Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 28/3/2018 στις 10:15 ΜΜ, Malthador είπε

Αυτή τη στιγμή ο καλύτερος adapter που υποθέτω ότι δουλεύει και με το 5.0.0 (αν κρίνω από το γεγονός ότι δουλεύουν και τα υπόλοιπα αξεσουάρ της 8bitdo) είναι αυτός. Υποστηρίζει πρακτικά τα πάντα από gamepads, X1S, DS3, DS4, Wii U Pro Controller κλπ. Το κακό είναι ότι είναι αρκετά bulky και δεν χωράει στα εξωτερικά USB ports μαζί με το Gripcase μου. :(

Δεν ξέρω βέβαια αν χωράει στο εσωτερικό port, θα το ψάξω.

Λειτουργεί με ένα τηλεχειριστήριο ή μπορεί και με δυο;

Δημοσ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στο Rocket League βλεπεις πεντακαθαρα χωρις θολουρες και πιξελιασμα  που ειχε πριν σε handheld! Ευγε για αλλη μια φορα στην Psyonix.

• Like 2
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Prospector8 είπε

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στο Rocket League βλεπεις πεντακαθαρα χωρις θολουρες και πιξελιασμα  που ειχε πριν σε handheld! Ευγε για αλλη μια φορα στην Psyonix.

Το quality mode τo δοκιμασες;Ενω λεει οτι το κανει 30fps(απο τα 60) 1080p docked 720p handheld και στις δυο περιπτωσεις τα γραφικα παιρνουν μεγαλο upgrade αλλα σαν να ενοχλει στα ματια μιας και οτι κανεις ειναι γρηγορες κινησεις ή οταν κοιτας σε αποσταση ας πουμε απο το ενα τερμα στο αλλο.Οτι αλλο εβαλαν τα σπαει μονο το quality μου φαινεται περιεργο.

Δημοσ.

Δεν θυμαμαι αν ειχε αναφερθει πιο πισω αλλα και το Mega Man 11 θα βγει στο Switch τελη του 2018 ή αρχες του 2019(εκτος απροοπτου).

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει η αλήθεια είναι... αξίζει αυτό το 1-2; Θα μου πεις 10 ευρώ είναι αλλά παίρνεις ένα κάρο indies καλά!

Δημοσ.

Εισάγετε τον Τ.Κ. σας : 

Μέγιστη απόσταση :              5 χλμ             10 χλμ             20 χλμ                         χωρίς όριο           

• Χαλκίδα (55.49 χλμ) : Αγορά
  • Πάτρα-Αγίου Ανδρέου 53 (178.73 χλμ) : Αγορά
  • Megastore Λάρισα (218.34 χλμ) : Αγορά
  • Χανιά (274.11 χλμ) : Αγορά
  • Κατερίνη (277.27 χλμ) : Αγορά
  • Κοζάνη (308.57 χλμ) : Αγορά
  • Ηράκλειο Κρήτης (317.47 χλμ) : Αγορά
  • Megastore Ηράκλειο Κρήτης (319.76 χλμ) : Αγορά
  • Καβάλα (334.54 χλμ) : Αγορά
  • Σέρρες (347.10 χλμ) : Αγορά
  • Ρόδος (431.05 χλμ) : Αγορά

το rocket league στην οθονη του switch ειναι οντως πιο καθαρο απο ποτε, το  quality mode στο dock ομορφουλικο αλλα με τετοια ροη και input latency δεν μαμησε κανεις, μονο για να  βλεπεις τα replay σου ειναι καλο, οχι για να σπρωξεις την  μπαλα :P 

επισης εχει απαλευτο stuttering οχι μονο στο switch  αλλα και στο PS4 pro με αυτο το update 

οποτε περιμενουμε τωρα  patch για το patch :/ 

14 ώρες πριν, doll είπε

Λειτουργεί με ένα τηλεχειριστήριο ή μπορεί και με δυο;

θες ενα  dongle για καθε χειριστηριο, θα το τσιμπαγα χωρις 2η σκεψη αμα ειχα ηδη προχειρο ενα   dual shock 4, τωρα  zelda με xbox one controller  χωρις  gyro κιολας  ειναι αδιανοητη ιεροσυλια, θα  πεσει Din's Fire να μας  καψει  :P 

Δημοσ.

εγω ζητησα απο ατομο να παει να δει στον κωτσο της τσιμισκι αν το εχει να το παρει...δουλευω ολη μερα οποτε τον ηπιαμε , αλλα και απ οτι ειδα απο το πρωι δεν υπηρχε θεσσαλονικη...Rocket league update θα το δω το βραδυ με το καλο που θα παω σπιτι.....

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, SoFGR είπε

Εισάγετε τον Τ.Κ. σας : 

Μέγιστη απόσταση :              5 χλμ             10 χλμ             20 χλμ                         χωρίς όριο           

• Χαλκίδα (55.49 χλμ) : Αγορά
  • Πάτρα-Αγίου Ανδρέου 53 (178.73 χλμ) : Αγορά

Ποίος το πρόλαβε στην Πάτρα; :(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...