Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Indie σαν το odyssey, το zelda, το Splatoon, το Mario rabbits δεν έχω ξαναδεί ποτέ μου τόσο καλά.

Για καθέναν είναι κάτι διαφορετικο. Για εμένα είναι αυστηρά για παιχνίδια Nintendo. Και ναι είναι ακριβο.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
10 minutes ago, parlapipas25 said:

330 ευρώ για indie machine σαν πολλά δεν είναι;

Σωστό. Και όχι μόνο αυτό, γενικότερα ισχύει για κονσόλες και τέτοια, 200 και 300 ευρώ για να παίζετε παιχνιδάκια είναι πολλά λεφτά 30 χρονών μαντράχαλοι, λες και είστε παιδάκια του δημοτικού.

3 minutes ago, orck said:

Indie σαν το odyssey, το zelda, το Splatoon, το Mario rabbits δεν έχω ξαναδεί ποτέ μου τόσο καλά.

Δεν μετράνε αυτά, indie machine είναι είτε σου αρέσει είτε όχι.

• Like 3
Δημοσ.

Ακριβό είναι αλλά είναι 2 σε ένα...  Και χεριού κονσόλα κ tv  Εμένα μέχρι στιγμής μου έχει βγει 425 καινούργιο  με καινούργια τα zelda fifa 18 mario Odyssey και mario kart   πήρα και απτά yellow 30 euro επιστροφή λόγω πιστωτικής κ είμαι ως τώρα 425πιστεύω ως τώρα έχω κανει νομίζω καλό Deal

Δημοσ.

Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου. Σταμάτα να τα υπολογίζεις αθροιστικά. Στο τέλος θα τρελαθείς με το πόσα πολλά έδωσες. Αυτό ισχύει για κάθε χόμπυ. Ψάξε το καλύτερο deal οπως πολύ σωστά κάνεις αλλά μην υπολογίζεις συνολικά.

Και φυσικά στην γυναίκα λέμε "δεν θα το πιστέψεις, το βρήκα μεταχειρισμένο μισή τιμή, σαν καινουργιο το είχε ο άλλος" και κρύβουμε την απόδειξη.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, orck said:

Και φυσικά στην γυναίκα λέμε "δεν θα το πιστέψεις, το βρήκα μεταχειρισμένο μισή τιμή, σαν καινουργιο το είχε ο άλλος" και κρύβουμε την απόδειξη.

Εγώ κάνω το άλλο «μωρό μου θέλω να αγοράσω τη συλλεκτική του Bayonetta, έχει 200 ευρώ, αλλά σε τρία χρόνια θα την πουλήσω για 500, να την πάρω;» :P

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Malthador είπε

Εγώ κάνω το άλλο «μωρό μου θέλω να αγοράσω τη συλλεκτική του Bayonetta, έχει 200 ευρώ, αλλά σε τρία χρόνια θα την πουλήσω για 500, να την πάρω;» :P

αυτό πιάνει αν κάθε χρόνο κάνεις νέα σχέση. 

Δημοσ.

το PUGB πρέπει να βγει και θα κάνει τρελό πάρτι το switch.

Το δοκίμασα σε android (με adreno 506) και έχουν κάνει εξαιρετικό port.

Στο switch θα πετάει!

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, james9tito είπε

Σημερα δεν ειπαν ξεκιναει easter sale? Μπηκε κανεις να δει ?

Δεν εχω μπεί να δω γιατί είμαι στην δουλειά αλλά η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει 2pm GMT αρα 4μμ δικιά μας...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, parlapipas25 είπε

Εδώ δίνουμε 500 για να παίρνουμε ...τηλέφωνο και σε 6 μήνες να θεωρείται ξεπερασμένο...

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, parlapipas25 είπε

Man μου σε αυτο που γραφεις υπαρχουν πολλα παραδειγματα για να ρθουμε σε αντιπαραθεση.... Κακως τα γραφεις για να πεφτει λαδι στην φωτια και να γεμιζουμε παλι με ακυρα (καλη ωρα) μηνυματα. 

Εγω σε ενα banner μερικες σελιδες πισω ειδα το Salt n Sanctuary αλλα δεν ειδα λεπτομερειες και ειναι πολυ αγαπημενο και μεγαλο αχτι το συγκεκριμενο. Εχει ανακοινωθει κατι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερχεται αριστερο joycon με dpad απο την horri τον Ιουλιο.Στα αρνητικα δεν θα εχει gyro,motion controls,hd rumble και bluetooth θα παιζει μοναχα handheld :blink:.25$ θα κοστιζει.Θα επρεπε να εχει τουλαχιστον bluetooth.

Στην Ε3 η nintendo θα εχει τουρνουα με το νεο smash λογικα οπως εκανε με splatoon και arms περσι.

Επεξ/σία από Mistwalker
  • Like 1
Δημοσ.

Πόσοι είναι οι ΑΑΑ τίτλοι που έχει βγάλει το switch συνολικα;Δεν έπρεπε να έχει βγάλει πιο πολλους 1,5 χρόνο τώρα;

Splatoon 2 και Mario kart παιχνιδαρες,έχω 200+ ώρες στο καθένα,ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτά :)

• Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, parlapipas25 said:

Πόσοι είναι οι ΑΑΑ τίτλοι που έχει βγάλει το switch συνολικα;Δεν έπρεπε να έχει βγάλει πιο πολλους 1,5 χρόνο τώρα;

Σωστός ο φίλος, η Ν πρέπει να βγάζει τουλάχιστον 5 GOTY το χρόνο όπως η Sony και η MS, δεν αρκούν μόνο 2.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...