Mistwalker Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, primeragt είπε Για καντο λιγο πιο λιανα αυτο γιατι ειχα σκοπο να παρω ενα για το πασχα και κατι επαγγελεματικα ταξιδακια που θα εχω απο δω και περα. Αγοραζεις το nyko mini dock και καθε φορα που θα βαζεις το switch θα φοβασαι μηπως δεν ξαναλειτουργησει το switch Στο reddit ειναι το dock με τα περισσοτερα σχολια οπου brickαρε πολλα switch και το ποσο αθλιο εως ανυπαρκτο ειναι το support τους σαυτο το θεμα. 1
primeragt Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Αγοραζεις το nyko mini dock και καθε φορα που θα βαζεις το switch θα φοβασαι μηπως δεν ξαναλειτουργησει το switch Στο reddit ειναι το dock με τα περισσοτερα σχολια οπου brickαρε πολλα switch και το ποσο αθλιο εως ανυπαρκτο ειναι το support τους σαυτο το θεμα. Σε ευχαριστω φιλε μου. Εχουμε κανα αλλο να προτεινουμε γιατι ψαχνω αυτη τη περιοδο?
Mistwalker Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 18 λεπτά πριν, primeragt είπε Σε ευχαριστω φιλε μου. Εχουμε κανα αλλο να προτεινουμε γιατι ψαχνω αυτη τη περιοδο? Δεν υπαρχουν πολλα.Ειναι μετρημενα στα δαχτυλα τα διαφορετικα μοντελα αλλα δεν ξερω ποσο καλα ειναι και αυτα.Εγω παντως αν ειμουν στη θεση σου θα το επαιρνα μονο handheld αν δεν υπαρχει καποιο μεσο ωστε να μεταφερεις το dock μεχρι να φτασεις στον προορισμο σου.Καλυτερα μιση ευχαριστηση παρα να τρεχεις να βγαλεις ακρη με το καθε 3rd party support αν γινει η στραβη.
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Εγώ θα αγόραζα το μαμήσιο πάντως, θα έμενα σίγουρα μακριά από τρίτους κατασκευαστές. Και αν ήθελα φορητότητα θα έπαιρνα ένα άλλο DIY enclosure.
Mistwalker Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 The Nintendo now runs an excellent Nvidia Tegra System on a Chip (SoC). Officially named the T210, the chip served its purpose well. However, from the just-released 5.0.0 update, data miners found potential evidence that the Nintendo Switch might be switching its SoC. Codename “Mariko”, the T214 chip is hinted to replace the T210 in the current Switch. With the number increase, it could mean that the T214 is an upgrade over T210, over that is quite unlikely. “Mariko” may just replace T210 to fix up the inherent flaws of the T210 when it comes to bootrom exploits. Ερχεται το revision που ζηταειΓια το bend παντως ισως επεσε σε περιπτωση ή εκανε καποια βλακεια και δεν το λεει.Εγω παντως που το καλοκαιρι με τις πολλες ζεστες εκλεινα συνεχομενα τριωρα και παραπανω το ειχα μονιμα στο dock μακρια απο παραθυρο ή ανεμιστηρες/aircodition ουτε να καιει παραπανω απο το κανονικο προσεξα ουτε bend ουτε κατι διαφορετικο εκτος απο τον ανεμιστηρα που ειναι λογικο να δουλευει περισσοτερο και να βγαζει δυνατα τον αερα απο πανω.
ikaruga24 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Καλά ο χοντρός στάνταρ το έκατσε ή το βάζει στο μπουφάν στη μέσα τσέπη και παίρνει την κλήση της κοιλιάς του σιγά σιγά.
Mistwalker Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Ακομα ενα αθωο switch εχασε τη μαχη απο το Nyko dock.
orck Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Από όσο καταλαβαίνω είναι θέμα χρόνου να ξεκλειδώσει το πρώτο hw revision του switch; 1
Eranor Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Παιδιά έχετε και εσείς θέματα με unofficial controllers απο κίνα μετά το update 5.0.0? Έχω πάρει 2, 1 wireless και 1 wired και τα 2 μετά το update πέθαναν... με βλέπω να πηγαίνω για το official.
Mistwalker Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 36 λεπτά πριν, Eranor είπε Παιδιά έχετε και εσείς θέματα με unofficial controllers απο κίνα μετά το update 5.0.0? Έχω πάρει 2, 1 wireless και 1 wired και τα 2 μετά το update πέθαναν... με βλέπω να πηγαίνω για το official. 2-3 σελιδες πισω εχει ενα post με link απο το reddit για ποια controllers δουλευουν και ποια οχι αυτη τη στιγμη.
Eranor Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 26 λεπτά πριν, Mistwalker είπε 2-3 σελιδες πισω εχει ενα post με link απο το reddit για ποια controllers δουλευουν και ποια οχι αυτη τη στιγμη. Ευχαριστώ !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις