sils Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, vag.patrick είπε Man μου σε αυτο που γραφεις υπαρχουν πολλα παραδειγματα για να ρθουμε σε αντιπαραθεση.... Κακως τα γραφεις για να πεφτει λαδι στην φωτια και να γεμιζουμε παλι με ακυρα (καλη ωρα) μηνυματα. Εγω σε ενα banner μερικες σελιδες πισω ειδα το Salt n Sanctuary αλλα δεν ειδα λεπτομερειες και ειναι πολυ αγαπημενο και μεγαλο αχτι το συγκεκριμενο. Εχει ανακοινωθει κατι? Το salt n sanctuary για μενα ειναι ενα απο τα τοπ παιχνίδια το τελειωσα και σε ps4 k se vita και εαν βγει και στο switch θα το παρω και εκει μάλλον.!
Volga Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 38 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε Πόσοι είναι οι ΑΑΑ τίτλοι που έχει βγάλει το switch συνολικα;Δεν έπρεπε να έχει βγάλει πιο πολλους 1,5 χρόνο τώρα; Splatoon 2 και Mario kart παιχνιδαρες,έχω 200+ ώρες στο καθένα,ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτά Για το αντίστοιχο διάστημα 1.5 έτους εχει πάει 3 σκάλες παραπάνω από οτι το PS4. Κάτσε θυμίσου τι κράξιμο ειχε φάει το PS4 τον πρώτο χρόνο... όλες οι κονσόλες μετά το 1 έτος αρχίζουν να παίρνουν μπρος. Το περίεργο είναι οτι το Switch πήρε μπρος από το 6μηνο... Δεν θυμάμαι κονσόλα εταιρείας ποτέ στην ιστορία στο πρώτο 9μηνο να έχει 3 RPG ΑΑΑ. 2
parlapipas25 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Ναι αλλά τι γίνεται από δω και πέρα;Μήπως έπαιξε τα δυνατά της χαρτια από την αρχή να πουλήσει το σύστημα και τώρα έμεινε ταπί;
vag.patrick Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 54 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε Πόσοι είναι οι ΑΑΑ τίτλοι που έχει βγάλει το switch συνολικα;Δεν έπρεπε να έχει βγάλει πιο πολλους 1,5 χρόνο τώρα; Splatoon 2 και Mario kart παιχνιδαρες,έχω 200+ ώρες στο καθένα,ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτά 1 χρονο και κατι μερες εχει η κονσολα...Μαρτη του 17 βγηκε... μη γυρναμε παλι σε τετοια συζητηση. Το ps4 ηταν για κλαματα τον 1ο χρονο....παρολα αυτα , η κονσολα εχει να παιξεις παιχνιδια δεν ειναι για το ραφι που λεμε.. 1
Mistwalker Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Για φετος εχεις απο τα γνωστα μοναχα:bayonetta,kirby,mario tennis,wolfenstein,crash,Smash,Pokemon,Donkey kong,octopath,dark souls,ace attorney,megaman,yoshi,inazuma eleven,street fighter,AoT,naruto,one piece,south park,little nightmare.Αυτα ειναι μονο τα μεγαλα ονοματα που μπορω να θυμηθω αν βαλεις και μικροτερους τιτλους και indies δεν μπορεις να πεις οτι δεν εχει games. 1
panther_512 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Οι καλές πωλήσεις φέρνουν παιχνίδια που φέρνουν καλές πωλήσεις που φέρνουν παιχνίδια. Το σύστημα διατηρεί momentum. 4 1
Volga Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 48 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε Ναι αλλά τι γίνεται από δω και πέρα;Μήπως έπαιξε τα δυνατά της χαρτια από την αρχή να πουλήσει το σύστημα και τώρα έμεινε ταπί; Θα φανεί από την E3 που έρχεται.
orck Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, parlapipas25 είπε Ναι αλλά τι γίνεται από δω και πέρα;Μήπως έπαιξε τα δυνατά της χαρτια από την αρχή να πουλήσει το σύστημα και τώρα έμεινε ταπί; Ερχεται η καταστροφη λες;
Volga Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Εγώ πάντως με τις πωλήσεις που έχουν πιστεύω οτι θα δούμε παπάδες στην E3 σε Switch και PS4. 1
Mistwalker Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Οι εκπτωσεις εχουν ηδη ξεκινησει πολυ καλες τιμες και καλα παιχνιδακια εβαλαν 1
Greygore Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ είναι τι στο καλό σημασία έχει αν είναι AAA ή indies τα παιχνίδια. Προσωπικά δεν έτυχε ποτέ να παίξω καλό παιχνίδι (βάση τα γούστα μου τουλάχιστον) και να σκεφτώ πως "θα ήταν καλύτερο αν ήταν indie/AAA"... Ναι, έχει κάποια πράγματα όπως το spectacle/graphics που τα βρίσκεις πιο εύκολα στον ΑΑΑ χώρο, αλλά στο τέλος της μέρας παίρνεις μια κονσόλα για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου, οπότε τι σημασία έχει αν τα έφτιαξε ξέρω γω ομάδα των 5 ή 10 ή 100 ή 1000 ατόμων στο γκαράζ του lead designer ή στα γραφεία της UbiSoft; P.S. Εκείνο το ρημάδι το SMT V πότε θα ανακοινωθεί με κανονικό release date οέό; Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από Greygore 3
SoFGR Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 53 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε Ναι αλλά τι γίνεται από δω και πέρα;Μήπως έπαιξε τα δυνατά της χαρτια από την αρχή να πουλήσει το σύστημα και τώρα έμεινε ταπί; απριλιος σχετικα "ηρεμος" μαιο dark souls + donkey kong country tropical freeze + hyrule warriors ( δεν εχω παιξει ποτε DS και δεν ειχα ποτε wii U ) ιουνιο mαριο tennis ιουλιο octopath traveler + crash bandicoot 50 ευρω εκαστο ^ εξαιρουνται bandicoot + DS που θα ειναι στο 40αρι αργοτερα smash bros - χωρια τα 4-5 indies που εγραψα πιο πισω στα 15-20 ευρω το καθενα δεν ξερω αν εμεινε η nintendo ταπι αλλα εγω δεν εχω και πολυ δρομο ακομα 2
Volga Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 18 λεπτά πριν, Greygore είπε Αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ είναι τι στο καλό σημασία έχει αν είναι AAA ή indies τα παιχνίδια. Προσωπικά δεν έτυχε ποτέ να παίξω καλό παιχνίδι (βάση τα γούστα μου τουλάχιστον) και να σκεφτώ πως "θα ήταν καλύτερο αν ήταν indie/AAA"... Ναι, έχει κάποια πράγματα όπως το spectacle/graphics που τα βρίσκεις πιο εύκολα στον ΑΑΑ χώρο, αλλά στο τέλος της μέρας παίρνεις μια κονσόλα για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου, οπότε τι σημασία έχει αν τα έφτιαξε ξέρω γω ομάδα των 5 ή 10 ή 100 ή 1000 ατόμων στο γκαράζ του lead designer ή στα γραφεία της UbiSoft; P.S. Εκείνο το ρημάδι το SMT V πότε θα ανακοινωθεί με κανονικό release date οέό; Δεν είναι θέμα διασκέδασης αλλά λογικής κάνει 300 ευρώ. 300 ευρώ κανει και το PS4 θα σου πει ο άλλος και έχει πόσα παιχνίδια... Είναι απολύτως λογικό απλά είναι και άδικο να συγκρίνουμε κονσόλα 4 ετών με κονσόλα 1 έτους. Τι να πρωτοπρολάβει να βγάλει σε 12 μήνες; ήδη ξαναλέω εγώ δεν το πίστευα οτι θα είχε τέτοια απήχηση, αλλά εφόσον είχε τώρα νομίζω πως αρχίζουν τα καλά... . Η Microsoft δεν ξέρω γιατι το έχει παρατήσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις