Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Αυτός που θέλει να το παίξει on the go, θα το αγοράσει έτσι και αλλιώς στο Switch (οπότε θα περιμένει). 

Αυτός που θα το πάρει σε PS4 ή PC είναι αρκετά πιθανόν να μην το έπαιρνε στο Switch ακόμα και αν έβγαιναν ταυτόχρονα. 

Επειδη το dragon quest  ειναι μεγαλο ονομα στον κυκλο τον rpg και το game ειναι πολυ καλο,τουλαχιστον αυτο λενε οσοι το επαιξαν στην Ιαπωνια αλλα και οι πολυ καλες πωλησεις σε ps4/3ds δειχνουν το ιδιο,δεν ξερουμε που θα το αγοραζαν αν εβγαιναν ταυτοχρονα(εγω θα επελεγα switch αν το game επαιζε μια χαρα)αλλα αν ειναι να περιμενεις ας πουμε 1-2 χρονια ακομα αναγκαζεσαι να το παρεις αλλου εκτος και αν δεν σε ενδιαφερει το game και λες καποια στιγμη στο μελλον θα το παρω.Μετα ομως ερχεται και η ξυνιλα γιατι στο ps4 θα κανει 20€ και στο switch 60€.

Δημοσ.

Αdaptor για να παίζει με το τελευταιο firmware και να μπορούμε να χειριζόμαστε αλλα χειριστήρια π.χ. PS3 υπάρχει?

Δημοσ.

Έβαλα arms, puyo puyo και 1-2 Switch στο καλάθι (που έχουν την 3 for 2 σημείωση) και προχώρησα μέχρι την ολοκλήρωση της παραγγελίας αλλά δε μου αφαιρεί κανένα. Μου δείχνει το πλήρες ποσό 99€. 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, doll said:

Αdaptor για να παίζει με το τελευταιο firmware και να μπορούμε να χειριζόμαστε αλλα χειριστήρια π.χ. PS3 υπάρχει?

Αυτή τη στιγμή ο καλύτερος adapter που υποθέτω ότι δουλεύει και με το 5.0.0 (αν κρίνω από το γεγονός ότι δουλεύουν και τα υπόλοιπα αξεσουάρ της 8bitdo) είναι αυτός. Υποστηρίζει πρακτικά τα πάντα από gamepads, X1S, DS3, DS4, Wii U Pro Controller κλπ. Το κακό είναι ότι είναι αρκετά bulky και δεν χωράει στα εξωτερικά USB ports μαζί με το Gripcase μου. :(

Δεν ξέρω βέβαια αν χωράει στο εσωτερικό port, θα το ψάξω.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τιποτα δεν μπαινει στις εξωτερικες αμα θελεις να βαλεις στο dock το gripcase :P σκεψου οτι εγω εχω το lan adapter στην εσωτερικη. αμα χρειαστω ποτε gc controller και την αλλη την ενσυρματη  μουφιτσα της orzly, τοτε θα πρεπει να αφησω την ταμπλετα τσιτσιδη γι αυτο και πηρα καλωδιο επεκτασης.  το blossom tales λεει ασχημα btw 

ZyfTgTW.jpg

YΓ : η pic ειναι προχθεσινη, εχω  ηδη 7 καρδιες, ενα boost στην πρασινη μπαρα, tri-bow, boomerang, φτυαρι  και 2 απο τα 3 συστατικα :D

Επεξ/σία από SoFGR
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Deghinsea είπε

Υποτίθεται ότι έχει διορθωμένο d-pad το XC pro controller όμως.

Συμφωνα με τον spawn wave που το ανοιξε και αυτο(νομιζω ακομα το εχει το βιντεο) εχει λιγο πιο μεγαλο το καρφακι στη μεση του dpad για να δουλευει καλυτερα.Ειπε οτι οντως ειναι καλυτερο απο τις προηγουμενες εκδοσεις αλλα το προβλημα παλι υπαρχει. 

Επεξ/σία από Mistwalker
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...