Mistwalker Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Απο το προηγουμενο smash που ηταν και η namco θα επρεπε να τον εχουν βαλει. 1
ikaruga24 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Αδειες μαν, άδειες. Από εκεί και μετά όμως περισσότερο νόημα θα έχει να τον βάλουν στο νέο smash. Το προηγούμενο smash είχε ορισμένα πολύ δυνατά ονόματα και η προσθήκη του Cloud ακόμα να πιστέψω ότι υπάρχει.
Mistwalker Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Κανονικα ο cloud δεν θα επρεπε να ειναι στο smash αφου δεν ηταν σε κανενα game της nintendo εκτος απο το kingdom hearts στο ds και δεν φαινεται και πολυ.Απο κατι χαρακτηρες σαν το wii fit(δεν θυμαμαι πως την λενε)ο goku θα επρεπε να ειναι μιας και υπαρχει πανω απο 20 χρονια σε συστηματα της nintendo.
chek2fire Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μόνο για τις κάρτες να πω ότι έκανα τράμπα μια νέα κάρτα 128 και ενώ έκανα ότι έλεγαν δλδ αντιγραφή όλων των φακέλων στην νέα κάρτα μου έβγαλε προβληματα με τα game που είχα ήδη εγκαταστήσει στην παλιά κάρτα. Αρχικά μου ζήτησε να τα εγκαταστήσω ξανά και όταν το προασπαθούσα μου έβγαζε ένα error code. Για να το διορθώσω έβγαλα την νέα κάρτα και εγκατέστησα τα game στην μνήμη της κονσόλας. Τα save λειτούργησαν κανονικά όπως και τα νέα game μπορώ να τα εγκαταστήσω κανονικά στην καινούργια κάρτα.
Tresorikos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Έκανα παραγγελία σε καινούργιο με 45 ευρώ το Zelda για το switch πιστεύω είναι σχετικά καλό το deal 🤝 3
Bourdoulas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Καλό λιώσιμο με το Zelda. Που και που να δίνεις σημεία ζωής στους δικού σου για να μην ανησυχούν!
anarchy79 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 12 ώρες πριν, Malthador είπε Εγώ ψήνω δεύτερο dock, αλλά δεν ψήνω να αποχωριστώ 90 ευρώ, πάντως. Το πρώτο το έχω στο monitor, το δεύτερο το θέλω για την τηλεόραση και ψήνω κι ένα τρίτο για το πισι της δουλειάς. Και γιατι δεν Μεταφερεις αυτο που εχεις οπου το χρειαστεις? Γιατι 90 +90 για 2 dock μου φαινονται πολλσ. Δικα σου τα λεφτα φυσικα, αλλα με 180 ευρω αγοραζεις 3 σουπερ παιχνιδια , μην σου πω και 4. Χωρις παρεξηγηση.
retard20 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 12 ώρες πριν, zio10 είπε Το dock με ποια λογική το πουλάνε μόνο του; Να έχει κάποιος δύο σπίτια πχ και να μεταφέρει μόνο την ταμπλέτα; Έχει κανείς από δω δεύτερό dock; Το vrally που μπήκε νωρίτερα φαίνεται καλή περίπτωση racing! Εγω έχω πάρει δεύτερο dock αλλα σε προνομιακή τιμή μεσα απο το φόρουμ μαζι με φορτιστή ( τον μαμα ) 50 ευρω απο εδω μέσα ήθελα κυρίως το. Φορτιστή αλλα και το dock μια χαρά χρήσιμο είναι... Το εχω στην tv του σαλονιού και το μεταφέρω σε φίλους και ίσως και στο εξώχικο το καλοκαίρι. Το ένα είναι μόνιμα καρφωμένο με cable management στο δωμάτιο και δε κουνιέται ούτε φόρτιστης ουτε hdmi 1
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 13 minutes ago, anarchy79 said: Και γιατι δεν Μεταφερεις αυτο που εχεις οπου το χρειαστεις? Γιατι 90 +90 για 2 dock μου φαινονται πολλσ. Δικα σου τα λεφτα φυσικα, αλλα με 180 ευρω αγοραζεις 3 σουπερ παιχνιδια , μην σου πω και 4. Χωρις παρεξηγηση. Πρέπει να μεταφέρεις dock, φορτιστή και hdmi καλώδιο μαζί. Ιδιαίτερα κουραστικό για μια συσκευή που απλά μπορείς να την χρησιμοποιήσεις ως φορητή.
Mazinga Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 11 ώρες πριν, chek2fire είπε Μόνο για τις κάρτες να πω ότι έκανα τράμπα μια νέα κάρτα 128 και ενώ έκανα ότι έλεγαν δλδ αντιγραφή όλων των φακέλων στην νέα κάρτα μου έβγαλε προβληματα με τα game που είχα ήδη εγκαταστήσει στην παλιά κάρτα. Αρχικά μου ζήτησε να τα εγκαταστήσω ξανά και όταν το προασπαθούσα μου έβγαζε ένα error code. Για να το διορθώσω έβγαλα την νέα κάρτα και εγκατέστησα τα game στην μνήμη της κονσόλας. Τα save λειτούργησαν κανονικά όπως και τα νέα game μπορώ να τα εγκαταστήσω κανονικά στην καινούργια κάρτα. Σε ποιο FW παρακαλω; 10 ώρες πριν, Tresorikos είπε Έκανα παραγγελία σε καινούργιο με 45 ευρώ το Zelda για το switch πιστεύω είναι σχετικά καλό το deal 🤝 Αυτην την στιγμη, ναι, εκτος εαν βρεις εκδοση wii U φθηνοτερα και το τρεξεις σε εξομειωτη ΗΥ για wii u (χωρς να εχεις κοστος κτισης ουτε switch / wii u) μιλας περι κοστους να παιξεις ενα GOTY (2017) που θεωρειται ηδη κλασσικο. Ειχα την τυχη να το προπαραγγειλω σε τιμη 47 ευρω, και μετα δεν ξανακατεβηκε ποτε η τιμη. Η τιμη θα πεσει στα 35 με 30 σε 2 χρονια, αντε 25 στα τρια μιας και θα ειναι πακετο με καθε switch, λογο του προτοφανους attach rate του παιχνιδιου. Αλλα σε μια 5 ετια θα μενει δαγκωτα στα 45, η χειροτερα. Βλ. metroid trilogy wii...
chek2fire Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 στο προηγούμενο firmware. Αν θυμάμαι καλά δεν είχα αναβαθμίσει στο τελευταίο αν ρωτάς αυτό.
Markom Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 18 ώρες πριν, Malthador είπε Εγώ ψήνω δεύτερο dock, αλλά δεν ψήνω να αποχωριστώ 90 ευρώ, πάντως. Το πρώτο το έχω στο monitor, το δεύτερο το θέλω για την τηλεόραση και ψήνω κι ένα τρίτο για το πισι της δουλειάς. https://www.amazon.com/FastSnail-Adapter-Nintendo-Switch-Converter/dp/B074MYLP9C Υπάρχουν και αρκετές πιο portable επιλογές αντί για dock σαν και αυτήν. Έχει κάνει κανείς καμιά παραγγελία τέτοιο αντάπτορα;
Bourdoulas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Ένα παιδί πιο πίσω είχε παραγγείλει ένα παρόμοιο αλλά δεν επέστρεψε να μας πει εντυπώσεις.
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Από την στιγμή που τα docks της Nyko (η οποία έχει μια άλφα φήμη) μπρικάρουν τα Switches, δεν θα μπω στη διαδικασία να πάρω FastSnail.
primeragt Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Για καντο λιγο πιο λιανα αυτο γιατι ειχα σκοπο να παρω ενα για το πασχα και κατι επαγγελεματικα ταξιδακια που θα εχω απο δω και περα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις