chill Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 24 λεπτά πριν, james9tito είπε Εννοείται το πήρα κ γράφω αυτό που είδα. Οπτικά είναι πολύ όμορφο αλλά εκτός του lag του χειρισμού είναι τελείως ρηχό. Η μάχη είναι μονότονη, τα όπλα λίγα, δεν έχει κάποιες στοιχειώδεις αναβαθμίσεις κ ο χειρισμός τα κάνει όλα αυτά να φαίνονται πιο έντονα. Πολύ κρίμα τότε γιατί κ σαν παρουσίαση κ γραφικά αλλά κ gameplay μου χε κεντρίσει το ενδιαφέρον. Γενικά μου αρέσουν τα challenging 2d games σαν το volgarr πχ (και ας θέλω να σπάσω το κεφάλι μου στον τοίχο από τα συνεχή failures μου :lol:). Από διάρκεια πως τα πάει τουλάχιστον; Αν άντεξες δλδ να προχωρήσεις...
james9tito Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 23 λεπτά πριν, chill είπε Πολύ κρίμα τότε γιατί κ σαν παρουσίαση κ γραφικά αλλά κ gameplay μου χε κεντρίσει το ενδιαφέρον. Γενικά μου αρέσουν τα challenging 2d games σαν το volgarr πχ (και ας θέλω να σπάσω το κεφάλι μου στον τοίχο από τα συνεχή failures μου :lol:). Από διάρκεια πως τα πάει τουλάχιστον; Αν άντεξες δλδ να προχωρήσεις... Λόγω ψυχαναγκασμου το προχωράω. Είμαι act 2, chapter 3. Το κάθε act έχει 5 chapters. Το κάθε chapter καθαρό gameplay δεν είναι πάνω από 10 λεπτά αλλά χάνεις συχνά οπότε η διάρκεια αυξάνεται. Ευτυχώς έχει συχνά checkpoints για να μην σπάμε τελείως τα νεύρα. 1
Mistwalker Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Με το 5.0.0 εκτος τον 3rd party dock εγινε αναφορα οτι και τα power bank εχουν πιθανοτητα να brickaroun το switch.Συγκεκριμενα χρηστης εγραψε οτι δεν χρησιμοποιησε ποτε 3rd party dock μοναχα το official και ενα απο τα best seller power bank της anker.Το εστειλε στη nintendo και του ειπαν οτι φταιει το power bank.Το επισκευαζουν δωρεαν αλλα δεν ξερει μεχρι να του ερθει αν θα εχει τα save του.
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 19 minutes ago, Mistwalker said: Με το 5.0.0 εκτος τον 3rd party dock εγινε αναφορα οτι και τα power bank εχουν πιθανοτητα να brickaroun το switch.Συγκεκριμενα χρηστης εγραψε οτι δεν χρησιμοποιησε ποτε 3rd party dock μοναχα το official και ενα απο τα best seller power bank της anker.Το εστειλε στη nintendo και του ειπαν οτι φταιει το power bank.Το επισκευαζουν δωρεαν αλλα δεν ξερει μεχρι να του ερθει αν θα εχει τα save του. Χριστέ μου, πως το κατάφεραν αυτό, έχεις link; Θενξ, για το heads up, θα βάλω σε αναμονή το Xiaomi power bank μου.
Mistwalker Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, Malthador είπε Χριστέ μου, πως το κατάφεραν αυτό, έχεις link; Θενξ, για το heads up, θα βάλω σε αναμονή το Xiaomi power bank μου. Το συγκεκριμενο το εγραψε χρηστης στο reddit θα κοιταξω μηπως το ξαναβρω και θα βαλω link.
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 9 ώρες πριν, Mistwalker είπε Το συγκεκριμενο το εγραψε χρηστης στο reddit θα κοιταξω μηπως το ξαναβρω και θα βαλω link. Μην ψάχνεις, το βρήκα. Βασικά, δεν φορτίζω το NSw μου ποτέ με τον official φορτιστή, εκτός κι αν το έχω στο official dock. Σε κάθε άλλη περίπτωση το φορτίζω με Blitzwolf φορτιστές και Blitzwolf καλώδια, οπότε αν είναι να την πάθω, οι πιθανότητες να συμβεί από το powerbank θα είναι ελάχιστες, πιο πιθανό θα είναι να φταίνε τα καλώδιο ή οι φορτιστές. Τελοσπάντων, *** η Nintendo. Με το 5.0.0 fw προκειμένου να μπλοκάρει τα hacks καταστρέφει τα Switches χωρίς λόγο και αιτία. Τι μου βάλανε το καρα-generic USB-C port αν είναι να πρέπει να το δουλεύω με έναν μόνο φορτιστή, κάντο εκεί proprietary όπως στο 3DS να μου κάνεις εξαρχής τη ζωή δύσκολη. Κρίμα, πέφτουν σε απαράδεκτες λούμπες. 2
Mistwalker Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 9 ώρες πριν, Malthador είπε Μην ψάχνεις, το βρήκα. Βασικά, δεν φορτίζω το NSw μου ποτέ με τον official φορτιστή, εκτός κι αν το έχω στο official dock. Σε κάθε άλλη περίπτωση το φορτίζω με Blitzwolf φορτιστές και Blitzwolf καλώδια, οπότε αν είναι να την πάθω, οι πιθανότητες να συμβεί από το powerbank θα είναι ελάχιστες, πιο πιθανό θα είναι να φταίνε τα καλώδιο ή οι φορτιστές. Αφαιρεθηκε απο το reddit,λεω και γω τοση ωρα ψαχνω και δεν μπορουσα να το βρω.Παντως λειπουν και καποια κομματια που εγραψε.Ειμαι 100%σιγουρος οτι στην αρχη εγραψε για το anker power bank που δεν το βλεπω τωρα.
chill Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Ρε παιδιά είμαι χαζός ή έτσι είναι? Προσπαθώ να αγοράσω μερικά παιχνιδάκια. Θέλω 4 συγκεκριμένα.... Πρέπει να τα αγοράσω ένα ένα? Γιατί επιλογή για να συνεχίσω τις αγορές δεν βλέπω? Πείτε μου γιατί μα την Παναγία θα πηδηχτω από το παράθυρο....
james9tito Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 12 λεπτά πριν, chill είπε Ρε παιδιά είμαι χαζός ή έτσι είναι? Προσπαθώ να αγοράσω μερικά παιχνιδάκια. Θέλω 4 συγκεκριμένα.... Πρέπει να τα αγοράσω ένα ένα? Γιατί επιλογή για να συνεχίσω τις αγορές δεν βλέπω? Πείτε μου γιατί μα την Παναγία θα πηδηχτω από το παράθυρο.... Το έπαθα προχτές. Πρέπει να τα πάρεις ένα ένα. Είναι τραγικοί.... 1
bad_freddy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Malthador είπε Μην ψάχνεις, το βρήκα. Βασικά, δεν φορτίζω το NSw μου ποτέ με τον official φορτιστή, εκτός κι αν το έχω στο official dock. Σε κάθε άλλη περίπτωση το φορτίζω με Blitzwolf φορτιστές και Blitzwolf καλώδια, οπότε αν είναι να την πάθω, οι πιθανότητες να συμβεί από το powerbank θα είναι ελάχιστες, πιο πιθανό θα είναι να φταίνε τα καλώδιο ή οι φορτιστές. Τελοσπάντων, μαλακίζεται (sic) η Nintendo. Με το 5.0.0 fw προκειμένου να μπλοκάρει τα hacks καταστρέφει τα Switches χωρίς λόγο και αιτία. Τι μου βάλανε το καρα-generic USB-C port αν είναι να πρέπει να το δουλεύω με έναν μόνο φορτιστή, κάντο εκεί proprietary όπως στο 3DS να μου κάνεις εξαρχής τη ζωή δύσκολη. Κρίμα, πέφτουν σε απαράδεκτες λούμπες. Συγνώμη αν και άσχετος απο τεχνικά θέματα, έχω την απορία, πως μπορεί η Nintendo με ενα software update να καταφέρνει να κάνει το switch να φορτίζει μόνο με τα official αξεσουάρ και τα υπόλοιπα οχι μόνο να μην τα δέχεται αλλά να brickarει ολόκληρη η κονσόλα?! Ξερω γώ, η κονσόλα δεν χρειάζεται x volt πχ για να φορτίσει και ο xyz φορτιστής τα παρέχει άρα φορτίζει, τι μπορεί να αλλάξει ενα firmware για να γίνει όλο αυτό? 1
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, bad_freddy said: Συγνώμη αν και άσχετος απο τεχνικά θέματα, έχω την απορία, πως μπορεί η Nintendo με ενα software update να καταφέρνει να κάνει το switch να φορτίζει μόνο με τα official αξεσουάρ και τα υπόλοιπα οχι μόνο να μην τα δέχεται αλλά να brickarει ολόκληρη η κονσόλα?! Ξερω γώ, η κονσόλα δεν χρειάζεται x volt πχ για να φορτίσει και ο xyz φορτιστής τα παρέχει άρα φορτίζει, τι μπορεί να αλλάξει ενα firmware για να γίνει όλο αυτό? Ούτε εγώ είμαι και πολύ σχετικός με τα τεχνικά θέματα, αλλά το NSw δουλεύει με λίγο πιο πολύπλοκο τρόπο. Το USB-C port του είναι υπεύθυνο για να φορτίζει την κονσόλα, να φορτίζει τα attached joycons, να περνάει εικόνα και ήχο μέσα από το HDMI και να υποστηρίζει τις συνδεδεμένες σε αυτό συσκευές. Εν ολίγοις είναι εύκολο να «σπάσει» με ένα fw update. Από εκεί και πέρα το USB-C port και το dock του NSw, τεχνικώς είναι ένα χάλι μαύρο. Υπάρχει ένας τύπος στο Google+ που έχει ασχοληθεί αρκετά με το θέμα αν σε ενδιαφέρει. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από Malthador 2
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Επειδή το είχαμε αναφέρει και παλιότερα σχετικά με το πως γίνεται emulate το wiimote στην VC του Nvidia Shield, σε ότι αφορά το Mario Galaxy: How Super Mario Galaxy’s new NVIDIA Shield port adjusts the motion and pointer controls Μούφα βασικά, το δεξί αναλογικό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον IR pointer.
Bourdoulas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Θέλω re-release των Galaxy στο Switch αφήνοντας τα motion controls αλλα δίνοντας την δυνατότητα σε άτομα σαν εμένα (όπου μισώ τα motion control του wii) να μπορούμε να τα παίξουμε με κλασσικό χειρισμό. 1
Fulgore Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε Θέλω re-release των Galaxy στο Switch αφήνοντας τα motion controls αλλα δίνοντας την δυνατότητα σε άτομα σαν εμένα (όπου μισώ τα motion control του wii) να μπορούμε να τα παίξουμε με κλασσικό χειρισμό. +1 στο παραπανω απο μενα βαζοντας μεσα και Metroid trilogy . Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από Fulgore 1
Greygore Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) @Fulgore Πάντως τα δύο πρώτα Prime σίγουρα υπάρχει η δυνατότητα (με τις GCN version), ελπίζω οι φήμες που ακούγονται περί Gamecube Virtual Console να ισχύουν καθώς είναι ορισμένα παιχνίδια που πρέπει να διατηρηθούν (βλ. Eternal Darkness, Metroid Prime 1-2, Luigi's Mansion, Fire Emblem: Path of Radiance και - αν κάνω όνειρα - Baiten Kaitos και Skies of Arcadia) καθώς οι original εκδόσεις τους πλέον φτάνουν γελοίες τιμές. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από Greygore 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις