Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ρε φίλε, χτες το κοίταζα και ήθελα να το ποστάρω εδώ. Τι έκατσαν και έφτιαξαν οι άνθρωποι, αρρώστησα μόλις το είδα.

• Like 1
Δημοσ.

Ninja remaster,light fall,messenger και το τριτο με το καραβι μου τραβηξαν την προσοχη ολα τα αλλα μου φανηκαν αδιαφορα.To banner saga αν και δεν μου αρεσει ηταν η μεγαλυτερη παραγωγη απο οσα εδειξαν.

Δημοσ.

Αντί για το Lumines θα προτιμούσα το Meteos, Sakurai βάλε τα πράγματα στην θέση τους. Έμενα πάλι μου άρεσε το bomb chicken...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όποιον ενδιαφέρεται και προς γνώση γενικότερα οι golden points στις υλικές εκδόσεις ισχύουν για όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως ηπείρου:

EDIT: Άκυρο δεν ισχύει τελικά όπως διευκρινίζεται και στα παρακάτω μηνύματα.

2 ώρες πριν, Pitsifrikos είπε

Σου θύμισε λίγο New Zealand Story ;:D

Ούτε που το γνώριζα το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η αλήθεια είναι πως από οπτικής πλευράς μου θύμισε κάπως το Wario Land 4 στο GBA, ειδικά το boss στο τέλος του trailer. Γενικώς δείχνει ότι υπάρχει αρκετή φαντασία γύρω από τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιεί τις βόμβες. 

Επεξ/σία από mansa2k
  • Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, mansa2k said:

Για όποιον ενδιαφέρεται και προς γνώση γενικότερα οι golden points στις υλικές εκδόσεις ισχύουν για όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως ηπείρου:

Δεν κατάλαβα,  τι δείχνει το βίντεο; Ότι τα physical points δεν λήγουν; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν κατάλαβα,  τι δείχνει το βίντεο; Ότι τα physical points δεν λήγουν; 

"Για όποιον ενδιαφέρεται και προς γνώση γενικότερα οι golden points στις υλικές εκδόσεις ισχύουν για όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως ηπείρου." 

Το λέει και στο τέλος του βίντεο: "μόλις έκανα εγγραφή τους χρυσούς πόντους του Ιαπωνικού 1-2NSW στον Ευρωπαϊκό λογαριασμό μου." Ο SoFGR θα μπορούσε να το επαληθεύσει από την συλλεκτική της Βayonetta.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χμ, το Setsuna πάντως δεν μπορούσα να το κάνω redeem στην Ευρώπη πριν το update. Επρεπε να φτιάξω γιαπωνέζικο account. 

Θα δοκιμάσω με το Wonder Boy να δω αν γίνεται. 

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.

Ληγουν τα points κανονικα.Αυτο που θελει δειξει στο βιντεο ειναι πως αν αγορασεις game πχ bayonetta που  catridge εχει μονο στην Ιαπωνια θα παρεις τα golden points.Το ιδιο και οποιον παρει απο Αμερικη το wonderboy το καλοκαιρι που μονο εκει θα δινουν το catridge.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως τα λέω είναι βασικά, δεν γίνεται redeem το γιαπωνέζικο game σε ευρωπαϊκό λογαριασμό:

IMG_20180320_191312.thumb.jpg.8349718f83c2c4f46fdc85f7d643d6e3.jpg

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...