Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To mario tennis πάντως και εμένα με έψησε τρελά και δεν είμαι κάνας τρελός φαν του τέννις αλλά σε video game όρους είναι το άθλημα που ευχαριστιέμαι περισσότερο από όλα γιατί θυμάμαι τα έπαιζα στα arcade παλιά της Sega. Δείχνει να έχει πέσει τρελή δουλειά και δείχνει να είναι τρομερά διασκεδαστικό. Σίγουρα to watch τίτλος για εμένα. 

• Like 2
Δημοσ.

Η gaming παρέα μου αποτελείται από 5 άτομα και οι 4 έχουμε Switch και όλοι θα χτυπήσουμε Mario Tennis.Με εψησε τρελά από την πρώτη στιγμή που το είδα.

Δημοσ.

Ελπιζω μοναχα  στη HAL να μην κανουν το ιδιο λαθος που εκαναν στο kirby και το εβγαλαν στα 30fps.Το smash πρεπει να ειναι must στα 60fps.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Ελπιζω μοναχα  στη HAL να μην κανουν το ιδιο λαθος που εκαναν στο kirby και το εβγαλαν στα 30fps.Το smash πρεπει να ειναι must στα 60fps.

H Nintendo/HAL αναφέρθηκε ως original game στο Direct αλλά δεν καταλαβαίνω αν εννοούν το πρώτο παιχνίδι της σειράς ή το συγκεκριμένο. Το σίγουρο είναι πως και  προκύπτει θέμα έλλειψης προσωπικού όταν οι εκδόσεις των 3DS/Wii αναπτύχθηκαν από την Namco σε συνεργασία με την Sora δηλαδή τον Sakurai. Δεν καταλαβαίνω πως η Ν έχει σκοπό να συνεχιστεί η σειρά μετά από τον Sakurai, κάποιος πρέπει να είναι ο διάδοχος και επομένως αυτός που θα "κληρονομήσει" την αντίστοιχη τεχνογνωσία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο πρωτο trailer του smash για το 13 λεει παλι nintendo/hal χωρις το original αυτη τη φορα.Δεν πιστευω να το μαθουμε μεχρι να φτασει ο καιρος του release αν εμπλεκεται και αλλη εταιρια.Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο sakurai οπως δηλωσε δουλευει στο νεο smash αλλα δεν φαινεται να εχει τοσο ενεργο ρολο οσο στα προηγουμενα.Ειχε δηλωσει πριν κατι μηνες οτι κουραστηκε στον τομεα που τον ειχαν και θελει να παει σε αλλη θεση πιο ψηλα.

Πριν κανει καποιος το λαθος και το αγορασει ας παρει μια ιδεα σε τι fps τρεχει

100$ η collector του octopath

Επεξ/σία από Mistwalker
Δημοσ.

Στα μέρη μας δεν θα έχει το cd γιατί η εταιρεία που το κυκλοφορεί δεν έχει την κατάλληλη άδεια για ευρωπαϊκή ένωση. Tragic 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Malthador είπε

Λινκ για το octopath; 

https://www.amazon.com/gp/product/B07BC326XK/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&linkCode=ll1&tag=nintendoeverything-20&linkId=e198751c1fd097c03ff889d3540fbed4 

Δευτερη φορα που γραφει οτι τελιωσαν τα stock αλλα δεν ξερω γιατι αφαιρουν την τιμη.Τα ξημερωματα εγραφε 99.99$ .

Edit:99.99$ και στο gamestop οποτε αυτη θα ειναι η official τιμη

Επεξ/σία από Mistwalker
Δημοσ.

Δεν κάνει αποστολή Ελλάδα. Θα περιμένουμε τον κολέκτορα από amazon.co.uk. Νομίζω σίγουρα θα το βάλουν και αυτοί.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

CZ_201803101951.jpg

Εδώ είμαστε!! Συγκρίνετε με την τηλεόραση δίπλα που είναι 32".
(το κινητό αδυνατεί να βγάλει σωστή φωτογραφία υπό τέτοιες συνθήκες :P )

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Like 10
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...