Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα Wii και DS/3DS πέτυχαν ακριβώς επειδή ήταν προϊόντα blue ocean. Θεωρούνται κλασσικα παραδείγματα του στρατηγικού αυτού προγραμματισμού.

Το Wii U εκ του αποτελέσματος δεν ήταν. Παρείχε μέν τη διαφοροποίηση (ταμπλέτα), δεν βρήκε όμως αποδέχτες.

Ομοίως εκ του αποτελέσματος θα κρίνουμε αν το ΝΧ είναι προϊόν blue/red ocean

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τότε δεν σύγκρινες σωστά γιατί άφησες στην απ' έξω τα DS/3DS που είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα Blue Ocean Strategy. Επειδή δεν τα ανέφερες υπέθεσα ότι μίλαγες αποκλειστικά για home συστήματα, γι' αυτό έκανα και την τοποθέτηση.

Είναι όμως (DS, 3DS); Η Nintendo ήταν από ανέκαθεν ο βασιλιάς στην αγορά των handhelds μέχρι να εμφανιστεί η γενιά των smartphones και tablets. Πολλοί προσπάθησαν να ανταγωνιστούν με ανάλογα προϊόντα στις αρχές αλλά κανένας δεν τα κατάφερε. Δεν ξέρω αν αυτό θεωρείται blue ocean... Ήταν απλά στην κορυφή του ανταγωνισμού. Μπορεί και να κάνω λάθος.

Τεσπα. Το θέμα δεν είναι να αναλύσουμε τι χρώμα εχει η στρατηγική της Nintendo αλλά να δούμε τι στο καλό είναι το NX και τι θα προσφέρει.

• Moderators

Kαι όπως προειπώθηκε, αν όντως μιλάμε για Tegra X1, ξεχνάμε αμέσως τα multi-platform στη συσκευή αυτή.

Ναι, κι εγώ νομίζω ότι είναι προδιαγεγραμμένη αυτή η πορεία πλέον. Προσωπικά δεν με ενοχλεί (καθότι pc gamer και τα λοιπά), αλλά console-wise θα πρέπει να μπορεί να σταθεί σε ένα σπίτι παρέα με άλλο ένα σύστημα. Αν βάλουμε στην εξίσωση και τα smartphones/tablets τότε ενισχύεται ο ισχυρισμός μου περί των 200 ευρώ maximum τιμή.

Αφήνω βέβαια ένα μικρό ενδεχόμενο στην περίπτωση που το dock με το οποίο θα συνδέεται στην τηλεοράση φοράει αρκετά δυνατή κάρτα γραφικών που να μπορεί να υποστηρίζει multi-platforms. Ωστόσο, μάλλον αυτό είναι όνειρο θερινής νυκτός καθώς θα ανέβαζε στο θεό το price point.

Θα δείξει.

Αφήνω βέβαια ένα μικρό ενδεχόμενο στην περίπτωση που το dock με το οποίο θα συνδέεται στην τηλεοράση φοράει αρκετά δυνατή κάρτα γραφικών που να μπορεί να υποστηρίζει multi-platforms. Ωστόσο, μάλλον αυτό είναι όνειρο θερινής νυκτός καθώς θα ανέβαζε στο θεό το price point.

Θα δείξει.

Δεν είναι μόνο το πρόβλημα της τιμής σε αυτό... Δεν νομίζω μια αρχιτεκτονική arm να υποστηρίζει τέτοιες μεθόδους "αναβάθμισης" plug & play.

Άσε που το Tegra X1 δεν είναι και κάποιο custom τσιπάκι ειδικά σχεδιασμένο για τέτοιες επιπλέον δυνατότητες.

Το πολύ πολύ όταν είναι σε "handheld mode" να χαμηλώνουν αυτόματα οι συχνότητες για να σωθεί μπαταρία και όταν το συνδέεις στο dock να ξεκλειδώνεται πλήρως ο Tegra.

• Moderators

Grain of salt και τα λοιπά:

Nintendo Will Preview Its Upcoming Games At This Year’s GameStop Expo

Το Gamespot Expo είναι στις 14 Σεπτέμβρη, άρα εάν και εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο, λογικά θα πρέπει να παρουσιάσουν το ΝΧ πριν από αυτή την ημερομηνία. Λέω «λογικά» γιατί είναι γνωστό ότι είναι παρανοϊκοί εκεί στην Ν και κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει πως σκέφτονται.

Ως μοντέλο είναι πολύ καλύτερο από τις μπούρδες του eurogamer. Τουλάχιστον αναφέρει δύο αυτόνομα συστήματα που αλληλοσυνεργάζονται που συμπίπτει με όσα έχει αναφέρει κατά καιρούς η Ν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...