Moderators Malthador Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 11 minutes ago, Volga said: Δεν είναι θέμα διασκέδασης αλλά λογικής κάνει 300 ευρώ. 300 ευρώ κανει και το PS4 θα σου πει ο άλλος και έχει πόσα παιχνίδια... Είναι απολύτως λογικό απλά είναι και άδικο να συγκρίνουμε κονσόλα 4 ετών με κονσόλα 1 έτους. Το ίδιο ίσχυε και όταν βγήκε το PS4 με 15 games, ενώ το PS3 είχε 2500 games. Ωστόσο, κατά μαγικό τρόπο πούλησε το PS4 καλύτερα έναντι του PS3! Κουλό ε; Όχι, προφανώς και δεν υφίσταται το επιχείρημα αυτό... Και χωρίς να σχολιάσω καν ότι το PS4 έκανε 400 ευρώ ενώ το PS3 200... 2
james9tito Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 46 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Οι εκπτωσεις εχουν ηδη ξεκινησει πολυ καλες τιμες και καλα παιχνιδακια εβαλαν Εγώ είμαι σε νορβηγικό store. Είναι κάποιο άλλο φτηνότερο? Ήδη έχω στο καλάθι wonder boy, mummy demastered κ ένα δύο ακόμα!
Prospector8 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 8E το Wonder boy στο Norway store?!?Τρεξτε?
Mistwalker Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, james9tito είπε Εγώ είμαι σε νορβηγικό store. Είναι κάποιο άλλο φτηνότερο? Ήδη έχω στο καλάθι wonder boy, mummy demastered κ ένα δύο ακόμα! Στο site που βλεπω ολες τις τιμες ανα region δεν εχει τις νεες εκπτωσεις οποτε μαλλον θα χρειαστει λιγο ψαξιμο γιατι σιγουρα θα υπαρχουν πιο φτηνα απο το Νορβηγικο σε καποια games. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από Mistwalker
james9tito Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 15 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Στο site που βλεπω ολες τις τιμες ανα region δεν εχει τις νεες εκπτωσεις οποτε μαλλον θα χρειαστει λιγο ψαξιμο γιατι σιγουρα θα υπαρχουν πιο φτηνα απο το Νορβηγικο σε καποια games. Πιο φτηνά σίγουρα υπάρχουν το θέμα είναι αν μας αφήνει να κάνουμε αγορές
Mistwalker Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, james9tito είπε Πιο φτηνά σίγουρα υπάρχουν το θέμα είναι αν μας αφήνει να κάνουμε αγορές Ρωσια και Νορβηγια ειναι οι καλυτερες επιλογες μεχρι στιγμης.Στο japan πεταει καμια εκπληξη οπως τωρα νομιζω εχει το FE σαν πιο φτηνο αλλα δεν ξερω αν μπορουμε να αγορασουμε πλεον.Αυτο που δεν δοκιμασα ειναι απο το Mexico ακομα.Αφου απο Αμερικη ειναι ρισκο να αγορασεις το μεξικο εχει καλες τιμες οπως 11€ το mulaka.
Prospector8 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Αγοράστηκαν Blossom tales,Wonder Boy και Owlboy απο Norway με κατι λιγότερο απο 30Ε! Oh Boy! 2
james9tito Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Blossom Tales καταπληκτικό! Κ εγώ πάω για Owl boy, Mummy και Wonder Boy. Μεξικό έχω δοκιμάσει 10 φορές αλλά όλο άκυρο τρώω. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από james9tito 2
Mistwalker Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Ανανεωσαν το site και μεχρι στιγμης η Νορβηγια εχει τις καλυτερες τιμες για εμας. 1 ώρα πριν, Greygore είπε Αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ είναι τι στο καλό σημασία έχει αν είναι AAA ή indies τα παιχνίδια. Στο θεμα το πως περναει ευχαριστα το χρονο του ο καθενας δεν εχει καμια σημασια.Οταν ομως μπορεις να παιξεις διαμαντια οπως τα batman,witcher,monster hunter δεν γινετε να τα συγκρινεις ας πουμε με το vroom in the night sky(ξερω εριξα τον πηχη στα ταρταρα).
Pitsifrikos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Παίδες πως μπαίνουμε στο νορβηγικό store για ψώνια και αν έχει αγγλικά.
NickTG Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 8 hours ago, Tresorikos said: Ακριβό είναι αλλά είναι 2 σε ένα... Και χεριού κονσόλα κ tv Εμένα μέχρι στιγμής μου έχει βγει 425 καινούργιο με καινούργια τα zelda fifa 18 mario Odyssey και mario kart πήρα και απτά yellow 30 euro επιστροφή λόγω πιστωτικής κ είμαι ως τώρα 425πιστεύω ως τώρα έχω κανει νομίζω καλό Deal Καλά είναι. Εμένα μου έχει βγει 270€ και δεν έχω καν την κονσόλα. 2
bad_freddy Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Με τόσα παιχνίδια σε έκπτωση και εμένα να εχω μόλις 3 σε wishlist ήμουν έτοιμος να πάρω τουλάχιστον τα 2 οτι έκπτωση και να είχαν... Κι όμως 0/3 σε έκπτωση κι ας είναι αρκετά δημοφιλή παιχνίδια.... I am talking to you Golf Story, Fast RMX & Snipperclips... Μιλάμε τα είχα σίγουρα τουλάχιστον τα 2 πρώτα οτι θα έμπαιναν σε sale!
parlapipas25 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Το blossom tales τι παίζει και ειναι ίδιο με το ζελντα;Είναι το ίδιο καλό;
Mistwalker Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 11 λεπτά πριν, Pitsifrikos είπε Παίδες πως μπαίνουμε στο νορβηγικό store για ψώνια και αν έχει αγγλικά. Πας στο account σου απο pc ή το app της nintendo. Αλλαζεις region σε norway.Στο switch με το που πατας το eshop θα σου ζητησει να κανεις login ξανα.Δεν θυμαμαι αν γραφει Αγγλικα στο eshop οποτε να θυμασαι τις επιλογες που πατας στην ιδια σειρα ειναι.Μετα κανεις τα ιδια βηματα ωστε να ξαναγυρισεις στο δικο μας eshop. 1 1
loukas599 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 17 λεπτά πριν, Pitsifrikos είπε Παίδες πως μπαίνουμε στο νορβηγικό store για ψώνια και αν έχει αγγλικά. Και εγώ θέλω να μάθω πως γίνεται αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις