Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 hours ago, ikaruga24 said:

Δεν πρόκειται να γίνει αυτό Zio. Μην το περιμένεις. Ακυρώνει το όλο selling point του συστήματος. Οχι, το παίρνεις όπως είναι και το χρησιμοποιείς εσύ όπως σε βολεύει. 

Κοίτα, κάποτε το selling point του 3DS ήταν το... 3D, αλλά μετά απο κάποια χρόνια βγήκε και 2DS για αυτούς που τους ενδιέφερε μόνο το software library. Μπορώ άνετα να φανταστώ σε κάποια χρόνια να βγάλουν μια budget έκδοση του Switch που θα ονομάζεται "Portable Edition" ή κάτι τέτοιο, αρκεί να υπάρχει ζήτηση.

• Like 2
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
40 minutes ago, Greygore said:

Κοίτα, κάποτε το selling point του 3DS ήταν το... 3D, αλλά μετά απο κάποια χρόνια βγήκε και 2DS για αυτούς που τους ενδιέφερε μόνο το software library. Μπορώ άνετα να φανταστώ σε κάποια χρόνια να βγάλουν μια budget έκδοση του Switch που θα ονομάζεται "Portable Edition" ή κάτι τέτοιο, αρκεί να υπάρχει ζήτηση.

Δεν είμαι τόσο σίγουρος. Με το πρώτο 2DS η Ν προσπάθησε να καλύψει μια αγορά που δεν μπορούσε να καλύψει το 3DS: τα μικρά παιδιά. Το 3DS είχε το 3D που δεν ενδείκνυται για μικρές ηλικίες και επίσης ήταν πολύ εύθραστο λόγω του clamshell σχεδιασμού του. Το 2DS είναι ένα marketing κόλπο που θέλει να κόψει το 3D εντελώς από τη σειρά για να γίνει πιο ανώδυνα η μετάβαση στο Nsw.

Εκεί που υπήρχε imperative ανάγκη για επανασχεδιασμό προκειμένου να σώσουν ότι σωζόταν, στο Wii U, δεν τον έκαναν. Το Wii U χρειαζόταν άμεση μείωση τιμής και για να ερχόταν η μείωση τιμής θα έπρεπε να πεθάνει το βασικό του selling point, το Gamepad. Έπρεπε να βγάλουν έκδοση δίχως αυτό (ούτως ή άλλως τα περισσότερα games παίζονται και με το Pro Controller) και να έριχναν ένα κατοστάρικο την τιμή της κονσόλας. Οπότε, δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι θα κάνουν ριζικό επανασχεδιασμό της κονσόλας καταργώντας το selling point, τουλάχιστον όχι μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

• Like 6
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν είμαι τόσο σίγουρος. Με το πρώτο 2DS η Ν προσπάθησε να καλύψει μια αγορά που δεν μπορούσε να καλύψει το 3DS: τα μικρά παιδιά. Το 3DS είχε το 3D που δεν ενδείκνυται για μικρές ηλικίες και επίσης ήταν πολύ εύθραστο λόγω του clamshell σχεδιασμού του. Το 2DS είναι ένα marketing κόλπο που θέλει να κόψει το 3D εντελώς από τη σειρά για να γίνει πιο ανώδυνα η μετάβαση στο Nsw.

Εκεί που υπήρχε imperative ανάγκη για επανασχεδιασμό προκειμένου να σώσουν ότι σωζόταν, στο Wii U, δεν τον έκαναν. Το Wii U χρειαζόταν άμεση μείωση τιμής και για να ερχόταν η μείωση τιμής θα έπρεπε να πεθάνει το βασικό του selling point, το Gamepad. Έπρεπε να βγάλουν έκδοση δίχως αυτό (ούτως ή άλλως τα περισσότερα games παίζονται και με το Pro Controller) και να έριχναν ένα κατοστάρικο την τιμή της κονσόλας. Οπότε, δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι θα κάνουν ριζικό επανασχεδιασμό της κονσόλας καταργώντας το selling point, τουλάχιστον όχι μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Εισαι πολυ σωστος.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, chek2fire είπε

καλά εγώ διαβάζω ότι υπάρχει κόσμος που το dock δεν το έχει χρησιμοποιήσει ποτέ συν ότι το dock μπαίνει και σε monitor δεν χρειάζεται μόνο τηλεόραση. 

Εγώ πάντως το dock το έχω μέσα στο κουτί του Switch σφραγισμένο όμορφα και ωραία στο σακουλάκι. Και δεν πρόκειται να βγει από κει :P.

Για μένα το Switch είναι ένα καθαρά φορητό σύστημα.

• Like 4
  • Confused 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δε νομίζω ότι καταργεί το selling point αν βγάλει τέτοια έκδοση. Απλά θα το δίνει σε κομμάτια. Όλοι ξέρουν ότι μπορείς να παίξεις και σε φορητό και στην τηλεόραση αλλά κάποιος μπορεί να μη χρειάζεται και τις δύο δυνατότητες γενικά ή από την αρχή. 

Πχ το surface της ms είναι 2 σε 1 όπως στο switch άλλα αν θες αγοράζεις μόνο την ταμπλέτα χώρις πληκτρολόγιο.

Ή κάποια κινητά που σου λέει αν πάρεις κι ενα dock το κάνεις σταθερό pc, δεν στο πουλάει πακέτο όμως. 

Τέλος πάντων, θα δούμε!

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, zio10 said:

Δε νομίζω ότι καταργεί το selling point αν βγάλει τέτοια έκδοση. Απλά θα το δίνει σε κομμάτια. Όλοι ξέρουν ότι μπορείς να παίξεις και σε φορητό και στην τηλεόραση αλλά κάποιος μπορεί να μη χρειάζεται και τις δύο δυνατότητες γενικά ή από την αρχή. 

Πχ το surface της ms είναι 2 σε 1 όπως στο switch άλλα αν θες αγοράζεις μόνο την ταμπλέτα χώρις πληκτρολόγιο.

Ή κάποια κινητά που σου λέει αν πάρεις κι ενα dock το κάνεις σταθερό pc, δεν στο πουλάει πακέτο όμως. 

Τέλος πάντων, θα δούμε!

Δεν το έκαναν σε κονσόλα που πούλησε σε πέντε χρόνια όσο πούλησε το NSw σε 10 μήνες και θα το κάνουν τώρα;

Μακάρι να το κάνουν, θα καλύψουν μεγαλύτερο κοινό, αλλά δεν το βλέπω. Πόσω δε μάλλον όταν αντιμετωπίζουν το σύστημα πρωτίστως ως home console.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν το έκαναν σε κονσόλα που πούλησε σε πέντε χρόνια όσο πούλησε το NSw σε 10 μήνες και θα το κάνουν τώρα;

Μακάρι να το κάνουν, θα καλύψουν μεγαλύτερο κοινό, αλλά δεν το βλέπω. Πόσω δε μάλλον όταν αντιμετωπίζουν το σύστημα πρωτίστως ως home console.

Αλλάζουν αυτά, είχαν και φορητή κονσόλα να πουλήσουν γι'αυτό. Τώρα όσο παλιώνει το 3ds γιατί να μη βγάλουν έκδοση γι'αυτούς που θέλουν μόνο φορητό με 200-250€ που είναι πολλοί όπως δείχνουν οι πωλήσεις του 3ds; 

Τους συμφέρει πιο πολύ από το να βγάλουν καινούργια φορητή κονσόλα.

Δημοσ.

Δεν πιστευω οτι θα υπαρξει καποια στιγμη που θα το πουλησουν χωρις το dock.Ειχαν πει οτι θα σκεφτουν το πρωτο καιρο μειωση τιμης αν δεν τα παει καλα,μαλλον λογο φοβου απο την αποτυχια του wii u και σαν παραδειγμα ειχαν δωσει καποιο απο τα ds που στο 6μηνο ειχαν κατεβασει την τιμη.Απο τη στιγμη που το selling point του ειναι το hybrid παει πακετο με το dock.Οπως και το wii υ ηταν ο μοχλος ταμπλετα δεν γινεται να τα δωσουν ξεχωριστα.Τωρα για το surface και τα κινητα,τα πληκτρολογια ή το dock  ειναι extra οπως ας πουμε η extra μπαταρια τον joycon.Για το surface ο αρχικος σχεδιασμος ειναι το tablet με ή χωρις το πληκτρολογιο δεν αλλαζει κατι σημαντικο.Στο switch σαν hybrid που θελουν να το πουλησουν ειναι must το dock σαν τον μοναδικο τροπο για να παιξει σε τηλεορασεις.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zio10 είπε

Αλλάζουν αυτά, είχαν και φορητή κονσόλα να πουλήσουν γι'αυτό. Τώρα όσο παλιώνει το 3ds γιατί να μη βγάλουν έκδοση γι'αυτούς που θέλουν μόνο φορητό με 200-250€ που είναι πολλοί όπως δείχνουν οι πωλήσεις του 3ds; 

Τους συμφέρει πιο πολύ από το να βγάλουν καινούργια φορητή κονσόλα.

Οπως σου ειπε ο Malth αν δεν σε ενδιαφερει καθολου το dock,μπορεις να παρεις την κονσολα και να το πουλησεις.Μια η αλλη σου ερχεται και δεν χρειαζεται να περιμενεις στο μελλον οπως λες.

http://www.public.gr/product/gaming/accessories/nintendo-switch/nintendo-switch-dock-set-set-dock-and-kalodion-nintendo-switch/prod8630548pp/?gclid=Cj0KCQjwkKPVBRDtARIsAA2CG6FANOzDzJOvUccBLGMBhVAZOxJ1XdJJ0VyYOMU2LiPqu98y_K-kyqYaArrEEALw_wcB

Βεβαια εχε στο νου σου οτι αν το Switch επεφτε στα 200ευρω,τοτε θα το εβλεπες παλι sold out παντου και θα βλεπαμε ισως και την τιμη του(λογω μεγαλης ζητησης αλλα μικρης προσφορας)να ανεβαινει στα υψη.

3 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Οπως και το wii υ ηταν ο μοχλος ταμπλετα δεν γινεται να τα δωσουν ξεχωριστα.

Καλα δεν ειναι ιδια περιπτωση γιατι αν πουλαγαν την ταμπλετα ξεχωριστα τοτε η κονσολα θα ηταν χωρις controller και αρα δεν θα μπορουσες να παιξεις,σε αντιθεση με το switch που μπορεις να παιξεις τα παντα χωρις το dock.

Ουτε ειναι να πεις οτι τα παιχνιδια του Wii U ηταν αυστηρως σχεδιασμενα για να τρεχουν πανω στην ταμπλετα και αρα χωρις την ταμπλετα δεν μπορουσες να τα παιξεις.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
11 minutes ago, Mistwalker said:

Οπως και το wii υ ηταν ο μοχλος ταμπλετα δεν γινεται να τα δωσουν ξεχωριστα.

Θα μπορούσαν να το δίνουν χωρίς το Gamepad, αλλά bundled με το Pro Controller που ήταν πολύ φθηνότερο κατασκευαστικά.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το pro controller θα μπορουσαν να το κανουν bundle χωρις ταμπλετα πιο φτηνα σαν τελευταια προσπαθεια μηπως και πουλησει κατι παραπανω οταν αρχισε να παιρνει την κατηφορα αν και θα εχανε γενικος αυτο που ηθελαν να δωσουν με το wii u αλλα προτιμησαν να ριξουν την τιμη στα game bundles.

Για την ταμπλετα παντως μιας και ηταν το selling point του wii u ηταν και ο χαμος του.Θυμαμαι καποια σχολια απο developers που ελεγαν οτι επρεπε να φτιαχνουν κατι και για την ταμπλετα πχ.χαρτες,inventory ή touching gesture λειτουργιες οταν παιζεις στην tv.Ισως τους πιεζε η nintendo στην αρχη για να φανει χρησιμη η ταμπλετα αλλα απο μεριας developer ελεγαν οτι ηταν πολυ πιο χρονοβορα και δυσκολη η αναπτυξη παιχνιδιων και δεν βοηθουσε καθολου οτι στο wii u ηταν πολυ πιο δυσκολο να φτιαξουν game μεχρι και port αποτι στις αλλες κονσολες.

Επεξ/σία από Mistwalker
Δημοσ.
9 ώρες πριν, chek2fire είπε

καλά εγώ διαβάζω ότι υπάρχει κόσμος που το dock δεν το έχει χρησιμοποιήσει ποτέ συν ότι το dock μπαίνει και σε monitor δεν χρειάζεται μόνο τηλεόραση. 

Εδω ειαμστε και εμεις! Ναι, δεν το συνδεσα παρα μονο μια φορα και δεν μου αρεσε καθολου.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Εγώ πάντως το dock το έχω μέσα στο κουτί του Switch σφραγισμένο όμορφα και ωραία στο σακουλάκι. Και δεν πρόκειται να βγει από κει :P.

Για μένα το Switch είναι ένα καθαρά φορητό σύστημα.

+51

Δημοσ.

Επειδη μαλλον εγω ειμαι περιεργος , σε κανεναν δε λειπει η δυνατοτητα να φτιαχνεις φακελους με τα παιχνιδια σου και να μην ειναι ετσι χυμα στην homescreen? Εγω που τα εχω ολα digital το θεωρω πολυ μαλακια να μην το εχουν φτιαξει ακομα αυτο. 

Μην πω για theme store που απο εκει θα εχει εσοδα και επρεπε να το εχει κανει ηδη. 

Μην πω για netflix που εινα selling point για καποιους. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...