Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mansa2k είπε

Δεν σημαίνει κάτι αυτό αλλά δεν βρήκα το instagram/twitter επίσημο λογαριασμό της NoI από τον οποίο προέκυψε η συγκεκριμένη εικόνα. Βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση να την κατέβασαν.

Εγω θελω να τους πιστεψω για το λογο οτι και την ημερομηνια της συνδρομης ηταν η πρωτη που τη δημοσιευσαν.Μετα απο λιγη ωρα το αλλαξαν για τον οποιονδηποτε λογο  και ο καθενας αρχισε να λεει τις δικες του θεωριες.Μετα απο 1 μηνα βγηκε επισημα η  NoA και εδωσε κυκλοφορια τον Σεπτεμβριο οπως ειχε γραψει η NoI.

Level-5

Basically, in the future our main titles will all be released on Nintendo Switch. The idea is that what we have created for 3DS will move over to Switch.”

Επεξ/σία από Mistwalker
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Λεει πανω κατω τι φταιει και  brickari το switch.

Ωραια και εγω που το θελω για φορητο κυριως τι σκατα φορτιστη να βαλω ? Τον δικο του τον αφηνω στην ακρη γιατι μονο φορητος δεν ειναι.

Με το power bank της mi 10000 mah αυτος με την ταχυφορτιση η ο φορτιστης του s8 δημιουργουν προβλημα?

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, sils είπε

Ωραια και εγω που το θελω για φορητο κυριως τι σκατα φορτιστη να βαλω ? Τον δικο του τον αφηνω στην ακρη γιατι μονο φορητος δεν ειναι.

Με το power bank της mi 10000 mah αυτος με την ταχυφορτιση η ο φορτιστης του s8 δημιουργουν προβλημα?

Μεχρι στιγμης στο reddit ενας μονο εγραψε οτι το power bank εφταιγε για το brick.Μεχρι να βγει η Nintendo να πει τι παιζει κανεις δεν ξερει τι μπορει να συμβει ακομα και με τα power bank  απο τη στιγμη που υπηρξε ενα περιστατικο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχες Απριλιου νομιζω ειναι το pax east και θα εχει playable τα wolfenstein 2,dark souls,donkey kong και crash απο τα μεγαλα games.Θελω να δω βιντεακια απο τα 2 πρωτα  ποσο καλα θα παιζουν.

Επεξ/σία από Mistwalker
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα το update σε 5.0.1 παρατηρησα δις την μπαταρια να εξαντλειτε με το nsw κλειστο (power off). Έπαιζα handheld, το κλεινω με περιπου 60% μπαταρια και την επομενη ηταν εξαντλημενη. Το παρατηρησε κανεις αλλος;

εντιτ: ισως την πρωτη φορα ηταν ακριβως πριν κανω το update απο 5.0.0 σε 5.0.1, αλλα δεν θυμαμαι ακριβως...

Επεξ/σία από petecj101
Δημοσ.

Ο φορτιστής του dock κάνει και για το φορητό; Επειδή έρχεται Πάσχα κ θα λείπω.. Θα πάρω το φορητό μαζί... Φαντάζομαι θα κάνει αλλά ρωτώ για επιβεβαίωση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω χρησιμοποιω αυτον τον ardistel εδω και 4 μηνες τουλαχιστον παντως 

https://www.skroutz.gr/s/13027494/Ardistel-AC-Adaptor-Switch.html 

(προφανως δεν κανει για το dock ) 

powerbank δεν εχω βαλει ποτε στην ταμπλετα  ( ευτυχως δεν χρειαζομαι  ακομα) 

στο κρεβατι πολλες φορες ειχα αφησει να φορτιζει την μπαταρια ενω κοιμαμαι ενας "ψοφιος" ανταπτορας απο το chromecast ( 5V 0.4A ) 

μου περισσεψε προσφατα και ενας πιο δυνατος απο android TV stick ( 5V 2A αν θυμαμαι καλα ) , εβαλα τον ψοφιο πισω στο chromecast και ειμαι τωρα με τον 2A για να φορτιζω ενω παιζω ταυτοχρονα στο κρεβατι/ή και να φορτιζει η μπαταρια ενω κοιμαμαι 

γενικα δεν νομιζω να εχω θεμα, αν δεν κανω λαθος τα περισσοτερα brickαρισματα τα παθανε  ατομα με  powerbank και  third party dock, fingers crossed που λενε στο χωριο μου  :P  

Επεξ/σία από SoFGR
Δημοσ.

Στο arms επρεπε να βαλουν επιλογη για το αν θες motion controls.Εκτος και αν δεν κουνησεις καθολου τα χερια σου το συστημα τα χανει και δεν ξερει αν παιζεις με motion ή οχι.Για να παιξεις χωρις προβλημα θελει handheld ή με το grip.

Δημοσ.

powerbank εγώ χρησιμοποιώ τον 10αρη της xiomi και μέχρι στιγμής δεν μου έχει δημιουργήσει καποιο πρόβλημα.

και αυτό εδώ για να καταλάβουμε το τι είναι nintnendo

Γιαυτό και στην Ιαπωνία βρίσκεις ακόμα gameboy στην ζελατίνα μέσα με πλήθος cartridge games.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, chek2fire είπε

powerbank εγώ χρησιμοποιώ τον 10αρη της xiomi και μέχρι στιγμής δεν μου έχει δημιουργήσει καποιο πρόβλημα.

και αυτό εδώ για να καταλάβουμε το τι είναι nintnendo

Γιαυτό και στην Ιαπωνία βρίσκεις ακόμα gameboy στην ζελατίνα μέσα με πλήθος cartridge games.

Στην Ιαπωνια τα παντα εχουν σε ζελατινα, καινουργια και μεταχειρισμενα.

Δημοσ.
Στις 3/31/2018 στις 8:37 ΠΜ, petecj101 είπε

Μετα το update σε 5.0.1 παρατηρησα δις την μπαταρια να εξαντλειτε με το nsw κλειστο (power off). Έπαιζα handheld, το κλεινω με περιπου 60% μπαταρια και την επομενη ηταν εξαντλημενη. Το παρατηρησε κανεις αλλος;

εντιτ: ισως την πρωτη φορα ηταν ακριβως πριν κανω το update απο 5.0.0 σε 5.0.1, αλλα δεν θυμαμαι ακριβως...

Επανερχομαι...

Απο την εφαρμογη parental controls φανηκε πως η κονσολα ηταν αναμενη καπου στο homemenu κι οχι απλως σε sleepmode. Ειμαι σιγουρος 100%, ειδικα για την δευτερη φορα που δειχνει 7h25m, πως η κονσολα ηταν κλειστη με shut down. 

Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει;;

A9EAB3E9-6A86-4A62-8178-698B6D9EA5BD.png

C266803D-A9C9-479E-9A62-ACBCF41908DB.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...