Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίδες με Kirby ασχολήθηκε κανένας;Το έχω πάρει και παίζουμε διπλό με τη γυναίκα.Πολυ καλό παιχνιδάκι.Δε θα γίνει κλασικό αλλά τη δουλειά του την κάνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Must δεν θα το ελεγα εκτος και αν  ενδιαφερεσαι για τα 2d fighting games που ερχονται οπως  street fighter, blaz blue και οτι αλλο παρομοιο ερθει.Αναγκαστικο το λεω επειδη εχει το dpad αλλα ειναι επισης το χειροτερο που κυκλοφορει απο τα official controller.Δεν το εχω το pro γιατι δεν μου χρειαζεται ακομα αλλα ειναι γνωστο  το προβλημα που εχει οτι κανει extra κινησεις το dpad και μονο με πατεντα το σωζεις αλλα επισης με κινδυνο βλαβης και χασιμο εγγυησης.Εγω παντως τα joycon μια χαρα τα βλεπω και τα εχω λιωσει σε ενα απο τα πιο δυσκολα game στο χειρισμο το rocket  league.Αν βγαλουν παντως joycon με dpad δεν υπαρχει περιπτωση να αγορασω pro controller.

Ωραια φαινεται η collector αλλα αν εχει 40€ η απλη εκδοση δεν θελω να μαθω την τιμη της collector.Πρεπει να παρουν παραδειγμα απο το axiom verge.Καλες τιμες σε απλη και collector εκδοση.

Edit: Δεν εξηγησε τι πουλουσε το amazon.Τωρα  δειχνει την collector 40€.

Επεξ/σία από Mistwalker
  • Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, greed είπε

Οντως ειναι σαπιο το πλαστικο του. Κακη ποιοτητα για νιντεντο γενικα. Κανει γρατζουνιες με το παραμικρο.

Ακομα και να κανει γρατζουνιες, τι εγινε? Χαλαρωστε, μηχανημα ειναι, δεν ειναι κατι ζωντανο...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, anarchy79 είπε

Ακομα και να κανει γρατζουνιες, τι εγινε? Χαλαρωστε, μηχανημα ειναι, δεν ειναι κατι ζωντανο...

Ουτε μετοχές;

Δημοσ.

Είναι ωραίο παιχνιδάκι.Δε μένει αξέχαστο σε καμία περίπτωση αλλά για multi ειδικά είναι καλό.Εγκλημα η μη ύπαρξη on line co op.

Δημοσ.

Δυστηχως πανε οι ελπιδες που ειχα για shadow drop αμεσως μετα το nindies direct.Τουλαχιστον θα μαθουμε μεσα στην εβδομαδα ποτε κυκλοφορει επιτελους.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Δυστηχως πανε οι ελπιδες που ειχα για shadow drop αμεσως μετα το nindies direct.Τουλαχιστον θα μαθουμε μεσα στην εβδομαδα ποτε κυκλοφορει επιτελους.

Έτσι που το περιγράφουν μου φαίνεται ότι είναι μακριά ακόμα από την κυκλοφορία 1-2 μήνες.

Είναι προφανές πως η ομάδα αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα στη μεταφορά. Από πέρισυ το περιμέναμε και η δουλειά πάνω στο port είχε ξεκινήσει από το καλοκαίρι...

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Έτσι που το περιγράφουν μου φαίνεται ότι είναι μακριά ακόμα από την κυκλοφορία 1-2 μήνες.

Είναι προφανές πως η ομάδα αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα στη μεταφορά. Από πέρισυ το περιμέναμε και η δουλειά πάνω στο port είχε ξεκινήσει από το καλοκαίρι...

Δυστηχως και εγω αυτη την εντυπωση εχω.Θα πουνε κανα αυγουστο να τρελαθουμε.Μην ξεχναμε κιολας οτι η ομαδα αποτελειται μονο απο 3 ατομα.

Παντως μετα την ειδηση αυτη το nindies direct ηδη μου φαινεται "φτωχο"

Δημοσ.

Απο τα indies που ανακοινωσαν μεχρι τωρα πιστευω ειναι το καλυτερο.Εχει και 4 ατομα online coop κατι που επρεπε να βαλει η nintendo στο kirby για να εκτοξευτουν κιαλο οι πωλησεις του.

Ξερουμε τι ωρα για μας θα ειναι το direct;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Mistwalker είπε

Ξερουμε τι ωρα για μας θα ειναι το direct;

Σύμφωνα με τον σύνδεσμο στο youtube στις 18:00 (*edit).

Επεξ/σία από mansa2k
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, mansa2k είπε

Σύμφωνα με τον σύνδεσμο στο youtube στις 17:00.

Στις 6 για εμας.Αλλα τι να το κανεις.no hollow knight...

Βεβαια μπορει να εχουμε καμια ωραια εκπληξη.Περιμενω να πουν και τιποτα για το inside και γιατι οχι και για το επομενο παιχνιδι της playdead.

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...