται στο switch αλλά δε νομίζω να είναι μόνο εκεί εκτός και αν τα έσκασε η Nintendo.

Το Toki ήταν να κυκλοφορήσει σε remastered σε pc και κονσόλες αλλά χάθηκαν τα ίχνη του και ξαφνικά βγαίνει η είδηση ότι ετοιμάζεται στο switch.Ποιος ξέρει....

Είναι το ίδιο παιχνίδι πράγματι με τότε. Αν δεν πρόκειται για exclusive nindie τότε 100% θα το δούμε και στις άλλες πλατφόρμες. Δεν θα ήταν παράξενο πάντως να είναι exclusive. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, skalos είπε

Παιδιά στο κοτσοβολο (στα μαγαζιά κι όχι online) έχει πολλές προσφορές σε πράγματα switch. Εκτός το 1-2 switch στα 4,99€ έχει δύο joy cons στα 50€ και το καλύτερο! Το pro controller στα 48€!

Στην Πάτρα το έχουν κανονική τιμή πάντως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Pitsifrikos είπε

Ακομα και τωρα το τερματιζω με κλειστα ματια.........δεν νομιζω να θελει πανω απο 25 με 30 λεπτα.

και ποσο remastered θα το κανουν αφου το παιχνιδι αν και πολυ ωραιο εχει μικρη διαρκεια.

Για να δουμε μπορει να προσθεσουν καμια πιστα......

Επεξ/σία από sils
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sills κάπου διάβασα ότι θα έχει και καινούργιες πίστες.

ΥΓ.Μολις πέρασα από Κωτσόβολο Αγίων Αναργύρων και πέτυχα ένα τελευταίο κομμάτι 1-2 Switch αλλά στην τιμή των 15 ευρώ.Τον ρώτησα αν μπορούσε να μου το αφήσει στην τιμή των 4,95 και αφού είδε ότι έτρεχε προσφορά τις προηγούμενες μέρες,μου το αφησε τόσο.Καλη φάση.

Επεξ/σία από Pitsifrikos
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Pitsifrikos είπε

Μαλλον exclusive στο switch θα ειναι.Σε ερωτηση που εκαναν στη microids αν θα ερθει στο ps4 δεν απαντησαν σαν exclusive αλλα εγραψαν only to switch.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...