ikaruga24 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 20 ώρες πριν, Mistwalker είπε Θα επρεπε να δειξει και κανα κουμπακι ή κατι που να δειχνει οτι οντως ειναι απο nintendo.Σε 2-3 site το ιδιο βιντεο εχουν. Είναι όντως από το Switch, υπάρχουν διαφορές στο μοντέλο του Crash και ειδικά στο τρίχωμα. Εχει αλλαχτεί για το Switch. 1
dekulinkgr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Eλιωσα χθες και σημερα το splatoon λογω splatfest.Ειχα ξεχασει ποση παιχνιδαρα ειναι.Και δεν ειμαι φαν των online multiplayer παιχνιδιων. Και εννοειται οτι θα αγοραστει και το octo dlc καθως ειναι περιεχομενο για το single player. 3
chek2fire Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 τα splatfest είναι φοβερά. Πάντως και τα δύο game που είχαν βγει και το arms δλδ είναι φοβερά για multi και pvp. Εγώ έχω ενθουσιαστεί και με το xenoblades.. Ποιος είχε γράψει ότι δεν του άρεσε το σύστημα μάχης? Φοβερό σύστημα έχει και αρκετά καινοτόμο με πολλαπλές επιλογές για combo κτλ. 1
Prospector8 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Σε πολλους δεν αρεσε απο οσο εχω διαβασει, ultra βαρετο και μονοτονο λενε αλλα οι πιο πολλοι απο αυτους ηταν πρινς τις 25 ωρες παιχνιδιου οπου απο εκει και περα ο τιτλος παιρνει τα πανω του. Εγω δεν το εχω βαλει ακομα διοτι θελει απειρες ωρες ασχολιας αλλα συντομα θα το ξεκινησω και αν οντως παρα πολυ καλο game θα παιχτει και NG+.
Mistwalker Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Το xenoblade 2 τα σπαει.Αν σου αρεσει αυτο το ειδος ειναι must η αγορα του.Το προβλημα ειναι οτι στα γραφικα θα ηθελε λιγο παραπανω δουλεια.Ισως βιαστηκαν να το βγαλουν ή καπου ειχα διαβασει οτι η μηχανη που το εφτιαξαν δεν μπορουσε να δωσει καλυτερο αποτελεσμα.Για μενα η μονη αλλαγη που θα ηθελα θα ηταν να μην ειχε το auto attack,να ηταν λιγο πιο action στο combat system. Στο νεο update του parental app λενε οτι γραφει:In order to use some of these features, you will need to update the Nintendo Switch system version to 5.0.0 or later. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από Mistwalker
vag.patrick Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Τo xenoblade εχει θεμα με τα γραφικα. Σαν παιχνιδι θελει υπομονη τις πρωτες 20 με 25 ωρες , μετα δειχνει την ομορφια του σαν παιχνιδι πλυν των γραφικων του που δεν συνιστω το παιχνιδι να παιχτει σε handheld mode αλλα docked καθως εξομαλυνει λιγο την κατασταση (οσον αφορα το sharpness κλπ).
parlapipas25 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Ελπίζω με την συνδρομητική υπηρεσία να φτιάξουν επιτέλους τους servers τους. Έχω βαρεθεί στο mario kart να χτυπάω τον αντίπαλο με καβούκι και να μην σταματάει ποτέ η να με χτυπάνε αόρατα αντικειμενα από το πουθενά κλπ..
ikaruga24 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 9 ώρες πριν, Prospector8 είπε Σε πολλους δεν αρεσε απο οσο εχω διαβασει, ultra βαρετο και μονοτονο λενε αλλα οι πιο πολλοι απο αυτους ηταν πρινς τις 25 ωρες παιχνιδιου οπου απο εκει και περα ο τιτλος παιρνει τα πανω του. Εγω δεν το εχω βαλει ακομα διοτι θελει απειρες ωρες ασχολιας αλλα συντομα θα το ξεκινησω και αν οντως παρα πολυ καλο game θα παιχτει και NG+. Ολα τα παιχνίδια που έχουν απαιτήσεις από τους παίκτες του με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αυτόματα γίνονται μη αρεστά σε μια Χ ποσότητα παικτών. Η σειρά Xeno λοιπόν είναι ιδιαίτερα εκτεταμένη σε ότι αφορά τα συστήματα και υποσυστήματα μάχης της και όπως είναι λογικό είναι αυτό που λέμε ο ορισμός slow burn. Από ότι είδα επίσης το Xenoblade 2 είναι αρκετά περισσότερο απλοποιημένο και μαζεμένο σε σχέση με το XCX που για να αρχίσεις να καταλαβαίνεις πράγματα σε αυτό έπρεπε να περάσουν 40 ώρες. Το παίδεμα όμως προσωπικά θεωρώ ότι αξίζει. Οταν πριν κάποιες ώρες δεν είχες ιδέα που πάνε τα τέσσερα και έκανες ότι να 'ναι και τελικά σε πιέζουν οι καταστάσεις να αρχίσεις να προσέχεις λίγο που βάζεις τι, που δίνεις έμφαση, πως ξεκινάς τα upgrades, πως φτιάχνεις τις ομάδες, και γενικά όταν αρχίζεις να ενώνεις τις κουκκίδες και βλέπεις το grande αποτέλεσμα τότε παίρνεις τεράστια ικανοποίηση. 2
chek2fire Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 41 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Ολα τα παιχνίδια που έχουν απαιτήσεις από τους παίκτες του με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αυτόματα γίνονται μη αρεστά σε μια Χ ποσότητα παικτών. Η σειρά Xeno λοιπόν είναι ιδιαίτερα εκτεταμένη σε ότι αφορά τα συστήματα και υποσυστήματα μάχης της και όπως είναι λογικό είναι αυτό που λέμε ο ορισμός slow burn. Από ότι είδα επίσης το Xenoblade 2 είναι αρκετά περισσότερο απλοποιημένο και μαζεμένο σε σχέση με το XCX που για να αρχίσεις να καταλαβαίνεις πράγματα σε αυτό έπρεπε να περάσουν 40 ώρες. Το παίδεμα όμως προσωπικά θεωρώ ότι αξίζει. Οταν πριν κάποιες ώρες δεν είχες ιδέα που πάνε τα τέσσερα και έκανες ότι να 'ναι και τελικά σε πιέζουν οι καταστάσεις να αρχίσεις να προσέχεις λίγο που βάζεις τι, που δίνεις έμφαση, πως ξεκινάς τα upgrades, πως φτιάχνεις τις ομάδες, και γενικά όταν αρχίζεις να ενώνεις τις κουκκίδες και βλέπεις το grande αποτέλεσμα τότε παίρνεις τεράστια ικανοποίηση. γενικά όλα τα jprg κάπως έτσι είναι. Δλδ και στα final fantasy περνάνε ώρα μέχρι να μάθεις όλους του κανόνες του gameplay και τους μηχανισμούς του. Τώρα είμαι ο μόνος που του αρέσουν τα γραφικα΄του παιχνιδιού και ο κόσμος του game? 1
Mistwalker Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Κυκλοφορια για το 18.Αν και εχει ωραια γραφικα,στο switch ειπαν θα ειναι λιγο κατεβασμενα. 1
Mistwalker Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Το no more heroes ελπιζω να πιασει το στοχο του μηπως και αποφασισουν να συνεχισουν τη σειρα με το 3.Παντως οσες φορες και να δω το trailer για παιχνιδι των 15 αντε 20€ φαινεται. Το undertale ειναι κατι που αξιζει να το αγορασεις;Βλεπω gameplay αλλα σαν amiga game φαινεται. Για οποιον ενδιαφερεται επεστρεψε η collector του octopath στο amazon com.99.99$ και λεει ships to Greece. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από Mistwalker
bad_freddy Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, Mistwalker είπε Το no more heroes ελπιζω να πιασει το στοχο του μηπως και αποφασισουν να συνεχισουν τη σειρα με το 3.Παντως οσες φορες και να δω το trailer για παιχνιδι των 15 αντε 20€ φαινεται. Το undertale ειναι κατι που αξιζει να το αγορασεις;Βλεπω gameplay αλλα σαν amiga game φαινεται. Για οποιον ενδιαφερεται επεστρεψε η collector του octopath στο amazon com.99.99$ και λεει ships to Greece. Μπορεί να μην γεμίζει το μάτι αρχικά (όπως και σε εμένα) αλλά προχώρα το χωρίς να έχεις δει spoilers, youtube, guides κλπ. και πίστεψε με θα είσαι συνέχεια με ενα WTF?! στο μυαλό σου (με την καλή ΄έννοια)... Πολλές επιλογές με πραγματικό αντίκτυπο στην ιστορία, πολλαπλά endings και δεν συμμαζεύεται. Προσωπικά αυτό μαζί με το απίστευτο Pony Island είναι τα δυο παιχνίδια που μου έχουν προκαλέσει αυτό το WTF συναίσθημα απο την αρχή εως το τέλος. 1
sils Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, Deghinsea είπε Δεν ξερω γιατι αλλα μου θυμισε altered beast 2........
Προτεινόμενες αναρτήσεις