Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την οθόνη με τι την καθαρίζετε; Πήρα τζάμι για να αντικαταστήσει την μεμβράνη που έχω από day 1 κ θέλω να την καθαρίσω καλά πρώτα. 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, james9tito είπε

Την οθόνη με τι την καθαρίζετε; Πήρα τζάμι για να αντικαταστήσει την μεμβράνη που έχω από day 1 κ θέλω να την καθαρίσω καλά πρώτα. 

Αν πηρες tempered glass λογικα στο πακετο θα εχει τα υγρα μαντηλακια και ενα πανακι.Ειναι τα μονα που χρειαζεσαι.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τσίμπησα κι εγω το 1-2 Switch, το οποίο παραδόξως εξαφανίστηκε εντελώς απο το site του Κωτσόβολου εδω και ώρες ενω ήταν άμεσα διαθέσιμο απο πολλά καταστήματα και αποθήκη.

Είχα κάνει κράτηση μέσω του site στο τοπικό κατάστημα οσο εμφανιζόταν ακόμα, πήγα ταμείο, εξόφλησα κανονικά και περιμένοντας να μου το φέρουν πήγα να δω τα υπόλοιπα SW games.

Είχε 2 τεμάχια στο ράφι, με το ενα να έχει ταμπελάκι "Stock offer -50% 9.90 -> 4.95"!!!! :o

Το ανέφερα στον υπάλληλο (η τιμή δεν ήταν στο ράφι αλλά πάνω στο παιχνίδι, μέσα στο αντικλεπτικο πλαστικο κουτί) αλλά αφού το τσέκαραν (?) στο ταμείο μου είπαν οτι πρόκειται "περι λάθους τιμής απο προσφορά που έχει λήξει". <_<

Βέβαια με τον κόσμο που περίμενε στην ουρά του ταμείου, μου φάνηκε περισσότερο σαν δικαιολογία της κοπέλας εκεί προκειμένου να αποφύγει την καθυστέρηση με την διαδικασία ακύρωσης απόδειξης κλπ. και βασικά γι αυτό είπα να μην το τραβήξω παραπάνω μπροστά στον κόσμο.

Εν τέλει έφυγα νιώθοντας ικανοποιημένος που πρόλαβα την προσφορά απο την μια κι απο την άλλη "εξαπατημένος" που πήρα κάτι με ταμπελάκι 5 και το πλήρωσα 10.

Προφανώς αν είχα πάει πρώτα ράφι αντι ταμείο θα το τσίμπαγα στο τάληρο αλλά που να το φανταστώ....

ΥΓ. Συγνώμη για το σεντόνι αλλά με τρώει το ολο σκηνικό απο πριν κυρίως για το αν έπραξα καλά. :mellow:

Επεξ/σία από bad_freddy
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, bad_freddy είπε

Τσίμπησα κι εγω το 1-2 Switch, το οποίο παραδόξως εξαφανίστηκε εντελώς απο το site του Κωτσόβολου εδω και ώρες ενω ήταν άμεσα διαθέσιμο απο πολλά καταστήματα και αποθήκη.

Είχα κάνει κράτηση μέσω του site στο τοπικό κατάστημα οσο εμφανιζόταν ακόμα, πήγα ταμείο, εξόφλησα κανονικά και περιμένοντας να μου το φέρουν πήγα να δω τα υπόλοιπα SW games.

Είχε 2 τεμάχια στο ράφι, με το ενα να έχει ταμπελάκι "Stock offer -50% 9.90 -> 4.95"!!!! :o

Το ανέφερα στον υπάλληλο (η τιμή δεν ήταν στο ράφι αλλά πάνω στο παιχνίδι, μέσα στο αντικλεπτικο πλαστικο κουτί) αλλά αφού το τσέκαραν (?) στο ταμείο μου είπαν οτι πρόκειται "περι λάθους τιμής απο προσφορά που έχει λήξει". <_<

Βέβαια με τον κόσμο που περίμενε στην ουρά του ταμείου, μου φάνηκε περισσότερο σαν δικαιολογία της κοπέλας εκεί προκειμένου να αποφύγει την καθυστέρηση με την διαδικασία ακύρωσης απόδειξης κλπ. και βασικά γι αυτό είπα να μην το τραβήξω παραπάνω μπροστά στον κόσμο.

Εν τέλει έφυγα νιώθοντας ικανοποιημένος που πρόλαβα την προσφορά απο την μια κι απο την άλλη "εξαπατημένος" που πήρα κάτι με ταμπελάκι 5 και το πλήρωσα 10.

Προφανώς αν είχα πάει πρώτα ράφι αντι ταμείο θα το τσίμπαγα στο τάληρο αλλά που να το φανταστώ....

ΥΓ. Συγνώμη για το σεντόνι αλλά με τρώει το ολο σκηνικό απο πριν κυρίως για το αν έπραξα καλά. :mellow:

Το παιχνιδι τελικα αξιζει τα 10 ευρώ? 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παιχνίδι είναι local multi player only

Έχετε το αυτό στα υπόψιν σας όσοι το πάρετε ακόμα και για 10 ευρώ. 

Για πάρτι με παρέα κλπ, άξιζε ακόμα και στα 30 ευρώ που είχε ως τώρα. Έχει πλάκα. 

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πήρα και εγώ το εκθεσιακό από το Ηράκλειο Κρήτης, 4.95€. Ούτε του παπά, ευχαριστώ τον αρχικό φίλο που ενημέρωσε 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, papp0us είπε

Πήρα και εγώ το εκθεσιακό από το Ηράκλειο Κρήτης, 4.95€. Ούτε του παπά, ευχαριστώ τον αρχικό φίλο που ενημέρωσε 

Ισχύει η τιμή τελικά??? :angry:

Τι εννοείς εκθεσιακό? Δεν ήταν σφραγισμένο κανονικά?

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, bad_freddy είπε

Ισχύει η τιμή τελικά??? :angry:

Τι εννοείς εκθεσιακό? Δεν ήταν σφραγισμένο κανονικά?

Κανονικότατα σφραγισμένο, δεν ξέρω πως ορίζουν το εκθεσιακό. Απλά πήρα τηλέφωνο για να δω αν έχει μείνει κανένα, και μου είπε οτι εχει μόνο ένα "τελευταίο εκθεσιακό" εξού και η τιμή των 4.95€.  Μου το κράτησε, πήγα τώρα το πήρα, και ηταν κανονικά μέσα στα διάφανα κουτιά του κωτσό, με τη ζελατίνα του, και το πήρα 4.95€.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, papp0us είπε

Κανονικότατα σφραγισμένο, δεν ξέρω πως ορίζουν το εκθεσιακό. Απλά πήρα τηλέφωνο για να δω αν έχει μείνει κανένα, και μου είπε οτι εχει μόνο ένα "τελευταίο εκθεσιακό" εξού και η τιμή των 4.95€.  Μου το κράτησε, πήγα τώρα το πήρα, και ηταν κανονικά μέσα στα διάφανα κουτιά του κωτσό, με τη ζελατίνα του, και το πήρα 4.95€.

Μάλιστα, οπότε όντως μου πούλησαν παραμύθι εμένα απ' οτι φαίνεται αν και το κατάλαβα και τότε απο τον τρόπο που μιλούσαν και δεν το συνέχισα (ίσως κακώς)...

Βέβαια είναι αρκετά μικρό το ποσό της διαφοράς για να ασχοληθώ παραπάνω και ελπίζω να μην έχει να κάνει σε κάτι το "εκθεσιακό" που σου είπαν, μιας κι εμένα το ίδιο (εκθεσιακό βάσει τιμής) είναι αυτό που πήρα αν και σφραγισμένο επίσης.

Δημοσ.
16 minutes ago, bad_freddy said:

Μάλιστα, οπότε όντως μου πούλησαν παραμύθι εμένα απ' οτι φαίνεται αν και το κατάλαβα και τότε απο τον τρόπο που μιλούσαν και δεν το συνέχισα (ίσως κακώς)...

Βέβαια είναι αρκετά μικρό το ποσό της διαφοράς για να ασχοληθώ παραπάνω και ελπίζω να μην έχει να κάνει σε κάτι το "εκθεσιακό" που σου είπαν, μιας κι εμένα το ίδιο (εκθεσιακό βάσει τιμής) είναι αυτό που πήρα αν και σφραγισμένο επίσης.

Μιλα με τα κεντρικα για να σου κανουν πιστωση η κατι αντιστοιχο, προφανως ειναι παραπλανηση αυτο που σου εκαναν. Εχει ξανασυμβει στη συγκεκριμενη αλυσιδα.

Δημοσ.

Εγω θα εκνευριζομουν οχι για τα 5ευρω σαν ποσο αλλα σαν ποσοστο καθαρα. Ειναι 50% κατω ή αλλιως πληρωσες τα ΔΙΠΛΑΣΙΑ για το ιδιο προιον. Αυτο το θεωρω κοροιδια ασχετως ποσου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν κάνεις κράτηση μέσω του site το πληρώνεις στη τιμή web... Στο κατάστημα πράγματι η τιμή ήταν σε ειδική έκπτωση -50% οπότε 5 ευρώ. Θα έπρεπε να μην έπαιρνε κάποιος μέσω κράτησης το παιχνίδι αλλά κατευθείαν από το ράφι, οπότε και τη τιμή του καταστήματος. Και εγώ πάντως 5 ευρώ το πήρα σε κατάστημα. 

Βέβαια ο φίλος παραπάνω θα μπορούσε να εξυπηρετηθεί καλύτερα, πρώτον μη λέγοντας του μπαρμπούτσαλα και δεύτερον να "ακύρωναν" την ηλεκτρονική κράτηση και να το έπαιρνε από το εμπορικό κανάλι του καταστήματος κανονικά στη τιμή του καταστήματος. 

Επεξ/σία από aris4me
  • Like 1
Δημοσ.

Έτσι ακριβώς έγινε σε μένα στη Λαμία. Είχαν 2 στο ράφι με 4.95, τα πήρα και τα δύο και μου ακύρωσαν την Web παραγγελία. Και παιχνίδι πήρα (παίζω ήδη 2 ώρες με τις μικρές και έχει γέλιο) και θα δώσω και το άλλο σε ένα φίλο που για 5 ευρώ δεν τον χαλάει να το πάρει. 

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...