bad_freddy Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Getta Robo είπε Μιλα με τα κεντρικα για να σου κανουν πιστωση η κατι αντιστοιχο, προφανως ειναι παραπλανηση αυτο που σου εκαναν. Εχει ξανασυμβει στη συγκεκριμενη αλυσιδα. 2 ώρες πριν, primeragt είπε Εγω θα εκνευριζομουν οχι για τα 5ευρω σαν ποσο αλλα σαν ποσοστο καθαρα. Ειναι 50% κατω ή αλλιως πληρωσες τα ΔΙΠΛΑΣΙΑ για το ιδιο προιον. Αυτο το θεωρω κοροιδια ασχετως ποσου. 1 ώρα πριν, aris4me είπε Όταν κάνεις κράτηση μέσω του site το πληρώνεις στη τιμή web... Στο κατάστημα πράγματι η τιμή ήταν σε ειδική έκπτωση -50% οπότε 5 ευρώ. Θα έπρεπε να μην έπαιρνε κάποιος μέσω κράτησης το παιχνίδι αλλά κατευθείαν από το ράφι, οπότε και τη τιμή του καταστήματος. Και εγώ πάντως 5 ευρώ το πήρα σε κατάστημα. Βέβαια ο φίλος παραπάνω θα μπορούσε να εξυπηρετηθεί καλύτερα, πρώτον μη λέγοντας του μπαρμπούτσαλα και δεύτερον να "ακύρωναν" την ηλεκτρονική κράτηση και να το έπαιρνε από το εμπορικό κανάλι του καταστήματος κανονικά στη τιμή του καταστήματος. Μα κι εγω δεν εκνευρίζομαι για τα 5 ευρώ διαφορά σαν ποσό αλλά για την κοροιδία του τύπου "ήταν προσφορά που έληξε και έχει μείνει η λάθος τιμή". Προφανώς εγώ έκανα παραγγελία μέσω του σαίτ στο 10άρικο και αυτό πήρα (που να φανταστώ οτι το είχαν για ενα τάληρο στο ράφι, πήγα κατευθείαν ταμείο να παραλάβω) οπότε ίσως δύσκολά θα βρω το δίκιο μου παίρνοντας στα κεντρικά καθώς αφού πλέον παρέλαβα στη συμφωνημένη τιμή, θα πρέπει να "αποδείξω" τώρα (στα λόγια) οτι είδα ταμπελάκι 5 ευρώ στο ράφι και με ποιον μίλησα και τι έγινε κλπ. Έπρεπε εξαρχής αν ήταν σωστοί, όπως είπε ο @aris4me όταν το είδα και το ανέφερα να μου ακύρωναν την παραγγελία και να το έπαιρνα στην τιμή καταστήματος. Απλά έπεσα στην περίπτωση που είχα ήδη πληρώσει το 10αρικο και είχε κοπεί απόδειξη οπότε έπεσα "θύμα" της βαρεμάρας για ακύρωση της ολης διαδικασίας κλπ. Οχι τίποτα άλλο, αλλά τους πίεσα ευγενικά να το πάρω στην αναγραφόμενη τιμή αλλά επέμεναν οτι είναι λάθος και δεν ισχύει... ΥΓ. Πάντως απο ενα πρώτο play session εδώ στο σπίτι μάλλον τα 5 ευρώ είναι η πιο κατάλληλη τιμή τελικά... Επεξ/σία 4 Απριλίου 2018 από bad_freddy 1
lele322 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, james9tito είπε Έτσι ακριβώς έγινε σε μένα στη Λαμία. Είχαν 2 στο ράφι με 4.95, τα πήρα και τα δύο και μου ακύρωσαν την Web παραγγελία. Και παιχνίδι πήρα (παίζω ήδη 2 ώρες με τις μικρές και έχει γέλιο) και θα δώσω και το άλλο σε ένα φίλο που για 5 ευρώ δεν τον χαλάει να το πάρει. μαστορα και γω απο λαμια ειμαι, κατοχος switch 😀😀 . Αμα βαρεθεις κανα παιχνιδι να κανουνε καμια ανταλαγη 1
KadazVGC Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 12 ώρες πριν, Deghinsea είπε Bargain alert!!! 1 2 Switch στα 9,90 € στον Κωτσόβολο. https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/nintendo-switch/games-nintendo-switch/170654-nintendo-1-2-switch?cmicc=skroutz Ευχαριστώ και εγώ! Φαίνεται να εξαντλήθηκε!
christos_75 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Διαφημιση του Πλαισιου στην TV για το πακετο κονσολα Switch με SMO και ΜΚ 8 ειδε κανεις? Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από christos_75
Mistwalker Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 Απριλιου 15$ Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από Mistwalker 3
james9tito Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 17 ώρες πριν, Mistwalker είπε Αν πηρες tempered glass λογικα στο πακετο θα εχει τα υγρα μαντηλακια και ενα πανακι.Ειναι τα μονα που χρειαζεσαι. Οπως τα ειπες ειναι . Εβαλα tempered glass της ardistel , με πρωτη ματια πολυ καλο φαινεται καμια σχεση με την μεμβρανη που ειχα. Τωρα θελω να παρω και προστατευτικα για τα joy cons γιατι με το 1 2 switch οι κορες μου θα μου τα καταστρεψουν , ηδη αρχισαν να τα χτυπανε μεταξυ τους. 1
vag.patrick Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Μινι update για τους ενδιαφερομενους που θελουν να ασχοληθουν με το Rocket league. Πλεον με το τελευταιο update , το παιχνιδι ειναι τζαμι , η θολουρα εχει φυγει και υπαρχει αποκριση στον ελεγχο. Αν καποιος το παιχνιδι το παιζει στο pc , ξερει τι διαφορα στην αποκριση που υπαρχει.ΠΛεον ειναι αρκετα Playable και το 60ρι fps που ειδα (performance mode) ειναι σουπερ.Το quality , ενω στην οθονη του switch δειχνει πολυ καλο , το 30ρι framerate λιγο σε σκοτωνει καθως ειναι παιχνιδι που θελει Precision και αντανακλαστικα.Αυτα απο μενα μεχρι στιγμης απο το Update του rocket league , αυστηρα και μονο σε handheld , καθως για αυτη τη περιπτωση με ενδιεφερε κιολας.
Mistwalker Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ειναι 4κ ουτε 60 fps αλλα φαινεται καλο.Αν και δειχνει σαν να εχει fps drops οταν ξαναγυρνας το βιντεο στο ιδιο σημειο μια παιζει κανονικα μια φαινεται σαν fps drop ισως να ειναι απο το βιντεο το προβλημα. Επιτελους εδωσαν release date.15 Μαιου στα 40€ και οι 2 εκδοσεις. Για τους παλιους τον arcade ερχεται και το toki ο γοριλας remake τελος του 18. Το spyro trilogy ανακοινωθηκε και για την ωρα ειμαστε απεξω παρεα με το steam.Δεν φαινεται να ακολουθει το μοντελο του crash και θα βγει την ιδια μερα ps4/xbox. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από Mistwalker 3
SoFGR Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, vag.patrick είπε Μινι update για τους ενδιαφερομενους που θελουν να ασχοληθουν με το Rocket league. Πλεον με το τελευταιο update , το παιχνιδι ειναι τζαμι , η θολουρα εχει φυγει και υπαρχει αποκριση στον ελεγχο. Αν καποιος το παιχνιδι το παιζει στο pc , ξερει τι διαφορα στην αποκριση που υπαρχει.ΠΛεον ειναι αρκετα Playable και το 60ρι fps που ειδα (performance mode) ειναι σουπερ.Το quality , ενω στην οθονη του switch δειχνει πολυ καλο , το 30ρι framerate λιγο σε σκοτωνει καθως ειναι παιχνιδι που θελει Precision και αντανακλαστικα.Αυτα απο μενα μεχρι στιγμης απο το Update του rocket league , αυστηρα και μονο σε handheld , καθως για αυτη τη περιπτωση με ενδιεφερε κιολας. σιγουρα μιλαμε για το ιδιο update ? εμενα μου σπασει τα καμπαλικια στο stuttering, ακομα και τα μενου κολλανε για 3-4 δευτερα σε κατι φασεις .... καλα με τις αναλογικες σκανδαλες τα 144hz + και το Oneframethreadlag=fase που μπορει να εχει καποιος στο PC - προφανως δεν υπαρχει καμια συγκριση
Mistwalker Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, SoFGR είπε ακομα και τα μενου κολλανε για 3-4 δευτερα σε κατι φασεις Αυτο με το menu δεν ξερω τι παιζει αλλα και στο pc το εκανε μεχρι το Νοεμβριο δεν το ξαναδοκιμασα στο pc μετα μηπως το εφτιαξαν.Το ιδιο προβλημα οντως κραταει 2-3 δευτερολεπτα περισσοτερο στο switch. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από Mistwalker 1
ikaruga24 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Αρχιδάτη κίνηση πάντως να δείξουν το Wolvenstein II πρώτα σε docked mode. Δείχνει πάρα πολύ καλό. Για το Dark Souls φυσικά δεν έχω να πω κάτι, ένα καταπληκτικό παιχνίδι πλέον και στην παλάμη του χεριού μας. Bring it on please. 2
james9tito Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Έβαλα χτες το tempered glass της ardistel όπως είχα πει. Παρατήρησα ότι τώρα μπαίνει με δυσκολία στο dock είναι φυσιολογικό αυτό ;
DJTaurus Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Spyro https://store.nintendo.co.uk/games-nintendo-switch/spyro-the-dragon-remastered/11722150.html 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις