Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MinKsipnisis είπε

Καλημέρα και καλή βδομάδα!

Παιδιά, πίστευα ακράδαντα στο "όπου ακούς πολλά κεράσια..."

Τελικά όμως χρειάζομαι μεγαλύτερο καλάθι!

Το Switch ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Είναι η καλύτερη κονσόλα που έχω παίξει ποτέ και το Odyssey που είναι το μόνο παιχνίδι που έχω παίξει μέχρι στιγμής είναι απλά εξαιρετικό!

Δεν είχα κανένα θέμα με την κονσόλα (αν και για να είμαστε δίκαιοι την έχω δουλέψει μόνο το δύο μέρες, το ΣΚ), αλλά και να προκύψει κάποιο θέμα, μήπως οι άλλες κονσόλες είναι τέλειες; Κι όχι μόνο οι κονσόλες. Μου έχουν τύχει όλων των ειδών οι συσκευές να μην δουλεύουν σωστά από το κουτί τους, δεν ξέρω γιατί φρικάρει έτσι ο κόσμος όταν κάτι δεν πάει όπως το θέλουν από την Nintendo;

Πίστευα πως θα το έχω μόνιμα docked στην οθόνη της τηλεόρασης, αλλά το έχω παίξει μόνο hand-held και δεν με χαλάει καθόλου. Η οθόνη σίγουρα θα μπορούσε να έχει καμιά ίντσα παραπάνω αλλά κι έτσι μια χαρά είναι. Πολύ καλή ποιότητα και πολύ καλή ανάλυση και χρώματα.

Φοβόμουν πως τα joy-cons δεν θα είναι βολικά, αλλά επίσης δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτά.

Επόμενη στάση, Breath of the wild! (Αν βγει καμιά προσφορά γιατί 70€ είναι πολλά. Μην τρελαθούμε.)

Επίσης ανυπομονώ να παίξω Skyrim και Metroid 4.

Καλο λιωσιμο λοιπον.

Οσο για το zelda μπορει να σου φαινονται πολλα τα 70 ευρω αλλα για μενα αξιζει.Αν εισαι και fan των παιχνιδιων zelda τοτε δεν το συζηταμε καν.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Deghinsea είπε

- if you would like to charge your system with a power bank, you should use the official USB charging cable 

ξερουμε κάποιο μαγαζί στην ελλάδα που να το έχει το καλώδιο;
με το ζόρι βρήκα στα public τον official LAN adapter.

Μέχρι στιγμης πάντως έκανα 2 φορτίσεις με powerbank με καλώδιο usbA to C χωρίς θέμα,αν κ ήταν απελπιστικά αργες (στην ουσία συντηρούσε την μπαταρία στο 15% κατα την διάρκεια του ταξιδιού)

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, alet είπε

ξερουμε κάποιο μαγαζί στην ελλάδα που να το έχει το καλώδιο;
με το ζόρι βρήκα στα public τον official LAN adapter.

Μέχρι στιγμης πάντως έκανα 2 φορτίσεις με powerbank με καλώδιο usbA to C χωρίς θέμα,αν κ ήταν απελπιστικά αργες (στην ουσία συντηρούσε την μπαταρία στο 15% κατα την διάρκεια του ταξιδιού)

Δεν ξέρω αν πωλείται και standalone αλλά εννοεί το usb cable που συμπεριλαμβάνεται στο pro controller και στο joy-con charging grip.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, MinKsipnisis είπε

Επόμενη στάση, Breath of the wild! (Αν βγει καμιά προσφορά γιατί 70€ είναι πολλά. Μην τρελαθούμε.)

Πολλά δεν είναι, εάν αναλογιστείς για το παιχνίδαρα μιλάμε. Σίγουρα δεν είναι σαν κάτι αλλά παιχνίδια που την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους πέφτουν στην μισή τιμή (από 20 στα 10) ούτε κάτι αλλά που σε μια εβδομαδα απο την κυκλοφορία τους τα βρίσκεις στα 45.

Το Zelda σήμερα το βρίσκεις με λιγότερα από όσο λες. Δεν υπάρχουν μόνο τα μεγάλα καταστήματα βιτρίνα.

https://www.skroutz.gr/s/10822852/The-Legend-of-Zelda-Breath-of-the-Wild-NS.html

Δημοσ.
9 ώρες πριν, MinKsipnisis είπε

Καλημέρα και καλή βδομάδα!

Παιδιά, πίστευα ακράδαντα στο "όπου ακούς πολλά κεράσια..."

Τελικά όμως χρειάζομαι μεγαλύτερο καλάθι!

Το Switch ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Είναι η καλύτερη κονσόλα που έχω παίξει ποτέ και το Odyssey που είναι το μόνο παιχνίδι που έχω παίξει μέχρι στιγμής είναι απλά εξαιρετικό!

Δεν είχα κανένα θέμα με την κονσόλα (αν και για να είμαστε δίκαιοι την έχω δουλέψει μόνο το δύο μέρες, το ΣΚ), αλλά και να προκύψει κάποιο θέμα, μήπως οι άλλες κονσόλες είναι τέλειες; Κι όχι μόνο οι κονσόλες. Μου έχουν τύχει όλων των ειδών οι συσκευές να μην δουλεύουν σωστά από το κουτί τους, δεν ξέρω γιατί φρικάρει έτσι ο κόσμος όταν κάτι δεν πάει όπως το θέλουν από την Nintendo;

Πίστευα πως θα το έχω μόνιμα docked στην οθόνη της τηλεόρασης, αλλά το έχω παίξει μόνο hand-held και δεν με χαλάει καθόλου. Η οθόνη σίγουρα θα μπορούσε να έχει καμιά ίντσα παραπάνω αλλά κι έτσι μια χαρά είναι. Πολύ καλή ποιότητα και πολύ καλή ανάλυση και χρώματα.

Φοβόμουν πως τα joy-cons δεν θα είναι βολικά, αλλά επίσης δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτά.

Επίσης ανυπομονώ να παίξω Skyrim και Metroid 4.

Επίτηδες το κανετε.......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφου για αυτον ειναι η καλυτερη κονσολα μεχρι τωρα τι να γραψει.Για μενα ας πουμε η καλυτερη κονσολα μεχρι στιγμης ειναι το super nintendo.Ειχε τεραστιο library με παιχνιδαρες και μπορουσες να βαλεις να παιξει και τις παιχνιδαρες απο το gameboy.Ειχε παιχνιδαρες για ολα τα γουστα οχι σαν τωρα να παιζω 5 ωρες και αλλες 25 να βλεπω ταινια.

Επεξ/σία από Mistwalker
  • Like 4
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Αφου για αυτον ειναι η καλυτερη κονσολα μεχρι τωρα τι να γραψει.Για μενα ας πουμε η καλυτερη κονσολα μεχρι στιγμης ειναι το super nintendo.Ειχε τεραστιο library με παιχνιδαρες και μπορουσες να βαλεις να παιξει και τις παιχνιδαρες απο το gameboy.Ειχε παιχνιδαρες για ολα τα γουστα οχι σαν τωρα να παιζω 5 ωρες και αλλες 25 να βλεπω ταινια.

Και πως βγαζεις ενα τετοιο συμπερασμα με μια κονσόλα που την εχεις μολις 2 μερες?.απορω! Εγω θα το ελεγα, ο ενθουσιασμος μιας καινούριας αγοράς  οχι η καλύτερη κονσολα.

Δεν θα αρχισω να αναλύω θετικα και αρνητικα αλλα εχει πολυ δρομο ακομα......

Και ας μην ξεχναμε και το μαριο τελειώνει καποτε αλλα και το ζελντα!

Εννοείται οτι το super famicon ειναι μεσα στις 3 καλύτερες κονσολες ever!

Δημοσ.

Κατα 90% σιγουρα ειναι ο ενθουσιασμος της αγορας αλλα αν εχεις ασχοληθει με προηγουμενα προϊοντα της nintendo οπου ξερεις πανω κατω τι games  θα περιμενεις και 1 χρονο μετα την κυκλοφορια του 2 μερες ειναι αρκετες.

Ολα τα games αναλογα το χρονο που αφιερωνεις θα τελιωσουν. Το far cry 5 οπως και το a way out ακομα δεν βγηκαν και τα τελιωσαν τα ιδια θα εχει και το god of war που το εχουν για το πιο δυνατο παιχνιδι του ps4 για φετος.Μακαρι να εβγαιναν περισσοτερα solo games σαν το Zelda ή skyrim να περνας απειρες ωρες κανοντας οτι θελεις στον κοσμο τους.

Δημοσ.

Το xeodrifter το αγορασε κανεις;Καπου στα 4€ απο Νορβηγια βγαινει και συμφωνα με τον κοσμο δεν προτεινεται σε full price.Καλα λογια λενε γενικα για το game αλλα τo αρνητικo για μενα ειναι καπου 2 το πολυ 3 ωρες παιχνιδι.

Δημοσ.
3 hours ago, sils said:

Επίτηδες το κανετε.......

Συγχώρεσε τους ρε συ sils που δεν σε ρώτησαν πριν γράψουν μήνυμα. 

Οὐ γάρ οἴδασι τί ποιοῦσι!!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NickTG είπε

Συγχώρεσε τους ρε συ sils που δεν σε ρώτησαν πριν γράψουν μήνυμα. 

Οὐ γάρ οἴδασι τί ποιοῦσι!!! 

Συγχωρεμένος.....

Επεξ/σία από sils
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...