zio10 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Το eurogamer με εντελώς εκνευριστικό τρόπο έχει φτιάξει ολόκληρες θεωρίες επάνω στις φήμες που έβγαλε, αντιμετωπίζοντάς τες ως facts. Ελεεινό και τρισάθλιο, ωστόσο, επειδή υπάρχει έντονος προβληματισμός σχετικά με το BC του ΝΧ, βρήκα ενδιαφέρον το παρακάτω: In Theory: Could NX bring Wii and GameCube games to Virtual Console? Εμμέσως πλην σαφώς, καταλήγουμε στο ότι αν το NX είναι φορητό και φοράει το Χ1 της Nvidia, τότε θεωρητικά με έναν επίσημο emulator θα μπορεί να τρέχει Wii και GC games σχεδόν απρόσκοπτα. Προσωπικά, θεωρώ δεδομένο ότι θα μπορεί να τρέχει games των εν λόγω συστημάτων αν δεν είναι φορητό και φοράει τσιπάκι δυνατότερο από το Χ1. Αν μέσα σε όλα τα άλλα συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι τα σημαντικότερα games του Wii U θα γίνουν ports/remasters για το ΝΧ, τότε για πρώτη φορά θα έχουμε ένα σύστημα που θα προσφέρει τα games όλων των προηγούμενων συστημάτων, εάν και εφόσον η Ν αποφάσισει να φτιάξει build-in emulators για το ΝΧ. Not bad. Προσωπικά, έχω ένα κάρο digital games αγορασμένα στο Wii U και στο 3DS μου. Απαιτώ από την Ν να μην με αναγκάσει να τα ξανααγοράσω. Πρέπει στο ΝΧ να γίνει ενοποίηση των συστημάτων μέσω του NNID, δεν χωράει άλλο συγχωροχάρτι. Σίγουρα καλό είναι να υποστηρίζει τα παλιότερα παιχνίδια αλλά δεν ξέρω πόσους νέους αγοραστές θα φέρει αυτό...δεν ξέρω πόσο κόσμο απασχολεί δηλαδή κάτι τέτοιο. Μου μοιάζει δευτερεύον χαρακτηριστικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Moderators Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Γιατί όχι; Κάποια στιγμή σκεφτόμουν να πάρω XBONE. Ε, όταν ανακοινώθηκε το Χ360 BC το σκεφτόμουν δέκα φορές περισσότερο, αφού δεν είχα παίξει ούτε τα games του Χ360. Καθόλου δευτερεύον χαρακτηριστικό, ούτε καν για μένα που τα έχω ήδη παίξει και θέλω να τα έχω όλα μαζεμένα σε ένα σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 τ Γιατί όχι; Κάποια στιγμή σκεφτόμουν να πάρω XBONE. Ε, όταν ανακοινώθηκε το Χ360 BC το σκεφτόμουν δέκα φορές περισσότερο, αφού δεν είχα παίξει ούτε τα games του Χ360. Καθόλου δευτερεύον χαρακτηριστικό, ούτε καν για μένα που τα έχω ήδη παίξει και θέλω να τα έχω όλα μαζεμένα σε ένα σύστημα. Σίγουρα δεν είναι το ίδιο για όλους. Εγώ προσωπικά σε καινούργια κονσόλα το θεωρώ δευτερεύον γιατί θέλω να παίξω καινούργια παιχνίδια και όχι παλιά, αλλά γούστα είναι αυτά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Εντάξει μην παίρνεις τοις μετρητοίς τις δηλώσεις του Miyamoto και -κυρίως- του Iwata. Αν ανατρέψουμε στο παρελθόν θα τις βρούμε αρκετές φορές να βγαίνουν αναληθείς. Δεν είναι αναληθής η συγκεκριμένη δήλωση. Οι Iwata - Moriyasu συναντήθηκαν πρώτη φορά στα μέσα του 2010, πολύ νωρίτερα από την συγκεκριμένη συνέντευξη. Η απάντηση του Iwata έχει να κάνει με την λογική ότι δεν θα παραγκωνίσουμε τα συστήματα μας κυκλοφορώντας παιχνίδια σε smart devices. Αναφέρω την πολιτική της Ν και τις αντίστοιχες επιδιώξεις -κατά ένα μέρος περί apps- στο μήνυμα #1090 και κατά καιρούς σε αναφορές σχετικά με την κοινή πλατφόρμα, nintendo account, αυτοπροώθηση-αλληλοπροώθηση και αλληλοσυνεργασία. Για να γίνει αντιληπτό αυτό καλύτερα διάβασε την συνέντευξη όπου είχαν παραχωρήσει Iwata - Moriyasu για την ανακοίνωση της συνεργασίας DeNA-Nintendo στην οποία έγινε λόγος πρώτη φορά για το ΝΧ: https://www.nintendo.co.jp/corporate/release/en/2015/150317/index.html (*υπάρχει και η επιλογή για τις τότε ερωτοαπαντήσεις των δημοσιογράφων) Όσο για τον Miyamoto έχει δηλώσει πως δεν συμμετέχει στην ανάπτυξη του ΝΧ, όμως το "κάτι καινούργιο" και το "αργούμε να το παρουσιάσουμε για να μην μας αντιγράψουν οι ανταγωνιστές μας" είναι λόγια που έχουν ειπωθεί από πολλά στελέχη της Ν. Γενικώς το μοντέλο του eurogamer θα ήταν πιστευτώ σε μένα αν παρουσίαζαν τον καινούργιο τρόπο αλληλεπίδρασης ή την διαφορετικότητα του συστήματος. Αντίθετα είδα ένα σύστημα με σύμπλεγμα λειτουργιών από το WiiU (διπλές οθόνες, σύνδεση με την τηλεόραση), Wii (αποσπώμενα χειριστήρια) και τέλος ταμπλέτα. Το κάτι καινούργιο δεν το βλέπω εκτός αν η Ν αναφέρεται ακριβώς σε σύμπλεγμα επομένως πάω πάσο, αν και δεν έχω αντιληφθεί κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Moderators Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Σίγουρα δεν είναι το ίδιο για όλους. Εγώ προσωπικά σε καινούργια κονσόλα το θεωρώ δευτερεύον γιατί θέλω να παίξω καινούργια παιχνίδια και όχι παλιά, αλλά γούστα είναι αυτά Το ότι θέλω να μπορώ να παίξω τα ήδη αγορασμένα games μου σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι δεν θέλω να παίζω και καινούρια. Πάντως, νομίζω ότι είσαι μειοψηφία αν κρίνω από αυτούς που γκρινιάζουν επειδή το O3DS δεν παίζει SNES games και από όσους ζητάνε unified accounts. ----------------------------- In other news, ακούγεται καιρό τώρα, αλλά νομίζω ότι πλέον πρέπει να το θεωρούμε δεδομένο: Nintendo NX might integrate with mobile games Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα δουλέψει αυτό για τα games που απαιτούν GPS (π.χ. Pokemon GO) στην περίπτωση που το NX είναι home σύστημα. Ίσως να μπορούμε να μεταφέρουμε τα data των games από το smartphone ή κάτι τέτοιο; Ή στην περίπτωση που είναι φορητό να περιμένουμε να δέχεται κάρτα SIM; Σε κάθε περίπτωση, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την υλοποίηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 https://www.guru3d.com/news-story/nintendo-nx-to-use-nvidia-new-unannounced-tegra-chip.html Φήμες για χρησιμοποίηση του Tegra X2 αντί του X1. Εφόσον επέλεξαν να ακολουθήσουν αυτό το δρόμο, ελπίζω τουλάχιστον να διαλέξουν το νεότερο chip. Εάν επαληθευτεί αυτή η φήμη τότε στην ουσία θα μιλάμε για μια πολύ δυνατή φορητή κονσόλα. Το κατά ποσό "φορητή" θα είναι όμως με αποσπώμενα χειριστήρια κλπ, μένει να το δούμε. Όπως και τι panel θα φοράει. Μη τυχόν και βάλουν τίποτα resistive touch χαμηλής ανάλυσης εν ετει 2017... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Moderators Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 https://www.guru3d.com/news-story/nintendo-nx-to-use-nvidia-new-unannounced-tegra-chip.html Φήμες για χρησιμοποίηση του Tegra X2 αντί του X1. Εφόσον επέλεξαν να ακολουθήσουν αυτό το δρόμο, ελπίζω τουλάχιστον να διαλέξουν το νεότερο chip. Εάν επαληθευτεί αυτή η φήμη τότε στην ουσία θα μιλάμε για μια πολύ δυνατή φορητή κονσόλα. Το κατά ποσό "φορητή" θα είναι όμως με αποσπώμενα χειριστήρια κλπ, μένει να το δούμε. Όπως και τι panel θα φοράει. Μη τυχόν και βάλουν τίποτα resistive touch χαμηλής ανάλυσης εν ετει 2017... Εάν είναι φορητό και εάν φοράει το Χ2, πολύ θα ήθελα να δω πως θα κρατήσουν την τιμή στα 199 ευρώ. Πλάκα θα έχει να δούμε φορητό στην τιμή ενός Scorpio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Εάν είναι φορητό και εάν φοράει το Χ2, πολύ θα ήθελα να δω πως θα κρατήσουν την τιμή στα 199 ευρώ. Πλάκα θα έχει να δούμε φορητό στην τιμή ενός Scorpio. Η "υβριδική" φύση της κονσόλας νομίζω θα εχει επιπτώσεις στην τιμή. Το κόβω χλωμό να κυκλοφορούν κάτι στα 200 ευρώ. Η μοναδική φθηνή κονσόλα της Nintendo ήταν μόνο το πρώτο Wii. Ακόμα και το WiiU είχε 300+ ανάλογα με την έκδοση. Τα 199 από που τα συμπέρανες; Το ότι δεν πάει να ανταγωνιστεί σε δύναμη Sony και MS δεν σημαίνει ότι η κονσόλα θα είναι φθηνή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Moderators Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Η "υβριδική" φύση της κονσόλας νομίζω θα εχει επιπτώσεις στην τιμή. Το κόβω χλωμό να κυκλοφορούν κάτι στα 200 ευρώ. Η μοναδική φθηνή κονσόλα της Nintendo ήταν μόνο το πρώτο Wii. Ακόμα και το WiiU είχε 300+ ανάλογα με την έκδοση. Τα 199 από που τα συμπέρανες; Το ότι δεν πάει να ανταγωνιστεί σε δύναμη Sony και MS δεν σημαίνει ότι η κονσόλα θα είναι φθηνή. Το συμπέρανα γιατί δεν μιλάμε για home console. Μιλάμε για φορητό σύστημα + dock, στην περίπτωση που είναι υβριδικό. Πράγμα που σημαίνει ότι θα πωλείται και χωρίς το dock για όποιον δεν το θέλει, σε τιμή φορητού. Οπότε -σαν φορητό- δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το φράγμα των 200 ευρώ. Και εν τοιαύτη περιπτώσει, έχουν πει ότι η τιμή θα είναι χαμηλή, ακόμα χαμηλότερη απ' όσο νομίζουμε. Όλα τα παραπάνω εάν και εφόσον ισχύει η φημολογία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 'Οτι hardware και να χρησιμοποιηθεί, σίγουρα θα είναι "φτηνό" σε σχέση με την τεχνολογία της εποχής στην οποία θα κυκλοφορήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 'Οτι hardware και να χρησιμοποιηθεί, σίγουρα θα είναι "φτηνό" σε σχέση με την τεχνολογία της εποχής στην οποία θα κυκλοφορήσει. Αν και αυτό λέει η λογική, εγώ θεώρησα την τιμή του WiiU αρκετά τσιμπημένη για το hardware της εποχής του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Αν και αυτό λέει η λογική, εγώ θεώρησα την τιμή του WiiU αρκετά τσιμπημένη για το hardware της εποχής του. Το κόστος του hardware με την τελική τιμή του προϊόντος δεν είναι απαραίτητο να συμβαδίζουν. Το έχουμε δεί και από την μία (πώληση κονσόλας με ζημία) καί από την άλλη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν βγει στα 200€! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μεγάλο θετικό ότι θα χρησιμοποιήσει Tegra Pascal. Πίστευα μέχρι τελευταία στιγμή ότι θα κάνουν πατάτα και θα βγάλουν πάλι κονσόλα με outdated hardware. Σαν hybrid θα είναι meh, αλλά σαν handheld θα είναι στην κορυφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μεγάλο θετικό ότι θα χρησιμοποιήσει Tegra Pascal. Πίστευα μέχρι τελευταία στιγμή ότι θα κάνουν πατάτα και θα βγάλουν πάλι κονσόλα με outdated hardware. Σαν hybrid θα είναι meh, αλλά σαν handheld θα είναι στην κορυφή. Χωρίς ανταγωνισμό βέβαια αλλά οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις