dreaming123 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Εγω που το αγόρασα είναι στη 3 και το μόνο που έχω παίξει είναι να έχω βάλει τη προφύλαξη οθόνης. Στο τέλος βλέπω να το πουλάω
Pitsifrikos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Τσίμπησα Blossom Tales,steamworld dig 1-2 και moon patrol για νοσταλγία.Τα πήρα από το νορβηγικό.Λατρευω indies σε φορητό. 2
sils Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, Pitsifrikos είπε Τσίμπησα Blossom Tales,steamworld dig 1-2 και moon patrol για νοσταλγία.Τα πήρα από το νορβηγικό.Λατρευω indies σε φορητό. Ολοι τα λατρευουν στο φορητο!
lele322 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω πηρα res.evil revelations 2. Παντα ηθελα να το παιξω . Ερωτηση. Γιατι περνετε ολοι απο το νορβηγικο? Ειναι πιο φτηνο απο της νοτιας αφρικης ?? Επειδη εγω απο κει κατεβαζω.. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από lele322
Mistwalker Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, lele322 είπε Εγω πηρα res.evil revelations 2. Παντα ηθελα να το παιξω . Ερωτηση. Γιατι περνετε ολοι απο το νορβηγικο? Ειναι πιο φτηνο απο της νοτιας αφρικης ?? Επειδη εγω απο κει κατεβαζω.. Μεχρι στιγμης ειναι πιο φτηνο το Νορβηγικο Gameplay απο το switch Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από Mistwalker 2
Socratis_g Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 10€ακια το wonder boy Sto Store! 50% κάτω!!!! 1
D.Luffy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Υποτίθεται ότι περιμένουμε ανακοίνωση της Team Cherry για την πρόοδο του Hollow Knight στο τέλος της εβδομάδας. Παρασκευή σήμερα οπότε για να δούμε αν θα μας εκπλήξουν ευχάριστα ή θα μας ξενερώσουν. 1
dekulinkgr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 28 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Υποτίθεται ότι περιμένουμε ανακοίνωση της Team Cherry για την πρόοδο του Hollow Knight στο τέλος της εβδομάδας. Παρασκευή σήμερα οπότε για να δούμε αν θα μας εκπλήξουν ευχάριστα ή θα μας ξενερώσουν. D.Luffy λογικα σημερα θα πουνε κατι.Ελπιζω οπως λες να ειναι ευχαριστα τουλαχιστον τα νεα. Παντως απο το nindies showcase αυτο που μου αρεσε ηταν το bomb chicken.Φαινεται πολυ ωραιο.
chill Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Ένα app ρε παιδιά για το store..... Ένα offcial site για τιμές....μπαίνεις στο nintendo store διαλέγεις greece και σου ανοίγει την σελίδα της cd media. Nintendo I luv you αλλά έχουμε 2018 γαμώτο!!! 1 1
ikaruga24 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Θεωρώ ότι μετά από αυτό είναι βέβαιο ότι πρόκειται για νέο τίτλο και όχι μεταφορά του παλιού παιχνιδιού Smash bros. https://www.eurogamer.net/articles/2018-03-22-super-smash-bros-for-nintendo-switch-playable-at-e3 Επίσης αυτό που λέγαμε περί Joy-con με d-pad...η Hori μίλησε. https://www.eurogamer.net/articles/2018-03-22-japanese-peripheral-maker-hori-is-making-a-switch-joy-con-that-finally-includes-d-pad
SoFGR Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο The trouble I have with the dpad (or d-buttons on the std Ninty one), is that it is really low on the Joycon which makes it quite uncomfortable to use. I will stick to my 8bitdo SF30 Pro which does the job nicely. THIS ^ αμα εχει ιδια θεση με αυτο που βλεπουμε στην φωτογραφια να το βρασω !! impulse buy χθες το βραδυ, blossom tales + implosion + resident evil revelations 1 - ενω εχω ακομα στα 225 φεγγαρια στο odyssey, μονο 3 divine beast μετα απο 200 ωρες στο zelda, bayonetta παρατημενο στο 3o chapter και εγω δεν σταματαω να αγοραζω games, ειναι πολυ κακη επιρροη αυτο το thread ( ή απλα το εχω παρει αποφαση χρονια τωρα οτι δεν με εμποδιζει κανενας να παιρνω καινουργιους τιτλους χωρις να εχω τερματισει πρωτα αυτους που ηδη εχω ) ΥΓ : wonder boy αξιζει και το τελευταιο ευρω για μενα, απλα δεν το ευχαριστιεσαι χωρις ενα καλο dpad ( αμα βγαλει η 8bitdo μια καλη replica του saturn controller θα γινει γινει της ποτανας, μεχρι και οι κουλοι θα φυτρωσουν χερια για να παιξουν μαζι του ) Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από SoFGR
D.Luffy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Κωλυόμενοι σήμερα η ομάδα Cherry... Ούτε φωνή ούτε ακρόαση τα παιδιά. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από D.Luffy 1
james9tito Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Πήρε κανείς το Castle of heart που βγήκε σήμερα; Φαίνεται πανέμορφο και σε καλή τιμή
Mistwalker Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ακουγεται πως θα ερθει το football manager στο switch.Λενε οτι εδωσαν την touch εκδοση που ειναι για τα κινητα για rating μιας και εχουμε touchscreen φαινεται καλυτερη επιλογη.Παντως αν και η touch ειναι πιο πετσοκομενη απο την κανονικη εκδοση και πιο φτηνη 15€ απο 25€,στο steam rating και τα 2 δεν τα πανε καλα Travis Strikes Again: No More Heroes. He says the project is about 30% complete right now, and he's putting his all into it. He again makes it clear that this game is indie-focused, and not a direct sequel to the No More Heroes franchise. Suda51's goal was to challenge himself and take on something that was outside of his usual scope. He's considering the whole game a bit of an experiment. Hopefully fans end up liking the results! Εχει ακομα δρομο μεχρι να βγει. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από Mistwalker
Προτεινόμενες αναρτήσεις