bad_freddy Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Καλημέρα, Μετά απο αρκετές πλέον μέρες με το νεο firmware, παρατήρησα κάποιες επιπλέον βελτιώσεις αλλά νομίζω δεν της είδα στο thread μας. Προσωπικά πλέον επειδή την κονσόλα την εχω πάντα σε sleep (και οχι power off) όταν δεν την χρησιμοποιώ, είδα οτι μετά την αναβάθμιση ενώ παλαιότερα μαζί με το switch έμπαινε και το wifi σε sleep με αποτέλεσμα να χρειάζεται κάποιος χρόνος απο το wake της κονσόλας μέχρι να συνδεθεί στο νετ, τώρα όποτε και να "ξυπνήσω" την κονσόλα το wifi είναι πάντα συνδεμένο και έτοιμο. Επίσης αντιμετώπιζα κι εγω το κοινό πρόβλημα με το μήνυμα για σφάλμα DNS που εμφάνιζε όποτε πήγαινα να παίξω οποιοδήποτε mutliplayer παιχνίδι (λυνόταν μετά απο μερικές προσπάθειες) και το οποίο σφάλμα δεν ξαναεμφανίστηκε μετά την αναβάθμιση! Well done Ninty... 2
nomes Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Μερικές σκόρπιες σκέψεις για το switch. Για αρχή. Παίζω games από το 89 και η αρρώστια δεν μου έχει φύγει. Τώρα που μεγάλωσα και ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος το swich με έσωσε. Ιδίως αν ταξιδεύεις συχνά...Αν κυκλοφορούσε το Wolfenstein 2 στο switch ας πούμε λίγο νωρίτερα δεν θα με ενδιέφεραν τα γραφικά. Από το ps4 το pc και το laptop μακράν η αγαπημένη μου συσκευή. Λόγω ταξιδιών και επειδή το dock δεν βολεύει είπα να πάρω αυτό https://www.ebay.com/itm/112656907573 Δυστυχώς την πάτησα γιατί δεν στέλνει σήμα στη τηλεόραση μόνο φορτίζει. Σε παιχνίδια τώρα. Δεν είχα συσκευή nintnedo από το πρώτο gameboy όποτε από επιλογές είμαι οκ. Ας πούμε bayonetta το ευχαριστήθηκα. Γενικά θεωρώ ότι η κονσόλα τα αξίζει τα λεφτά της. 3
chill Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 13 ώρες πριν, sils είπε Ενταξει μην υπερβάλλεις......PLEASE !!!!!!! δηλαδη αυτοι εδω σε αφηνουν αδιάφορο? https://www.gamedesigning.org/gaming/characters/ https://www.ranker.com/crowdranked-list/the-most-badass-video-game-heroes-of-all-time Sorry ρε παιδια δεν κρατιέμαι.! Προσωπικό γούστο λέγεται. Τι να κάνω, να απολογηθώ για αυτό? Και με τη Lara έχω περάσει καλά και με τον Drake και με τον DK και με τον Ezio και με τον Agent 47 και....και... και... Τον υδραυλικό τον ξέρω από το nes. Έχει τριανταρησει κ συνεχίζει να εκπλήσσει και σε κάθε νέα κονσόλα της ninty δίνει πράγματα, νέα jawdrop παιχνίδια. Κ οι επόμενες γενιές με τον υδραυλικό θα ασχολούνται. Όλοι οι άλλοι gaming heroes έχουν αρχή μέση κ τέλος. Ο Ιταλός είναι God κ φαίνεται πως θα συνεχίζει επ'αόριστο. Και είναι για όλους, κ για τον hardcorα κ για τον n00ba και για άντρες κ για γυναίκες και για παιδιά. Και ναι τα όσα μου δίνει το odyssey gaming wise δεν μου τα έδωσε κανένας άλλος τίτλος τα τελευταία χρόνια. Κάθε βήμα είναι μοναδικό. Και χωρίς να είμαι λεφτάς αυτή την 400αρα θα την έσκαγα απλά κ μόνο για να παίξω το odyssey κ εν συνεχεία να το βάλω στο πατάρι. Opinions απλά 10
sils Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, chill είπε Προσωπικό γούστο λέγεται. Τι να κάνω, να απολογηθώ για αυτό? Και με τη Lara έχω περάσει καλά και με τον Drake και με τον DK και με τον Ezio και με τον Agent 47 και....και... και... Τον υδραυλικό τον ξέρω από το nes. Έχει τριανταρησει κ συνεχίζει να εκπλήσσει και σε κάθε νέα κονσόλα της ninty δίνει πράγματα, νέα jawdrop παιχνίδια. Κ οι επόμενες γενιές με τον υδραυλικό θα ασχολούνται. Όλοι οι άλλοι gaming heroes έχουν αρχή μέση κ τέλος. Ο Ιταλός είναι God κ φαίνεται πως θα συνεχίζει επ'αόριστο. Και είναι για όλους, κ για τον hardcorα κ για τον n00ba και για άντρες κ για γυναίκες και για παιδιά. Και ναι τα όσα μου δίνει το odyssey gaming wise δεν μου τα έδωσε κανένας άλλος τίτλος τα τελευταία χρόνια. Κάθε βήμα είναι μοναδικό. Και χωρίς να είμαι λεφτάς αυτή την 400αρα θα την έσκαγα απλά κ μόνο για να παίξω το odyssey κ εν συνεχεία να το βάλω στο πατάρι. Opinions απλά Περι ορεξεως.........κολοκυθόπιτα! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Αλλα ετσι απο απορια τι καινοτομίες βρηκες και ποιους τιτλους εχεις παιξει τα τελευταια χρονια λαι εμεινες τοσο έκπληκτος με το μαριο? Γιατι ναι σύμφωνοι ολοι οι ήρωες εχουν αρχη μεση και τελος και repeat οσο παει και ετσι ειναι το σωστό πχ ο κράτος αφου τελειωσε με τους Έλληνες θεους πηγε στην Σκανδιναβία......... Ο ιταλός υδραυλικος περα απο την πριγκίπισσα και παντα τον ιδιο τελικο κακο ειχε ποτε αλλο στορυ διαφορετκο?Δηλαδή περα απο ενα ιδανικο 3d action platform game που πρεπει απο το Α να πας στο Β τι ειναι το τοσο βαθυ που μπορει παραδειγμα να ξεπερασει τιτλους όπως το zelda? Δεν γραφω αλλης κονσολας γιατι θα με πειτε hater ktl Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από sils
NickTG Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Είναι άλλωστε γνωστό ότι τα Mario βασίζονται στο story. 2 3
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Παρήγγειλα τη θήκη από το Indiegogo. Ξέρουμε πόσο καιρό κάνει να έρθει; Έχω 4700κάτι αριθμό παραγγελίας και στο spreadsheet τους έχουν φτάσει μέχρι το 4500. Και το πλήρωσα πριν 10 μέρες... Αφού δεν το χρησιμοποιώ μέχρι να έρθει, τερμάτισα Bravely Second στο 3ds και τώρα άρχισα κάποια αρχαία Zelda που δεν είχα παίξει ποτέ, πάλι στο 3ds VC.
Komfoukios Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Εγώ έχω το #3662 και τιποτα ακομα...εστειλα και μεηλ δε μου απαντησαν...
chill Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sils είπε Περι ορεξεως.........κολοκυθόπιτα! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Αλλα ετσι απο απορια τι καινοτομίες βρηκες και ποιους τιτλους εχεις παιξει τα τελευταια χρονια λαι εμεινες τοσο έκπληκτος με το μαριο? Γιατι ναι σύμφωνοι ολοι οι ήρωες εχουν αρχη μεση και τελος και repeat οσο παει και ετσι ειναι το σωστό πχ ο κράτος αφου τελειωσε με τους Έλληνες θεους πηγε στην Σκανδιναβία......... Ο ιταλός υδραυλικος περα απο την πριγκίπισσα και παντα τον ιδιο τελικο κακο ειχε ποτε αλλο στορυ διαφορετκο?Δηλαδή περα απο ενα ιδανικο 3d action platform game που πρεπει απο το Α να πας στο Β τι ειναι το τοσο βαθυ που μπορει παραδειγμα να ξεπερασει τιτλους όπως το zelda? Δεν γραφω αλλης κονσολας γιατι θα με πειτε hater ktl Σχεδόν το σύνολο των τίτλων που έχουν βγει είτε τα έχω δοκιμάσει είτε τα έχω αποκτήσει. Έχω άπειρους τίτλους για παιχνίδι αλλά η έλλειψη χρόνου με κάνει να ασχολούμαι με ελάχιστους. Τα σκάω αδρά ωστόσο κάθε μήνα. Είναι η ψευδαίσθηση του θα βρω χρόνο κ η στήριξη της βιομηχανίας με την οποία πέρναγα, περνάω κ θα περνάω καλά. Τώρα στο odyssey τι ακριβώς να σου αναλύσω. Με ενθουσίασε ο έλεγχος κάθε npc, η σχεδιαστική ευφυΐα των κόσμων, τα μικρό παίχνιδα μέσα στον κόσμο, οι άπειρες κινήσεις του Mario, τα puzzles.. Ακόμα κ ο τρόπος που πας από το Α σημείο στο Β δεν είναι ένα απλό jump, σου παρέχει τρομερά εφόδια για να το επιτυχείς, είτε σαν char είτε με τα 500 σκατολοιδια που έχει ο κόσμος. Δεν ανακαλύπτει τον τροχό ο Mario, κάνει επική κ αξιομνημονευτη την απλότητα. Δεν έχει ούτε trophies ούτε achievements κατορθώνει όμως να με βάλει στο τρυπάκι να μαζέψω τα πάντα για να πάρω ένα ακόμη sticker για το πλοίο κ μια ακόμη στολή. Δεν είναι το επίτευγμα το τυράκι για να κυνηγήσω το παιχνίδι στην ολοτητα του είναι το ίδιο ακριβώς το παιχνίδι. Δεν ξέρω πως να το εκφράσω καλύτερα. Αυτή τη στιγμή παίζω ταυτόχρονα το cod mw remastered, ένας τίτλος που είχα λιώσει κ το VOLGARR. Τα απολαμβάνω? ΣΑΦΩΣ!!! Αλλά για κανένα από τα ανωτέρω δεν θα κάτσω σε ένα φορτωμένο πρόγραμμα να τα απολαύσω. Χτες πχ κάθισα μέχρι τις 4 το πρωί με το odyssey... κανένας τίτλος δεν με έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια από τη νόρμα δουλειάς οικογένειας. Στη θέση των ανωτέρω παιχνιδιών βάλε όποιον άλλο τίτλο θες απλά τώρα τυγχάνει να παίζω τα συγκεκριμένα. Σαφώς κ θα παίξω Kratos τον άλλο μήνα κ dk τον παραλο. Δεν μειώνω τους άλλους τίτλους απλά αποθεωνω ένα παιχνίδι που ξεχωρίζω κ που θεωρώ unique για αυτό που προσφέρει σε εμένα ως παίχτη. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από chill 9
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 54 minutes ago, NickTG said: Είναι άλλωστε γνωστό ότι τα Mario βασίζονται στο story. Ενώ το God of War συγκρίνεται σεναριακά μόνο με Κιούμπρικ. 1
SoFGR Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 αξιζει καθε λεπτο αναμονης ^ προσωπικα ΑΡΝΟΥΜΑΙ να παιξω handheld χωρις τα trigger grips ( στην αρχη τα ειχα παρει με κακο ματι κιολας, προτιμουσα τα πιο μικρα ) μεσα στην βδομαδα παραλαμβανω την μπατονετα μου κι εγω .... http://www.cdjapan.co.jp/product/NEODAI-33159 16/3/2018, 16:27:05 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 16) 16/3/2018, 14:27:05 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ 15/3/2018, 19:10:26 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 15/3/2018, 12:48:48 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) 15/3/2018, 10:48:48 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΑΦΙΞΗ ΣΕ 15/3/2018, 10:43:52 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 1/3/2018, 06:00:00 ΙΑΠΩΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 23/2/2018, 20:42:00 ΙΑΠΩΝΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ τωρα στην περιπτωση του octopath, αμα δινουν καποιο download code για να κατεβασεις το OST σε FLAC θα το καταπιω, διαφορετικα παιρνω την απλη δεν θα κατσω να σκασω κιολας 1
Bourdoulas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, nomes είπε Μερικές σκόρπιες σκέψεις για το switch. Για αρχή. Παίζω games από το 89 και η αρρώστια δεν μου έχει φύγει. Τώρα που μεγάλωσα και ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος το swich με έσωσε. Ιδίως αν ταξιδεύεις συχνά...Αν κυκλοφορούσε το Wolfenstein 2 στο switch ας πούμε λίγο νωρίτερα δεν θα με ενδιέφεραν τα γραφικά. Από το ps4 το pc και το laptop μακράν η αγαπημένη μου συσκευή. Λόγω ταξιδιών και επειδή το dock δεν βολεύει είπα να πάρω αυτό https://www.ebay.com/itm/112656907573 Δυστυχώς την πάτησα γιατί δεν στέλνει σήμα στη τηλεόραση μόνο φορτίζει. Σε παιχνίδια τώρα. Δεν είχα συσκευή nintnedo από το πρώτο gameboy όποτε από επιλογές είμαι οκ. Ας πούμε bayonetta το ευχαριστήθηκα. Γενικά θεωρώ ότι η κονσόλα τα αξίζει τα λεφτά της. Κρίμα που δεν δίνει εικόνα. Θα έπρεπε να ζητήσεις refund.
Mistwalker Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Αν δεν κανει αυτα που λεει στις πληροφοριες απο τον seller που το αγορασες ισως ειναι προβληματικο το συγκεκριμενο ή ειναι scum και δεν κανει αυτο που λεει.Θα επρεπε να επικοινωνησεις με τον seller ή με το ebay μηπως και καταφερεις να παρεις τα λεφτα σου πισω
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Play Your Switch with an Xbox One S Controller with the 8BitDo USB Adapter Ωραία νέα. 3
orck Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, Malthador είπε Play Your Switch with an Xbox One S Controller with the 8BitDo USB Adapter Ωραία νέα. Το άρθρο λέει "actuality you can be using all sorts of different controllers: a Dualshock 3 or 4 (PS3/PS4 controller), Wii Remote, Wii U Pro Controller, and now an Xbox One controller. Οπότε παίζει τα πάντα. Γιατί επέλεξαν να τονίσουν το xbox; Το θέμα είναι θα δουλεύει για πάντα η η ζαβη Nintendo με την επόμενη αναβάθμιση θα το αχρηστεύσει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις