Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις εδωσαν το νεο update για 5.0.0 μαζι και controller update αν και δεν το γραφει η nintendo.

Επεξ/σία από Mistwalker
  • Like 2
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.nintendo.com/switch/system-update/?w=5

Επισης:

March:

• Kirby Star Allies March 16, 2018
  • Attack on Titan 2 March 20, 2018
  • Outlast 2 March 27, 2018

April:

• Nintendo Labo April 20, 2018
  • South Park: The Fractured But Whole April 24, 2018

May:

• Donkey Kong Country Tropical Freeze May 4, 2018
  • Little Nightmares May 18, 2018
  • Hyrule Warriors May 18, 2018
  • Mega Man Legacy Collection May 22, 2018
  • Mega Man Legacy Collection 2 May 22, 2018
  • Dark Souls: Remastered May 25, 2018
  • Street Fighter 30th Anniversary

June:

• Sushi Striker June 8, 2018
  • Mario Tennis Aces June 22, 2018

July:

• Crash Bandicoot: N Sane Trilogy July 10, 2018
  • Octopath Traveler July 13, 2018
  • Captain Toad: Treasure Tracker July 13, 2018

2018:

• Super Smash Bros
  • Hollow Knight
  • Mega Man 11
  • Okami HD
  • Wolfenstein 2: The New Colossus
  • Shovel Knight: King of Cards
  • Yoshi
  • Undertale
  • No More Heroes: Travis Strikes Again
  • The World Ends With You: Final Remix
  • SNK Heroines
  • Ys VIII: Lacrimosa of Dana
  • Dead Cells
  • Fire Emblem Switch
  • Valkyra Chronicles 4

TBA:

• Pokémon Switch
  • Metroid Prime 4
  • Bayonetta 3
  • Unannounced Retro Studios Game
Επεξ/σία από Prospector8
  • Like 6
Δημοσ.

Καλησπερα παιδιά μια απορία έχω για όποιον μπορεί να βοηθήσει ....έχω το switch και θέλω να το πουλήσω ,έχω κατεβάσει 2 παιχνίδια κ θέλω να τα δώσω μαζί με την κονσόλα ,πως γίνεται να σβήσω τα στοιχεία μου αλλά τα παιχνίδια να παραμείνουν για τον νέο κάτοχο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

stage 1 : 340 ευρω για ενα αδυναμο zelda machine, δεν εχει τιποτα αλλο να παιξεις, αδικαιολογητα  ακριβο και θα πατωσει ασχημα -  ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ !

stage 2 : βγαλανε xenoblade zelda mario περσι, ολα τα καλα games μαζεμενα  τωρα δεν εχει τιποτα  να παιξεις για το '18 !  μονο wii U ports !! nintendoomed !!!

stage 3 : ??? :P 

φοβαμαι οτι θα πατωσει το hyrule warriors λογω εσωτερικου ανταγωνισμου, τοσο "packed" προγραμμα κυκλοφοριων μεσα σε ενα τριμηνο   δεν εχω ξαναδει !! 

περιμενω μπατονετα + manticore  μεσα στον μηνα, απριλιο darkest dungeon  κουτατο, μαιο dark souls + donkey kong country, ιουνιο mario tennis ιουλιο octopath traveler και  crash ....  

το 8bitdo παιζει κανονικα στην 5.0 παντως - δωστε κανα λινκ και για την collectors του octopath ρε μοναχοφαγαδες :D 

Επεξ/σία από SoFGR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το update στα joycons πλεον οταν πατας το home ενω ειναι sleep ανοιγει αμεσως.Πριν ηθελε να παιξουν τα φωτακια για resync ή να το πατησεις 2 φορες γρηγορα για να πιασει.

Για το octopath στο amazon.com αλλα ειναι οποιος προλαβει τελιωνουν γρηγορα  μιας και ειναι μεχρι στιγμης η μονη διαθεσιμη collectors αλλα και η μονη ολοκληρωμενη με το cd μαζι.

Απο το Μεξικανικο eshop εχει δοκιμασει κανεις αν μπορουμε να αγορασουμε;

Επεξ/σία από Mistwalker
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, darkmatinee είπε

Δεν νομίζω να την βγάλουν φέτος όμως.

Φέτος όχι, νωρίς είναι. Του χρόνου όμως κόβω το δεξί μου χέρι ότι θα έχουμε κάποιου τύπου update ή revision. 

Δημοσ.

Παιδια αντιμετωπησα το εξης προβλημα,σημερα παρελαβα το Ardistel Blackfire Wireless Bluetooth Pro Controller,το συνδεσα,επαιξα breath of the wild και μετα εκανα το update σε 5.0.0 , αφου εκανε restart,παω να συνδεσω το controller και μου βγαζει error 2162-0002.

Αυτο το error το βγαζει οποτε παω να συνδεσω το aftermarket wireless controller,με τα joy cons παιζει μια χαρα.

Τι στο καλο εγινε?!

Πατσαρε την κονσολα να μην παιζεις με aftermarket χειριστηρια?!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Drake27 είπε

Παιδια αντιμετωπησα το εξης προβλημα,σημερα παρελαβα το Ardistel Blackfire Wireless Bluetooth Pro Controller,το συνδεσα,επαιξα breath of the wild και μετα εκανα το update σε 5.0.0 , αφου εκανε restart,παω να συνδεσω το controller και μου βγαζει error 2162-0002.

Αυτο το error το βγαζει οποτε παω να συνδεσω το aftermarket wireless controller,με τα joy cons παιζει μια χαρα.

Τι στο καλο εγινε?!

Πατσαρε την κονσολα να μην παιζεις με aftermarket χειριστηρια?!

Το πιο πιθανο ειναι καποια controllers οπως και το δικο σου να μην τα υποστηριζει πλεον το switch με το νεο update.Αν ειναι οντως αυτο τοτε θα πρεπει να περιμενεις να δωσει η εταιρια απο το controller update(βαζεις το controller στο pc και το κανεις update οταν θα ειναι διαθεσιμο) ωστε να υποστηριζει το 5.0.0.Μπορεις παντως να επικοινωνησεις και με το support της εταιριας του controller μηπως και λυθει γρηγορα το προβλημα σου.

Καπου διαβασα και αν το καταλαβα σωστα οτι εκαναν upgrade το soc του switch με το 5.0.0 ωστε να αποφυγει το σπασιμο.Μεχρι στιγμης λενε οτι το σπασιμο προερχεται απο το soc της nvidia.

Επεξ/σία από Mistwalker
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Το πιο πιθανο ειναι καποια controllers οπως και το δικο σου να μην τα υποστηριζει πλεον το switch με το νεο update.Αν ειναι οντως αυτο τοτε θα πρεπει να περιμενεις να δωσει η εταιρια απο το controller update(βαζεις το controller στο pc και το κανεις update οταν θα ειναι διαθεσιμο) ωστε να υποστηριζει το 5.0.0.

Καπου διαβασα και αν το καταλαβα σωστα οτι εκαναν upgrade το soc του switch με το 5.0.0 ωστε να αποφυγει το σπασιμο.Μεχρι στιγμης λενε οτι το σπασιμο προερχεται απο το soc της nvidia.

Ωχ μ@λ@κι@,σημερα το πηρα το controller και θα παει απατο πισω στο μαγαζι,κριμα γιατι μου αρεσε πολυ η ποιοτητα του.

Μου εκανε τρομερη εντύπωση που εχει usb type c,το θεμα ειναι ομως οτι η εταιρια αυτη δεν εχει καποιο προγραμμα που να κανει update τα controller της.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...