Mazinga Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Drake27 είπε Παιδια αντιμετωπησα το εξης προβλημα,σημερα παρελαβα το Ardistel Blackfire Wireless Bluetooth Pro Controller,το συνδεσα,επαιξα breath of the wild και μετα εκανα το update σε 5.0.0 , αφου εκανε restart,παω να συνδεσω το controller και μου βγαζει error 2162-0002. Αυτο το error το βγαζει οποτε παω να συνδεσω το aftermarket wireless controller,με τα joy cons παιζει μια χαρα. Τι στο καλο εγινε?! Πατσαρε την κονσολα να μην παιζεις με aftermarket χειριστηρια?! Error Code: 2162-0002 Applies to: Nintendo Switch Description: When using the Nintendo Switch console, the error code 2162-0002 appears. Complete These Steps: Power the console off and then back on again. Check to see if a system update is available that has not yet been installed on your Nintendo Switch console. Play your system and see if the error code appears again. If the error does not occur again, continue to use the system as normal. Situation Not Resolved: If the issue persists, please contact us for support by clicking here. https://gamefaqs.gamespot.com/boards/189706-nintendo-switch/76328301 http://www.nintendolife.com/forums/nintendo-switch/wifi_woeserror_2162-0002 Υπαρχει η περιπτωση να χρειαζεσαι RMA στο SWITCH / η στο controller newer FW update μεν, αλλα μηπως απλα πρεπει να ξαναενεργοποιησεις στην κονσολα την επιλογη του ""controller pro" και μετα να ξαναρυθμισεις το ζευγαρωμα (στα 2,4 η 5 GHZ) με το Ardistel Blackfire Wireless Bluetooth Pro Controller; Και παρεμπιπτοντως τι λεει σαν controller; Δεν κανεις μια μινιπαρουσιαση και με τι το ετρεξες; Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2018 από Mazinga επισυναψη πληροφοριας
Drake27 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Mazinga είπε Υπαρχει η περιπτωση να χρειαζεσαι controller FW update μεν, αλλα μηπως απλα πρεπει να ξαναενεργοποιησεις στην κονσολα την επιλογη του ""controller pro" και μετα να ξαναρυθμισεις το ζευγαρωμα με το Ardistel Blackfire Wireless Bluetooth Pro Controller; Και παρεμπιπτοντως τι λεει σαν controller; Δεν κανεις μια μινιπαρουσιαση και με τι το ετρεξες; Πριν το πρωτο ζευγαρωμα δεν ενεργοποιησα πουθενα τετοια επιλογη που λες. Το δοκιμασα με breath of the wild και splatton 2,σαν ποιοτητα ειναι πολυ καλο,εχει usb type c για φορτιση,τα κουμπια και τα ZL ZR ειναι λιγο σκληρα στο πατημα αλλα εμενα μου αρεσουν ετσι. Τα joysticks ειναι ακριβείας,ηταν σαν επαιζα με τα joy cons και επισης το motio control ειναι αρκετα ακριβες σαν τα joy cons,οταν παιζω Zelda και σημαδευω με το τοξο,σημαδευω με το motio και μπορω να πω οτι δεν ειδα διαφορα στην κινηση. Σε γενικες γραμμες αξιζει τα λεφτα του και ειναι στην μιση τιμη απο το pro.
Mistwalker Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 33 λεπτά πριν, Drake27 είπε Ωχ μ@λ@κι@,σημερα το πηρα το controller και θα παει απατο πισω στο μαγαζι,κριμα γιατι μου αρεσε πολυ η ποιοτητα του. Μου εκανε τρομερη εντύπωση που εχει usb type c,το θεμα ειναι ομως οτι η εταιρια αυτη δεν εχει καποιο προγραμμα που να κανει update τα controller της. Μην κανεις καμια βιαστικη κινηση που ισως το μετανιωσεις.Δεν το εχω το controller ουτε ειναι 100% αυτο που σου ειπα. Ειναι ενα συνηθισμενο προβλημα που γινεται οταν βαζεις αλλο εξαρτημα αλλης εταιριας σε μηχανημα που παιρνει update.Ψαξτω λιγο στο internet και δοκιμασε να επικοινωνησεις με το support της εταιριας.Αν οντως ειναι απο το update δεν το ηξερε κανεις ηρθε ξαφνικα ισως βγαλουν προγραμμα αργοτερα.
Drake27 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Mistwalker είπε Μην κανεις καμια βιαστικη κινηση που ισως το μετανιωσεις.Δεν το εχω το controller ουτε ειναι 100% αυτο που σου ειπα. Ειναι ενα συνηθισμενο προβλημα που γινεται οταν βαζεις αλλο εξαρτημα αλλης εταιριας σε μηχανημα που παιρνει update.Ψαξτω λιγο στο internet και δοκιμασε να επικοινωνησεις με το support της εταιριας.Αν οντως ειναι απο το update δεν το ηξερε κανεις ηρθε ξαφνικα ισως βγαλουν προγραμμα αργοτερα. Απλα το θεμα ειναι οτι σημερα το πηρα και αν ειναι να περιμενω το ποτε και το πως,τοτε πανε χαμενα 40€ Μίλησα με το μαγαζι που το πηρα και μου ειπαν να τους παρω αυριο τηλ να μου πουν τι θα κανουμε,εστειλα και ενα mail και στο support της εταιριας και περιμενω απαντηση και απο εκει. Κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω πολυ βασικο,το switch,εχει θεματα συνδεσεων σε 2,4ghz wifi δίκτυα?! Γιατι μεν τα βλεπει ολα τα δυκτια αλλα δεν συνδεεται ευκολα αν ειναι στα 2-3 μετρα απο το ρουτερ,και δεν εχω και 5ghz ρουτερ να το δοκιμασω.
bad_freddy Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Σύμφωνα με το reddit φαίνεται να είναι γενικό το θέμα πάντως, οπότε στην θέση σου @Drake27 θα περίμενα κι εγώ... All unofficial controllers no longer work due to the new Software update 5.0.0 Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2018 από bad_freddy
Mistwalker Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 8 λεπτά πριν, Drake27 είπε Απλα το θεμα ειναι οτι σημερα το πηρα και αν ειναι να περιμενω το ποτε και το πως,τοτε πανε χαμενα 40€ Μίλησα με το μαγαζι που το πηρα και μου ειπαν να τους παρω αυριο τηλ να μου πουν τι θα κανουμε,εστειλα και ενα mail και στο support της εταιριας και περιμενω απαντηση και απο εκει. Κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω πολυ βασικο,το switch,εχει θεματα συνδεσεων σε 2,4ghz wifi δίκτυα?! Γιατι μεν τα βλεπει ολα τα δυκτια αλλα δεν συνδεεται ευκολα αν ειναι στα 2-3 μετρα απο το ρουτερ,και δεν εχω και 5ghz ρουτερ να το δοκιμασω. Ουτε εγω εχω ρουτερ με 5ghz αλλα αν και οντως μπορει να χασει γραμμη και ας το εχεις κολλητα με το ρουτερ οταν το δοκιμαζα σε αποσταση και επαιζα online με 1 γραμμη για καποιο λογο δεν ειχα καθολου lag.Εγω πιστευω οτι ειναι καποιο bug στο software παρα στο hardware.
Drake27 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Mistwalker είπε Ουτε εγω εχω ρουτερ με 5ghz αλλα αν και οντως μπορει να χασει γραμμη και ας το εχεις κολλητα με το ρουτερ οταν το δοκιμαζα σε αποσταση και επαιζα online με 1 γραμμη για καποιο λογο δεν ειχα καθολου lag.Εγω πιστευω οτι ειναι καποιο bug στο software παρα στο hardware. Εγω το βγαζω απο το dock,παω διπλα στο ρουτερ το συνδεω και μετα ειμαι μια χαρα,σε σχεση με software το διαβασα και καπου αλλου αυτο. Lag δεν εχω καθολου,επαιζα splatoon 2 κανα 3ωρο και ολα ηταν μια χαρα. Τωρα σε σχεση με το controller μακαρι να μην την εχω φαει γιατι μου αρεσε πολυ το ατιμο. 16 λεπτά πριν, bad_freddy είπε Σύμφωνα με το reddit φαίνεται να είναι γενικό το θέμα πάντως, οπότε στην θέση σου @Drake27 θα περίμενα κι εγώ... All unofficial controllers no longer work due to the new Software update 5.0.0 Και βλεπω μεσα στα σχολια οτι και σε αλλους τους βγαζει αυτο το error μετα το update οταν το συνδεουν με το switch.
Mistwalker Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.amazon.de/Project-Octopath-Traveller-Compendium-Nintendo/dp/B07BC11TYT/ref=as_li_ss_tl?s=videogames&ie=UTF8&qid=1520892013&sr=1-1&keywords=B07BC11TYT&linkCode=ll1&tag=nintenevery0a-21&linkId=dad17876c4dc020f89afe3ea382d0e68 Μολις το εβαλαν για Ευρωπη αλλα χωρις το cd V-Rally 4 announced for Switch Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2018 από Mistwalker 2
DJTaurus Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Nintendo Switch sells 650,000 in Germany, Sets new record for Nintendo systems
Drake27 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Τελικά δεν το βλέπω να κάνει update η εταιρεία το χειριστήριο,για καλή μου τύχη το αγόρασα σήμερα, οπότε αύριο πακετάρισμα και αποστολή πίσω στο κατάστημα.
zio10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 11 ώρες πριν, panther_512 είπε Waiting patiently for 1st hardware revision....... Εγώ περιμένω να βγάλουν πιο οικονομική έκδοση χωρίς dock!
ikaruga24 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, zio10 είπε Εγώ περιμένω να βγάλουν πιο οικονομική έκδοση χωρίς dock! Δεν πρόκειται να γίνει αυτό Zio. Μην το περιμένεις. Ακυρώνει το όλο selling point του συστήματος. Οχι, το παίρνεις όπως είναι και το χρησιμοποιείς εσύ όπως σε βολεύει. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 2 minutes ago, zio10 said: Εγώ περιμένω να βγάλουν πιο οικονομική έκδοση χωρίς dock! Αγόρασε το τώρα και σου αγοράζω το dock με το hdmi για 50 ευρω. 1
zio10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Δεν πρόκειται να γίνει αυτό Zio. Μην το περιμένεις. Ακυρώνει το όλο selling point του συστήματος. Οχι, το παίρνεις όπως είναι και το χρησιμοποιείς εσύ όπως σε βολεύει. Έλεγα μήπως αργότερα που θα έχει παλιώσει κι άλλο το 3ds και δεν θα έχουν άλλη φορητή κονσόλα μήπως το κάνουν και πουλάνε το dock χώρια... 6 λεπτά πριν, Malthador είπε Αγόρασε το τώρα και σου αγοράζω το dock με το hdmi για 50 ευρω. Να σου την αλήθεια κάπου εκεί υπολόγιζα την έκπτωση Όχι τόσο για τα λεφτά αλλά γιατί και να είχα σκοπό να το χρησιμοποιήσω docked θα έπρεπε να αγοράσω και τηλεόραση! Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2018 από zio10
chek2fire Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) καλά εγώ διαβάζω ότι υπάρχει κόσμος που το dock δεν το έχει χρησιμοποιήσει ποτέ συν ότι το dock μπαίνει και σε monitor δεν χρειάζεται μόνο τηλεόραση. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από chek2fire 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις