Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε

Το blossom tales τι παίζει και ειναι ίδιο με το ζελντα;Είναι το ίδιο καλό;

Είναι ενας πολυ ωραιος κλωνος, με κλασσικους zelda μηχανισμους κι ωραια ιστορια. Σε οποιον αρεσουν τα 2d zelda ειναι must buy. 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή είμαι physical whore με το NSw θέλω digital να ψωνίζω μόνο ότι δεν υπάρχει σε physical. Έχουμε λίστα με το ποια games είναι digital-only μπας και ξοδέψω τίποτα στα sales;

Ορίστε ένα θετικό των digital: αν δεν είναι physical, δεν φαίνεται στο ράφι και δεν χρειάζεται να το δικαιολογησεις στην γυναίκα! 

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mistwalker είπε

Για φετος εχεις απο τα γνωστα μοναχα:bayonetta,kirby,mario tennis,wolfenstein,crash,Smash,Pokemon,Donkey kong,octopath,dark souls,ace attorney,megaman,yoshi,inazuma eleven,street fighter,AoT,naruto,one piece,south park,little nightmare.Αυτα ειναι μονο τα μεγαλα ονοματα που μπορω να θυμηθω αν βαλεις και μικροτερους τιτλους και indies δεν μπορεις να πεις οτι δεν εχει games.

Τα Περισσότερα από αυτα ομως εχουν παιχτεί. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, sils είπε

Τα Περισσότερα από αυτα ομως εχουν παιχτεί. 

Αυτο το εγραψα γιατι ειπαν πιο πριν οτι εδειξε τα δυνατα χαρτια το 17 και δεν εχει κατι για το 18.Γραφω τι μπορεις να αγορασεις στο switch γιατι δεν ειχα wii u  ουτε ps4/ xbox οπως μαλλον ο περισσοτερος κοσμος αν και για μενα ηταν αχρηστα τα twins μιας και ειχα το pc.Bayonetta,donkey kοng,naruto,one piece και dark souls αντε πες τα εχεις ξαναπαιξει.Οτι αλλο εγραψα ειναι ολοκαινουριο ή δεν εχει κυκλοφορηση ακομα ή ειναι οτι πιο καινουριο εβγαλαν η εταιριες και λογο που κρατησαν μυστικο το switch απο μερια nintendo αργησαν τα port περιπου στο 6μηνο που ειναι λογικος χρονος.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Αυτο το εγραψα γιατι ειπαν πιο πριν οτι εδειξε τα δυνατα χαρτια το 17 και δεν εχει κατι για το 18.Γραφω τι μπορεις να αγορασεις στο switch γιατι δεν ειχα wii u  ουτε ps4/ xbox οπως μαλλον ο περισσοτερος κοσμος αν και για μενα ηταν αχρηστα τα twins μιας και ειχα το pc.Bayonetta,donkey kοng,naruto,one piece και dark souls αντε πες τα εχεις ξαναπαιξει.Οτι αλλο εγραψα ειναι ολοκαινουριο ή δεν εχει κυκλοφορηση ακομα ή ειναι οτι πιο καινουριο εβγαλαν η εταιριες και λογο που κρατησαν μυστικο το switch απο μερια nintendo αργησαν τα port περιπου στο 6μηνο που ειναι λογικος χρονος.

Εμενα προσωπικα δεν με πειραζει ασ βγαλουν και indies απλα να ειναι φρεσκες ιδέες  και να αξιζουν .Όπως salt n sanctuary, hollow night.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω για εσάς εγώ πάντως με αυτό που είδα από το gameplay του Travis Strikes Again έχω ψηθεί πολύ. Αυτό το λέω γιατί η αρχική αντίδραση μετά το Direct ήταν αρκετά "χλωμή" από κάποιους. Ευχάριστο combat και ωραίες πινελιές από 80s retro στυλ. Ενδιαφέρον ακούγεται και το concept του:7 video games "εντός" του παιχνιδιού με το καθένα να έχει και τελικό boss και adventure mode που θα προχωράει το κεντρικό story. Περιμένω να δω κι άλλα αλλά κάτι μου λέει πως θα μου αρέσει το τελικό αποτέλεσμα.

Παρεπιπτόντως ένα game που έχει ανακοινωθεί για το Switch αλλά δεν βλέπω και πολύ κόσμο να μιλάει γι αυτό

http://www.nintendolife.com/news/2017/10/crazy_justice_aims_to_bring_battle_royale_action_to_the_nintendo_switch

Μοιάζει με πάντρεμα Borderlands με Fortnite.

Επεξ/σία από RedAlert539
Δημοσ.

Χτύπησα Mummy, Wonder Boy και Owl boy. Περίπου 32 ευρώ από Νορβηγία μαζί με κάτι gold points που είχα. Να ξαναπούμε πόσο γελοία είναι η έκπτωση των gold points? Απλά κοροϊδία καλύτερα να μη δίνει πόντους δεν έχει καμία διαφορά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τα gold coins ειχαν γραψει σε ενα post στο reddit με υπολογισμους οτι ειναι το πιο γεναιοδωρο σε συγκριση ps/xbox.Μαπα μου φαινεται το συστημα αλλα απο το τιποτα κατι ειναι οτι δινουν:)

Bethesda Gameplay Day will take place on Saturday, April 7 between 1:30 and 9:00 PM ET.

θα εχει gameplay απο wolfenstein 2

Επεξ/σία από Mistwalker
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Malthador είπε

Ορίστε ένα θετικό των digital: αν δεν είναι physical, δεν φαίνεται στο ράφι και δεν χρειάζεται να το δικαιολογησεις στην γυναίκα! 

True dat!!! 

Πήρα σήμερα το AC rogue κ το nfs payback στο ps4. Ίδια τιμή physical κ digital το AC αλλά η γυναίκα δεν ξέρει τι εστι psn. 

Τουλάχιστον για το rogue έχω την Limited από το ps3 οπότε Κλάιν!!! 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Malthador είπε

Επειδή είμαι physical whore με το NSw θέλω digital να ψωνίζω μόνο ότι δεν υπάρχει σε physical. Έχουμε λίστα με το ποια games είναι digital-only μπας και ξοδέψω τίποτα στα sales;

Πήγαινε κατευθείαν για Steamworld Dig 2 και Owlboy.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε

Παιδιά επειδή το Switch το έχω offline. Αν μπω μόνο στο eshop θα μου ζητήσει να κάνω update (είμαι στην έκδοση 4 αν δεν κάνω λάθος);

Πιθανο θα σου ζητησει ενημερωση. Αλλα και να μην σου ζητησει πολλα απο τα παιχνιδια στο eshop ερχονται με την εκδοση 5.0 και αν δεν ενημερωσεις την κονσολα δεν θα μπορεις να τα παιξεις. και εγω 4 ειμαι για την ωρα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...