Mistwalker Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μολις εδωσαν το νεο update για 5.0.0 μαζι και controller update αν και δεν το γραφει η nintendo. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2018 από Mistwalker 2
Prospector8 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.nintendo.com/switch/system-update/?w=5 Επισης: March: Kirby Star Allies March 16, 2018 Attack on Titan 2 March 20, 2018 Outlast 2 March 27, 2018 April: Nintendo Labo April 20, 2018 South Park: The Fractured But Whole April 24, 2018 May: Donkey Kong Country Tropical Freeze May 4, 2018 Little Nightmares May 18, 2018 Hyrule Warriors May 18, 2018 Mega Man Legacy Collection May 22, 2018 Mega Man Legacy Collection 2 May 22, 2018 Dark Souls: Remastered May 25, 2018 Street Fighter 30th Anniversary June: Sushi Striker June 8, 2018 Mario Tennis Aces June 22, 2018 July: Crash Bandicoot: N Sane Trilogy July 10, 2018 Octopath Traveler July 13, 2018 Captain Toad: Treasure Tracker July 13, 2018 2018: Super Smash Bros Hollow Knight Mega Man 11 Okami HD Wolfenstein 2: The New Colossus Shovel Knight: King of Cards Yoshi Undertale No More Heroes: Travis Strikes Again The World Ends With You: Final Remix SNK Heroines Ys VIII: Lacrimosa of Dana Dead Cells Fire Emblem Switch Valkyra Chronicles 4 TBA: Pokémon Switch Metroid Prime 4 Bayonetta 3 Unannounced Retro Studios Game Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2018 από Prospector8 6
panther_512 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Waiting patiently for 1st hardware revision....... 2
darkmatinee Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 13 λεπτά πριν, panther_512 είπε Waiting patiently for 1st hardware revision....... Δεν νομίζω να την βγάλουν φέτος όμως.
xlemp21 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Καλησπερα παιδιά μια απορία έχω για όποιον μπορεί να βοηθήσει ....έχω το switch και θέλω να το πουλήσω ,έχω κατεβάσει 2 παιχνίδια κ θέλω να τα δώσω μαζί με την κονσόλα ,πως γίνεται να σβήσω τα στοιχεία μου αλλά τα παιχνίδια να παραμείνουν για τον νέο κάτοχο;
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δεν νομίζω ότι γίνεται.
parlapipas25 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Παιδιά το update να το κάνουμε η όχι. Ρωτάω για μελλοντικό jailbroken κλπ
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Ο κανόνας λέει ότι ποτέ δεν κάνουμε update αν ενδιαφερόμαστε για σπάσιμο.
SoFGR Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) stage 1 : 340 ευρω για ενα αδυναμο zelda machine, δεν εχει τιποτα αλλο να παιξεις, αδικαιολογητα ακριβο και θα πατωσει ασχημα - ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ! stage 2 : βγαλανε xenoblade zelda mario περσι, ολα τα καλα games μαζεμενα τωρα δεν εχει τιποτα να παιξεις για το '18 ! μονο wii U ports !! nintendoomed !!! stage 3 : ??? φοβαμαι οτι θα πατωσει το hyrule warriors λογω εσωτερικου ανταγωνισμου, τοσο "packed" προγραμμα κυκλοφοριων μεσα σε ενα τριμηνο δεν εχω ξαναδει !! περιμενω μπατονετα + manticore μεσα στον μηνα, απριλιο darkest dungeon κουτατο, μαιο dark souls + donkey kong country, ιουνιο mario tennis ιουλιο octopath traveler και crash .... το 8bitdo παιζει κανονικα στην 5.0 παντως - δωστε κανα λινκ και για την collectors του octopath ρε μοναχοφαγαδες Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2018 από SoFGR
Mistwalker Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Με το update στα joycons πλεον οταν πατας το home ενω ειναι sleep ανοιγει αμεσως.Πριν ηθελε να παιξουν τα φωτακια για resync ή να το πατησεις 2 φορες γρηγορα για να πιασει. Για το octopath στο amazon.com αλλα ειναι οποιος προλαβει τελιωνουν γρηγορα μιας και ειναι μεχρι στιγμης η μονη διαθεσιμη collectors αλλα και η μονη ολοκληρωμενη με το cd μαζι. Απο το Μεξικανικο eshop εχει δοκιμασει κανεις αν μπορουμε να αγορασουμε; Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2018 από Mistwalker 1
ikaruga24 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, darkmatinee είπε Δεν νομίζω να την βγάλουν φέτος όμως. Φέτος όχι, νωρίς είναι. Του χρόνου όμως κόβω το δεξί μου χέρι ότι θα έχουμε κάποιου τύπου update ή revision.
Drake27 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Παιδια αντιμετωπησα το εξης προβλημα,σημερα παρελαβα το Ardistel Blackfire Wireless Bluetooth Pro Controller,το συνδεσα,επαιξα breath of the wild και μετα εκανα το update σε 5.0.0 , αφου εκανε restart,παω να συνδεσω το controller και μου βγαζει error 2162-0002. Αυτο το error το βγαζει οποτε παω να συνδεσω το aftermarket wireless controller,με τα joy cons παιζει μια χαρα. Τι στο καλο εγινε?! Πατσαρε την κονσολα να μην παιζεις με aftermarket χειριστηρια?!
Mistwalker Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Drake27 είπε Παιδια αντιμετωπησα το εξης προβλημα,σημερα παρελαβα το Ardistel Blackfire Wireless Bluetooth Pro Controller,το συνδεσα,επαιξα breath of the wild και μετα εκανα το update σε 5.0.0 , αφου εκανε restart,παω να συνδεσω το controller και μου βγαζει error 2162-0002. Αυτο το error το βγαζει οποτε παω να συνδεσω το aftermarket wireless controller,με τα joy cons παιζει μια χαρα. Τι στο καλο εγινε?! Πατσαρε την κονσολα να μην παιζεις με aftermarket χειριστηρια?! Το πιο πιθανο ειναι καποια controllers οπως και το δικο σου να μην τα υποστηριζει πλεον το switch με το νεο update.Αν ειναι οντως αυτο τοτε θα πρεπει να περιμενεις να δωσει η εταιρια απο το controller update(βαζεις το controller στο pc και το κανεις update οταν θα ειναι διαθεσιμο) ωστε να υποστηριζει το 5.0.0.Μπορεις παντως να επικοινωνησεις και με το support της εταιριας του controller μηπως και λυθει γρηγορα το προβλημα σου. Καπου διαβασα και αν το καταλαβα σωστα οτι εκαναν upgrade το soc του switch με το 5.0.0 ωστε να αποφυγει το σπασιμο.Μεχρι στιγμης λενε οτι το σπασιμο προερχεται απο το soc της nvidia. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2018 από Mistwalker
Drake27 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Το πιο πιθανο ειναι καποια controllers οπως και το δικο σου να μην τα υποστηριζει πλεον το switch με το νεο update.Αν ειναι οντως αυτο τοτε θα πρεπει να περιμενεις να δωσει η εταιρια απο το controller update(βαζεις το controller στο pc και το κανεις update οταν θα ειναι διαθεσιμο) ωστε να υποστηριζει το 5.0.0. Καπου διαβασα και αν το καταλαβα σωστα οτι εκαναν upgrade το soc του switch με το 5.0.0 ωστε να αποφυγει το σπασιμο.Μεχρι στιγμης λενε οτι το σπασιμο προερχεται απο το soc της nvidia. Ωχ μ@λ@κι@,σημερα το πηρα το controller και θα παει απατο πισω στο μαγαζι,κριμα γιατι μου αρεσε πολυ η ποιοτητα του. Μου εκανε τρομερη εντύπωση που εχει usb type c,το θεμα ειναι ομως οτι η εταιρια αυτη δεν εχει καποιο προγραμμα που να κανει update τα controller της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις