Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, chill είπε

Παίδες επειδή η κονσόλα δεν έχει παιχνίδια ( :lol: ) και επειδή είμαι fan του digital αυτή εδώ κάνει για το switchάκι :

https://www.skroutz.gr/s/9566650/Sandisk-Extreme-Pro-V30-SDXC-64GB-U3.html#reviews

Έχετε να προτείνετε κάποια εναλλακτική; 

Δεν στη προτείνω θα έχεις πρόβλημα χώρου....δεν θα χωράει δηλαδή στο Switch αφού δεν είναι microSD! :P

Προσωπικά πήγα στις κλασσικές Samsung και συγκεκριμμένα αυτή που και γρήγορή είναι (U3) και πολυ φθηνότερη και χωράει εντός της κονσόλας πάνω απ' ολα! :D

Επεξ/σία από bad_freddy
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, bad_freddy είπε

Δεν στη προτείνω θα έχεις πρόβλημα χώρου....δεν θα χωράει δηλαδή στο Switch αφού δεν είναι microSD! :P

Προσωπικά πήγα στις κλασσικές Samsung και συγκεκριμμένα αυτή που και γρήγορή είναι (U3) και πολυ φθηνότερη και χωράει εντός της κονσόλας πάνω απ' ολα! :D

Δεν τα πάω καλά με τα μεγέθη των καρτών μνήμης! Thanx

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, chill είπε

Δεν τα πάω καλά με τα μεγέθη των καρτών μνήμης! Thanx

Btw, η τιμή είναι όντως πολύ καλή, μόλις τσέκαρα τα μειλ μου κ την είχα πάρει το Δεκέμβριο στα 27,9 ακριβώς την ίδια.

• Like 1
Δημοσ.

Καινούριος κάτοχος και ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να αγοράσουμε τις digital εκδοσεις σε πιο καλές τιμές. Ψάχνω το ZELDA και βλέπω παντού πάνω από 45€

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, equi1908 είπε

Καινούριος κάτοχος και ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να αγοράσουμε τις digital εκδοσεις σε πιο καλές τιμές. Ψάχνω το ZELDA και βλέπω παντού πάνω από 45€

Και εκεί θα μείνει επ' αόριστον. Μην περιμένεις τίποτα. Απλά αγόρασε το. 

• Like 3
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, bad_freddy είπε

Btw, η τιμή είναι όντως πολύ καλή, μόλις τσέκαρα τα μειλ μου κ την είχα πάρει το Δεκέμβριο στα 27,9 ακριβώς την ίδια.

Ναι είναι σούπερ η τιμή, να φανταστείς είχα υπολογίσει κανένα 60άρι για 64gb. Με αυτές τις τιμές χτυπάω 128άρα για να μαι καλυμμένος για το 18.

Για κουτάτα παιχνίδια τουλάχιστον από τι είδα με το BOTW δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Ένα cartidge μέσα και thats it. Digital all the way, ούτε βάλε βγάλε ούτε τίποτε!!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chill είπε

Ναι είναι σούπερ η τιμή, να φανταστείς είχα υπολογίσει κανένα 60άρι για 64gb. Με αυτές τις τιμές χτυπάω 128άρα για να μαι καλυμμένος για το 18.

Για κουτάτα παιχνίδια τουλάχιστον από τι είδα με το BOTW δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Ένα cartidge μέσα και thats it. Digital all the way, ούτε βάλε βγάλε ούτε τίποτε!!!

Γνώμη μου, επειδή η τιμή της 128αρας δεν είναι τίποτα τρομερό σαν προσφορά, πάρε μια 64αρα που κάνεις άνετα την δουλειά σου προς το παρόν και έχει σούπερ τιμή και μέχρι να την γεμίσεις και να έχεις πάλι ανάγκη απο άλλη κάρτα, πίστεψε με, στάνταρ θα έχουν πέσει οι τιμές στις 128αρες ως τότε...

ΥΓ. (Άσχετο) Μου θύμισες μια εποχή πριν χρόνια που είχε βγάλει προσφορά ο Γερμανός τα Memory Stick 128 MB στην προνομιακή τιμή των... 75 ευρώ (όντως προσφορά τότε) και τρέχαμε στο κέντρο της Αθήνας όλοι απο Insomnia, Myphone και γύρω forum να τις προλάβουμε! Προσωπικά την ήθελα για το SE P800 μου αλλά ήταν τόσο ραγδαία η πτώση τιμών στις κάρτες μνήμης μετά που απο τότε πάντα παω για την μικρότερη χωρητικότητα και περιμένω την (αναμενόμενη) πτώση τιμής στις μεγαλύτερες.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, chill είπε

Απλά το physical το πουλάς κιόλας και ειδικά σε nintendo που κρατάνε τιμές ίσως αξίζει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Street Fighter 30th Anniversary Collection has a Switch-exclusive mode, plus first footage

Με διαφορα η καλυτερη αγορα σε street fighter που εχει κυκλοφορηση μεχρι τωρα.Θα ηταν ακομα καλυτερα αν αντι για την μεγαλυτερη πατατα αρπαγη χρηματων και ενα τεταρτο παιχνιδιου ονοματι street fighter 5,κυκλοφορουσαν μοναχα την anniversary και να εβαζαν cross platform εκτος του ps4.

Επεξ/σία από Mistwalker
  • Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Εγώ πάντως το dock το έχω μέσα στο κουτί του Switch σφραγισμένο όμορφα και ωραία στο σακουλάκι. Και δεν πρόκειται να βγει από κει :P.

Για μένα το Switch είναι ένα καθαρά φορητό σύστημα.

Ειμαι μαζι σου ! Δεν το εχω σφραγισμένο αλλα και για μενα το switch ειναι το 3ds στην μορφή που επρεπε να ειναι.

Επιτελους ενα φορητό συστημα της ninty με σωστη οθονη και ο κοσμος ανταποκρίνεται ....... ζω στιγμες advance sp!

Sorry αλλα θεωρω οτι χειροτερο το 3ds στον οπτικο τομέα και ας εχει την πιο μεγάλη βιβλιοθήκη! 

• Like 1
Δημοσ.

Το dock με ποια λογική το πουλάνε μόνο του; Να έχει κάποιος δύο σπίτια πχ και να μεταφέρει μόνο την ταμπλέτα; Έχει κανείς από δω δεύτερό dock;

Το vrally που μπήκε νωρίτερα φαίνεται καλή περίπτωση racing!

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ ψήνω δεύτερο dock, αλλά δεν ψήνω να αποχωριστώ 90 ευρώ, πάντως. 

Το πρώτο το έχω στο monitor, το δεύτερο το θέλω για την τηλεόραση και ψήνω κι ένα τρίτο για το πισι της δουλειάς. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...