sils Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 37 λεπτά πριν, zio10 είπε Αυτά που brickάρουν από unofficial docks τα καλύπτει η εγγύηση ή το καταλαβαίνουν κάπως; Λογικα τα καλύπτει η εγγύηση Το θεωρώ απιθανο να το καταλαβουν. 1
Mistwalker Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Τα brick switch ομως εχουν μηδενικη πιθανοτητα εως πολυ λιγο για να σου μεταφερουν τα save.
Tresorikos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Έπαιξα κάποια ώρα χθες το Zelda σε φορητό εντάξει στην τηλεόραση δείχνει πιο όμορφο για 5 λεπτά που το είδα. Κάτι κλαδιά κ κάτι σπαλομπριζολες έχω για όπλα σπαθί δεν βρήκα ακόμα αν κ έφτασα στο νταμάρι τον κακό από πέτρα. Καλό φαίνεται δεν έχω ξαναπαίξει ζελντα θέλει πολύ ψάξιμο ο χάρτης στα δεξιά ήθελα να βοηθάει πιο πολύ.. Οι κακοι επαναλαμβανονται συχνα νομίζω .. Ελπίζω Ναμη το βαρεθώ και το αφήσω. Όμορφα τα γραφικά έστω κ αν είναι σε κάπως πιο παιδικό style. Αλλά horizon και God of War δεν ξέρω αν μπορεί η Nintendo να τα φτάσει αν και με το nba 2k18 έδειξε ότι μια χαρά μπορεί με τις υπόλοιπες κονσόλες
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 4 minutes ago, Tresorikos said: Αλλά horizon και God of War δεν ξέρω αν μπορεί η Nintendo να τα φτάσει αν και με το nba 2k18 έδειξε ότι μια χαρά μπορεί με τις υπόλοιπες κονσόλες Δεν μπορεί και δεν την ενδιαφέρει να φτάσει γραφικά επιπέδου Horizon/GoW. Το NBA2k18 δεν είναι της Ν.
Tresorikos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν μπορεί και δεν την ενδιαφέρει να φτάσει γραφικά επιπέδου Horizon/GoW. Το NBA2k18 δεν είναι της Ν. Δεν θέλει ότι μπορεί να φτιάξει πιο δυνατό μηχάνημα θα μπορεί.. Ξέρω ότι είναι της 2k αλλά βλέπω ότι το μηχάνημα μια χαρά γραφικά βγάζει αν το δουλέψουν...
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 1 minute ago, Tresorikos said: Δεν θέλει ότι μπορεί να φτιάξει πιο δυνατό μηχάνημα θα μπορεί.. Προφανώς και μπορεί να φτιάξει πιο δυνατό μηχάνημα, ο οποιοσδήποτε μπορεί. Αυτό που εννοούσα είναι ότι στο συγκεκριμένο H/W δεν μπορεί να βγάλει γραφικά Horizon, αλλά και να μπορούσε δεν θα ήθελε γιατί στα 1st-party games της είναι αλλού προσανατολισμένη και όχι στα γραφικά. Και όχι, δεν βγάζει μια χαρά γραφικά. Δεν έχω παίξει το NBA2k18 για να έχω ιδία άποψη, αλλά στο DOOM π.χ. το downgrade είναι πολύ σοβαρό σε σχέση με τις άλλες εκδόσεις (που όμως αξίζει η θυσία λόγω της φορητότητας, έτερον εκάτερον).
orck Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 38 λεπτά πριν, Tresorikos είπε Όμορφα τα γραφικά έστω κ αν είναι σε κάπως πιο παιδικό style. Αλλά horizon και God of War δεν ξέρω αν μπορεί η Nintendo να τα φτάσει αν και με το nba 2k18 έδειξε ότι μια χαρά μπορεί με τις υπόλοιπες κονσόλες Tα παιχνιδια δεν ειναι τα γραφικα τους. 2
Bourdoulas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Αφήνω αυτό εδώ http://www.dorkly.com/post/86117/a-tumblr-user-calculated-luigis-official-penis-length
Mistwalker Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Το παιχνιδι της δυναμης και των γραφικων το επαιξε και η nintendo.Νομιζω οτι καθε κονσολα που εβγαζε ηταν πιο δυνατη απο τον ανταγωνισμο αλλα τα κολλημενα τους μυαλα επαιρναν συνεχεια λαθος αποφασεις και το εχασαν το παιχνιδι.Θυμαμαι οτι το final fantasy 7 θα κυκλοφορουσε στο nintendo 64 ισως και σαν exclusive αλλα καταφεραν να απομακρυνουν την square enix.
Tresorikos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Για να σκοτώσω την πέτρα στο ζελντα χάλασα όλα μ τα όπλα.. Εκείνο το σπαθί που σκατα είναι να το βρω; αλχημείες ακόμα με τα καζάνια δεν έκανα
orck Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Mistwalker είπε Το παιχνιδι της δυναμης και των γραφικων το επαιξε και η nintendo.Νομιζω οτι καθε κονσολα που εβγαζε ηταν πιο δυνατη απο τον ανταγωνισμο αλλα τα κολλημενα τους μυαλα επαιρναν συνεχεια λαθος αποφασεις και το εχασαν το παιχνιδι.Θυμαμαι οτι το final fantasy 7 θα κυκλοφορουσε στο nintendo 64 ισως και σαν exclusive αλλα καταφεραν να απομακρυνουν την square enix. Συμφωνώ. Απο δικές τους λάθος αποφάσεις είναι σήμερα συμπληρωματική κονσόλα. Και οι άλλοι δύο επωφελήθηκαν από αυτή την χαζομαρα. Επιμένουν στην χαζομαρα τους.
Tresorikos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Τυχαία είδα ότι έχει στο shop 35 euro το 2k 18 πω ρε γαμωτο όλο λεφτά φεύγουν
D.Luffy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Mistwalker είπε Θυμαμαι οτι το final fantasy 7 θα κυκλοφορουσε στο nintendo 64 ισως και σαν exclusive αλλα καταφεραν να απομακρυνουν την square enix. Ο λογος που η square αποφάσισε να μην κυκλοφορήσει το FF7 στο N64 ήταν το αποθηκευτικό μέσο του cartridge. Τα pre-rendered backgrounds μπορούσαν να χωρέσουν μόνο σε CD. Και αν θυμάστε οι παλιοί το FF7 συνολικά αποτελούνταν από 3 δισκάκια. Ήταν από τη φύση του αδύνατο να κυκλοφορήσει στο N64. 1 1
ikaruga24 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Μπορούσε να μπει, απλά το cardridge θα ήταν πανάκριβο και η ποιότητα των full motion video θα ήταν συμπιεσμένη. Και τα δυο τεράστιοι αποτρεπτικοί παράγοντες στη δημιουργία του παιχνιδιού. Ηταν κακό το timing εδώ που τα λέμε. Αν το FFVII το κατασκεύαζαν λίγο αργότερα τότε θα είχαν στα χέρια τους και το expansion pack του Ν64 ή ίσως ακόμα και να ήταν μοχλός πίεσης για το nintendo mini disc που είχε ακυρωθεί τότε. Εν πάση περιπτώσει ήταν το μεγάλο καρφί εκείνη την περίοδο στην κονσόλα. Εκείνη την εποχή το όνομα final fantasy έφτιαχνε ή διέλυε κονσόλες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις