Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν βρίσκω πως γίνεται να ποστάρω απευθείας twitter post.

Τέσπα:

https://twitter.com/rcmadiax/status/760559639327043584

Ανοίγεις το tweet και κάνεις copy/paste το URL.  Όσο για το περιεχόμενο, η εβδομάδα δυστυχώς πέρασε. Κι εγώ όταν το είδα το twit την Τρίτη σκέφτηκα ότι ως developer μπορεί κάτι όντως να γνωρίζει.

Επεξ/σία από Deghinsea
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Bethesda Undecided On Nintendo NX Support

Ενδιαφέρον το ότι η Bethesda δεν έχει ρίξει με το καλημέρα άκυρο. Ίσως να αχνοφαίνεται ένα x86/x64 τσιπάκι στο βάθος. Εξωπραγματικό επίσης το ότι η Ν συνομιλεί με άλλους developers, κάποιος φούρνος θα γκρεμίστηκε.

• Moderators

Ο HappyNintendoFan δεν με έχει πείσει για την ώρα. Κατ' αρχάς είναι πολύ φρου φρου κι αρώματα τα videos που κάνει. Λίγη ουσία και πολλά γραφικά.

Κατά δεύτερον, το όλο Xilinx concept που αναφέρει δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία για να το δεχθούμε ως πραγματικό. Ειλικρινά το εύχομαι να ισχύουν όλα αυτά που αναφέρει με τα cloud processing και τα λοιπά, αλλά νομίζω ότι εκτός του ότι δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία γι' αυτό, μάλλον θα είμαι από τους ελάχιστους που θα χάρουν με μία τέτοια είδηση, καθώς οι περισσότεροι gamers δεν ψήνονται και πολύ με την ιδέα του cloud.

Ή υπάρχει ξεχωριστή κονσόλα και ξεχωριστό φορητό ή η nintendo σκοπεύει να διαφημίσει το υβρίδιο ξεχωριστά σαν φορητό και ξεχωριστά σαν κονσόλα...

Το μοντέλο του υβριδίου που αναφέρει το eurogamer δεν έχει θέση στην σημερινή αγορά, ειδικά όταν δεν έχει να παρουσιάσει τίποτα το καινούργιο ως προς τον τρόπο αλληλεπίδρασης. Γενικώς όταν διαβάζω για υβρίδιο μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο.

Η Ν αυτό που επιθυμεί με βάση τουλάχιστον όσα έχουν αναφερθεί κατά καιρούς (γιατί στο πέρασμα του χρόνου πολλά αλλάζουν) είναι δύο συστήματα αυτόνομα που όμως θα αλληλεπιδρούν σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με ότι είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Κοινή πλατφόρμα, καλύτερα εργαλεία ανάπτυξης, κοινό λειτουργικό, κοινές υπηρεσίες και πάει λέγοντας. 

Αυτό περιμένω να δω και εξάλλου στην υπογραφή μου παραθέτω και τους λόγους για τους οποίους δύσκολα να λειτουργήσει το μοντέλο του eurogamer.

Μόνο θετική είναι η σχετική αναζήτηση ανθρώπινου δυναμικού για την προώθηση οικιακού και φορητού συστήματος από την ΝοΑ που ανάρτησε ο Deghinsea.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...