Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, valkon είπε

Τέτοια εποχή του χρόνου θα συζητάμε για Pokemon λογικά

Το pokemon ειπαν θα ερθει το 18.Αν οπως ειπαν θελουν ενα καλο online το Σεπτεμβριο με τη συνδρομη θα ειναι το smash.Οποτε για να μην δωσουν 2 παιχνιδαρες σε μικρο διαστημα και δεν ξερει ο κοσμος τι να παιξει μαλλον το pokemon θα βγει το Δεκεμβριο οπως βγηκε και το τελευταιο για το  3ds.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Malthador είπε

Από αυτά που είδες στο χθεσινό direct δεν έχεις τίποτα να περιμένεις;

Γενικότερα εγώ ενώ ήδη έχω backlog στο NSw περιμένω και τα Kirby και LABO (για τα παιδιά μου) και για μένα έχω ήδη παραγγείλει το Rime και στο στόχαστρό μου έχω Mario Tennis, Octopath Traveler, No More Heroes, Smash και Crash από καινούρια και για revisit ψήνω τα Ct Toad, Okami, Bayonetta και Dark Souls. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δεν σε πείθει κανένα από τα games που έχουν ανακοινώσει. Για την ώρα είναι ικανοποιητικά τα πράγματα φέτος (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και αρκετά).

Το Kirby με ενδιαφέρει αλλά και Αυτό με μεγάλη επιφύλαξη..όλα τα άλλα η τα έχω παίξει κάπου άλλου η απλά δεν με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο είδος παιχνιδιού!!Το mario and rabbits το χεις παίξει εσυ?γενικά ακούω πολύ καλά λόγια αλλά δεν έχω ξαναπαίξει κάτι αντίστοιχο!

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Το pokemon ειπαν θα ερθει το 18.Αν οπως ειπαν θελουν ενα καλο online το Σεπτεμβριο με τη συνδρομη θα ειναι το smash.Οποτε για να μην δωσουν 2 παιχνιδαρες σε μικρο διαστημα και δεν ξερει ο κοσμος τι να παιξει μαλλον το pokemon θα βγει το Δεκεμβριο οπως βγηκε και το τελευταιο για το  3ds.

Πιστεύω θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο γιατί στο περσινό direct που ανακοίνωσαν το Pokken, είπαν ότι δουλεύουν πάνω σε Pokemon τίτλο. Άρα πιστεύω ίσως πάει για Φθινόπωρο 19' μη σου πω και 2020... 

• Moderators
Δημοσ.

Σιγά μη μείνει portable κονσόλα Nintendo χωρίς mainstream παιχνίδι Pokemon για 3 χρόνια! Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ από έλευσης των Pokemon...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, valkon είπε

Πιστεύω θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο γιατί στο περσινό direct που ανακοίνωσαν το Pokken, είπαν ότι δουλεύουν πάνω σε Pokemon τίτλο. Άρα πιστεύω ίσως πάει για Φθινόπωρο 19' μη σου πω και 2020... 

Δουλευουν αλλα δεν ξερουμε σε πιο σταδιο εχουν φτασει.Για το xenoblade 2 πανω κατω τα ιδια ηταν και ολοι λεγανε οτι θα κυκλοφορησει το 18.Το μονο που ανακοινωσαν επισημα η gamefreak ηταν οτι το game θα ειναι καπου στις 50 ωρες.Παντως στο συμβουλιο που ειχαν κανει θα μπορουσαν να δωσουν TBA οπως στο Metroid αλλα εδωσαν στο pokemon οπως και το fire emblem που για καποιο λογο ειναι το μοναδικο που δεν εχει ακουστει τιποτα κυκλοφορια το 18.

Για την collectors του octopath

In the stateside release, a soundtrack CD will be included. However, this isn’t the case in Europe. The Compendium Edition won’t have the CD, though it will feature the same pop-up book, map, and replica coin 

Αν οντως ισχυει θα ηθελα πολυ να ηξερα για πιο λογο δεν θα δωσουν το cd.Παντως ειμαι σιγουρος οτι θα εχουν ιδια τιμη.

Επεξ/σία από Mistwalker
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, valkon είπε

Ούτε στο χειρότερο σενάριο δεν παίζει αυτό. Το pokemon θα είναι φετινή κυκλοφορία ή στην χειρότερη νωρίς νωρίς το 2019 (μέσα στο πρώτο τρίμηνο). Δεν αφήνει η nintendo με τίποτα τόσο καιρό φορητό σύστημα χωρίς pokemon για τόσο χρονικό διάστημα. Ενα pokemon παιχνίδι εμφανίζεται πάντα μέσα στην πρώτη διετία. To pokemon που άργησε πιο πολύ από όλα ήταν το X/Y στο 3DS που και αυτό βγήκε 2.5 χρόνια μετά την κυκλοφορία του μηχανήματος. Δεν το συζητάω για παιχνίδι σαν και αυτό που φτιάχνεται καιρό τώρα. 

Το νέο pokemon θα εμφανιστεί το αργότερο κάπου στο Πάσχα του 2019 αλλά προσωπικά ποντάρω τα λεφτά μου για φέτος. 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.σημερα πήρα ένα μεταχειρισμένο swich.ο πρώην κάτοχος είχε κατεβάσει κάποια παιχνίδια,τα άφησε μέσα στην κονσόλα αλλά έσβησε τό ακαουντ του γιατί είχε τό βασικό εμαιλ του. Πως μπορώ να τα παίξω με το ακαουντ μου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω ότι πλέον η Ν επαναλαμβάνει την πολιτική του 2017 αλλά δυστυχώς φέτος την περιορίζει. Όπως πέρυσι είχε φροντίσει να υπάρχει το μοντέλο της μετάβασης όπως στην περίπτωση του Fire Emblem όπου είδαμε ένα remake στο 3DS, μετά την κοινή κυκλοφορία του FE Warriors ως πρώτη κίνηση για μετάβαση στο NSW από το 3DS για να καταλήξει αργότερα στο FE NSW. Αυτός είναι και ο λόγος πιστεύω που δεν ανακοινώθηκε άλλο FE για το 3DS ακόμα και remake. Το ίδιο ισχύει και για τα Captain Toad και το Sushi Striker, ενώ τα Mario & Luigi, Luigi's Mansion απλά συντηρούν το υπάρχον κοινό τους στο 3DS μέχρι να ετοιμαστούν οι αντίστοιχες εκδόσεις στο NSW. Ειδικά η Alpha Dream που είναι μικρό στούντιο θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να μεταβεί στο υβριδικό σύστημα, όπως και η Grezzo που αναλαμβάνει τα Zelda 3D remakes. Βέβαια θα είχε περισσότερο νόημα τα Mario & Luigi, Luigi's Mansion να κυκλοφορούσαν και στο NSW αλλά προφανώς είναι θέμα έλλειψης/διαμοιρασμού προσωπικού.

Επίσης το πλάνο επέκτασης σε ένα γενικότερο κοινό συνεχίζεται μέσω του Labo όταν πέρυσι έγινε μια πρώτη προσπάθεια με το 1&2 Switch. Σε αυτό συμβάλλουν και οι μεταφορές που για αυτό το κοινό -αλλά και γενικότερα για όσους δεν είχαν προηγούμενα συστήματα της Ν- είναι καλοδεχούμενες. 

Ωραία όλα αυτά όμως από το Direct Ιανουαρίου είχε επισημανθεί πως όταν οι μεταφορές παίζουν ρόλο κυρίων κυκλοφοριών δημιουργούν τεράστια κενά για όσους είχαν ασχοληθεί με αυτά τα παιχνίδια παλιότερα. Με λίγα λόγια η Ν χτυπάει το πλήθος αλλά χάνει σε ένα μέρος του κλασσικού της κοινού συγκριτικά με το 2017. Γενικότερα όμως θα έλεγα πως είναι απλά ικανοποιητικό το 2018 αλλά και κάπως αδιάφορο σε χρονικά σημεία (από την δική μου πλευρά ως κάτοχος WiiU, 3DS) . Μένει να δούμε τι θα ακολουθήσει με την έναρξη της συνδρομητικής υπηρεσίας για την οποία είμαι αρνητικός από την στιγμή που κλειδώνει το online multiplayer.

52 λεπτά πριν, loukas599 είπε

Καλησπέρα παιδιά.σημερα πήρα ένα μεταχειρισμένο swich.ο πρώην κάτοχος είχε κατεβάσει κάποια παιχνίδια,τα άφησε μέσα στην κονσόλα αλλά έσβησε τό ακαουντ του γιατί είχε τό βασικό εμαιλ του. Πως μπορώ να τα παίξω με το ακαουντ μου;

Ο μόνος τρόπος είναι να σου δώσει τα στοιχεία του λογαριασμού του και παράλληλα να αλλάξει το email του στην υπηρεσία της Ν με ένα δικό σου μετά από συνεννόηση για να έχεις πλήρη έλεγχο. 

Δεν μπορείς να ενσωματώσεις τα παιχνίδια άλλου λογαριασμού στον δικό σου αλλά μπορείς να έχεις πολλαπλούς λογαριασμούς σε ένα σύστημα. Βέβαια μπορείς να συνεχίσεις κανονικά μέσα από τον λογαριασμό του πρώτου κατόχου μετά από τις αλλαγές που θα κάνεις.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω ότι "λογικό πρόβλημα" εντοπίζουν οι κάτοχοι wii u, διότι προσωπικά έχοντας χάσει μόνο αυτή τη κονσόλα, έχω πολλά παιχνίδια που θέλω να παίξω από αυτά που έχουν ανακοινωθεί και έχω ήδη πολλά παιχνίδια που ακόμη δεν έχω προλάβει να παίξω και έχουν ήδη κυκλοφορήσει. Θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ καλό direct, χορταστικό. Mario tennis, Smash, Crash & Octopath τα θέλω ΤΩΡΑ!!! Αααα και το captain toad μαζί με το south park!!

Επεξ/σία από aris4me
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, mansa2k είπε

Νομίζω ότι πλέον η Ν επαναλαμβάνει την πολιτική του 2017 αλλά δυστυχώς φέτος την περιορίζει. Όπως πέρυσι είχε φροντίσει να υπάρχει το μοντέλο της μετάβασης όπως στην περίπτωση του Fire Emblem όπου είδαμε ένα remake στο 3DS, μετά την κοινή κυκλοφορία του FE Warriors ως πρώτη κίνηση για μετάβαση στο NSW από το 3DS για να καταλήξει αργότερα στο FE NSW. Αυτός είναι και ο λόγος πιστεύω που δεν ανακοινώθηκε άλλο FE για το 3DS ακόμα και remake. Το ίδιο ισχύει και για τα Captain Toad και το Sushi Striker, ενώ τα Mario & Luigi, Luigi's Mansion απλά συντηρούν το υπάρχον κοινό τους στο 3DS μέχρι να ετοιμαστούν οι αντίστοιχες εκδόσεις στο NSW. Ειδικά η Alpha Dream που είναι μικρό στούντιο θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να μεταβεί στο υβριδικό σύστημα, όπως και η Grezzo που αναλαμβάνει τα Zelda 3D remakes. Βέβαια θα είχε περισσότερο νόημα τα Mario & Luigi, Luigi's Mansion να κυκλοφορούσαν και στο NSW αλλά προφανώς είναι θέμα έλλειψης/διαμοιρασμού προσωπικού.

Επίσης το πλάνο επέκτασης σε ένα γενικότερο κοινό συνεχίζεται μέσω του Labo όταν πέρυσι έγινε μια πρώτη προσπάθεια με το 1&2 Switch. Σε αυτό συμβάλλουν και οι μεταφορές που για αυτό το κοινό -αλλά και γενικότερα για όσους δεν είχαν προηγούμενα συστήματα της Ν- είναι καλοδεχούμενες. 

Ωραία όλα αυτά όμως από το Direct Ιανουαρίου είχε επισημανθεί πως όταν οι μεταφορές παίζουν ρόλο κυρίων κυκλοφοριών δημιουργούν τεράστια κενά για όσους είχαν ασχοληθεί με αυτά τα παιχνίδια παλιότερα. Με λίγα λόγια η Ν χτυπάει το πλήθος αλλά χάνει σε ένα μέρος του κλασσικού της κοινού συγκριτικά με το 2017. Γενικότερα όμως θα έλεγα πως είναι απλά ικανοποιητικό το 2018 αλλά και κάπως αδιάφορο σε χρονικά σημεία (από την δική μου πλευρά ως κάτοχος WiiU, 3DS) . Μένει να δούμε τι θα ακολουθήσει με την έναρξη της συνδρομητικής υπηρεσίας για την οποία είμαι αρνητικός από την στιγμή που κλειδώνει το online multiplayer.

Ο μόνος τρόπος είναι να σου δώσει τα στοιχεία του λογαριασμού του και παράλληλα να αλλάξει το email του στην υπηρεσία της Ν με ένα δικό σου μετά από συνεννόηση για να έχεις πλήρη έλεγχο. 

Δεν μπορείς να ενσωματώσεις τα παιχνίδια άλλου λογαριασμού στον δικό σου αλλά μπορείς να έχεις πολλαπλούς λογαριασμούς σε ένα σύστημα. Βέβαια μπορείς να συνεχίσεις κανονικά μέσα από τον λογαριασμό του πρώτου κατόχου μετά από τις αλλαγές που θα κάνεις.

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ πάντως σαν μη κάτοχος WII, πλέον με τα

Zelda

Mario odyssey

Arms

που έχω και τα

Super Smash Bros

Mario Tennis

Owlboy

Hollow Knight

Martio Kart

Crash Trilogy

Octopath

Metroid -όταν-

splatton

που θα τσιμπήσω σταδιακά, θα παίζω 2 χρόνια + :P  ακόμα σταντέ οπότε console worked for me fine

Επεξ/σία από snake_plissken2112
  • Like 2
Δημοσ.

Ακομα ενα port απο την namco που δεν θα επρεπε να φερει.Game του 15 και μαλλον χωρις catridge μιας και το εκαναν μοδα.Αφου δεν θελουν να φερουν ακομα το καινουριο one piece cruise οταν θα βγει,dragon ball fighterz και ninokuni 2 ας φερουν το τελευταιο τους one piece του 16.Μετα λενε οτι φταιει η nintendo και δεν πουλανε καλα τα games σε nintendo systems.

Δημοσ.

Αυτο με τα cartidge ειναι τεραστιο προβλημα. 
Ο μοναδικος λογος που θα ηθελα να βγει πειρατεια στο switch ειναι αυτος.. Δηλαδη να αγοραζουμε ολοι μονο οτι υπαρχει σε cartidge και στους αλλους ξερετε ποιο δαχτυλο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Super smash bros προστεθηκε και αυτο στην wishlist, ολα τα υπολοιπα ψιλοαδιαφορα  για μενα. Συγκινηση  με  Solaire amiibo, αγαπημενος χαρακτηρας απο dark souls lore, θυμαμαι ειχα δωσει τριαντα humanity μονο και μονο για να μην δω το παρασιτο να του τρωει τον εγκεφαλο, ειχα και cleric στο πρωτο playthrough, class που σχετιζοταν κιολας μαζι του. Βεβαια τα amiibo μου ειναι παντελως αδιαφορα.

Επεξ/σία από vampao
Δημοσ.

Αναμενω με μεγαλη ανυπομονησια Kirby, Super Smash Bros, Captain Toad και ως πρωην κατοχος PS1 εως PS4 PRO.........Crash Bandicoot με τρελα!!! Ισως και Mario Tennis αν και οχι ιδιαιτερα fan του αθληματος, φαινεται πως κανανε πολυ καλη δουλεια οι τυποι! Και βεβαιως LABO για τον μικρο μου...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...