ramparter Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Malthador είπε 1) Συνεχίζουν να supportάρουν το 3DS, πράγμα που αρχίζει να με ενοχλεί. Δεν μπορούν να υποστηρίζουν δύο συστήματα ταυτόχρονα, υποτίθεται γι' αυτό ένωσαν τα divisions. Για ποιό λόγο δεν βγάζουν ας πούμε το Mario+Luigi και το Luigi's Mansion στο NSw; Ή τουλάχιστον ΚΑΙ σε αυτό; To υποστηριζουν πολυ επιφανειακα παντως, δε μιλαμε για υποστηριξη δυο μηχανηματων, η ιδια η Nintendo ασχολειται ελαχιστα με αυτο και τα games ειναι outsourced ή ports. Τωρα γιατι δε τα βγαζουν και στο Switch? Ισως λόγω κόστους ή ισως για να μη ξενισουν αποτομα τους νεους κατοχους της κονσολας. Παντως το οτι το Captain Toad και το Sushi βγαινουν και στις δυο κονσολες ειναι ενθαρρυντικο σημαδι. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από ramparter
D.Luffy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, dekulinkgr είπε ξενερωσα που ακομη δεν ξερουμε ημερομηνια κυκλοφοριας του hollow knight. Κι εγώ το ίδιο αλλά υπάρχουν κάτι φήμες για 16 Μάρτη... Θα σου πρότεινα προς το παρόν να ασχοληθείς με το Owlboy (αν δεν το έκανες ήδη). Δεν είναι ακριβώς metroidvania αλλά είναι από τους πιο κορυφαίους 2D side scroller τίτλους που έχω παίξει. Και το 16bit art του είναι πραγματικό αριστούργημα. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από D.Luffy
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, ramparter said: To υποστηριζουν πολυ επιφανειακα παντως, δε μιλαμε για υποστηριξη δυο μηχανηματων, η ιδια η Nintendo ασχολειται ελαχιστα με αυτο και τα games ειναι outsourced ή ports. Τωρα γιατι δε τα βγαζουν και στο Switch? Ισως λόγω κόστους ή ισως για να μη ξενισουν αποτομα τους νεους κατοχους της κονσολας. Παντως το οτι το Captain Toad και το Sushi βγαινουν και στις δυο κονσολες ειναι ενθαρρυντικο σημαδι. Δεν πρόκειται να κινηθεί άλλο η αγορά του 3DS. Όποιος αγοράσει σήμερα 3DS έχει πάνω από 3000 τίτλους να παίξει (υπολογίζοντας μόνο τα 3DS και NDS games, χωρίς να βάζω μέσα VC, DSiWare κλπ). Δεν θα λείψει από το σύστημα ένα Mario + Luigi ή ένα Luigi's Mansion ή ένα WarioWare, δεν είναι critical τίτλοι για να αποτελέσουν λόγο αγοράς συστήματος και εν τοιαύτη περιπτώσει πλέον στο 3DS ματάκι του κλείνεις και «σπάει». Εγώ που έχω σπασμένο 3DS θα παίξω τζάμπα το Luigi's Mansion, ενώ στο NSw μου θα το αγόραζα. Αυτοί είναι οι χαμένοι. Το NSw έχει πολύ μεγαλύτερη ανάγκη από τέτοια 1st-party, ακόμα κι αν είναι minigames ή remasters. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από Malthador
Mistwalker Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, Fulgore είπε Το οτι θα εβλεπα τον Solaire του Dark Souls σε amiibo ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα δεν το περιμενα. Μεχρι στιγμης εχουν γραψει οτι θα ειναι exclusive στο gamestop Αμερικης.Δεν θα πουλιεται σε αλλο καταστημα.
metallica 13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Τα Χριστούγεννα Που μας πέρασαν έγινα και εγώ κάτοχος ενός switch..Μετά από τόσους μήνες δηλώνω πραγματικά απογοητευμένος..Εκτός του Μάριο όλα τα άλλα παιχνίδια που με ενδιαφέρουν η τα έχω παίξει στο wiiu η κυκλοφορούν πολύ αργά..ακόμη και το splatoon 2 που πήρα και ασχολήθηκα Ήταν λες και έπαιζα το πρώτο στο wiiu..το χθεσινό direct Ήταν το κερασάκι ρε παιδιά..Μόνο εγώ είμαι ο περίεργος? 1
ramparter Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 13 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν πρόκειται να κινηθεί άλλο η αγορά του 3DS. Όποιος αγοράσει σήμερα 3DS έχει πάνω από 3000 τίτλους να παίξει (υπολογίζοντας μόνο τα 3DS και NDS games, χωρίς να βάζω μέσα VC, DSiWare κλπ). Δεν θα λείψει από το σύστημα ένα Mario + Luigi ή ένα Luigi's Mansion ή ένα WarioWare, δεν είναι critical τίτλοι για να αποτελέσουν λόγο αγοράς συστήματος και εν τοιαύτη περιπτώσει πλέον στο 3DS ματάκι του κλείνεις και «σπάει». Εγώ που έχω σπασμένο 3DS θα παίξω τζάμπα το Luigi's Mansion, ενώ στο NSw μου θα το αγόραζα. Αυτοί είναι οι χαμένοι. Το NSw έχει πολύ μεγαλύτερη ανάγκη από τέτοια 1st-party, ακόμα κι αν είναι minigames ή remasters. Η κονσολα ειναι ακομη σε παραγωγη και υπαρχει αρκετο στοκ, δεν ειναι κακο να θελουν να τη προωθησουν με μικρο κοστος. Και μιλαμε για μεγαλο userbase. Ασε που το 3DS εχει το μισο κοστος απο το Switch - κι ακομη λιγοτερο αν δουμε το απλο 2DS. Υπαρχει αγορα και για τα δυο δεν ανταγωνιζονται αμεσα. 2 λεπτά πριν, metallica 13 είπε Τα Χριστούγεννα Που μας πέρασαν έγινα και εγώ κάτοχος ενός switch..Μετά από τόσους μήνες δηλώνω πραγματικά απογοητευμένος..Εκτός του Μάριο όλα τα άλλα παιχνίδια που με ενδιαφέρουν η τα έχω παίξει στο wiiu η κυκλοφορούν πολύ αργά..ακόμη και το splatoon 2 που πήρα και ασχολήθηκα Ήταν λες και έπαιζα το πρώτο στο wiiu..το χθεσινό direct Ήταν το κερασάκι ρε παιδιά..Μόνο εγώ είμαι ο περίεργος? Περισσοτερο εισαι ατυχος, κι εγω πολλα τα χω παιξει στο Wii U. Τσεκαρε κανα Xeno 2 ή Mario Rabbids αδερφε δε ξερω τι να πω, κι εγω μεχρι το Tennis δε γουσταρω πολλα, οτι βγαινει το χω παιξει ή δε με ενδιαφερει ιδιαιτερα. 1
anarchy79 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Για μας που δεν ειχαμε ουτε wii , ουτε wiiu, μια χαρα κυκλοφοριες υπαρχουν. Αν και δεν μου αρεσουν και ολα 1
ramparter Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Ε δε γινεται να μας αρεσουν και ολα 53 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Μεχρι στιγμης εχουν γραψει οτι θα ειναι exclusive στο gamestop Αμερικης.Δεν θα πουλιεται σε αλλο καταστημα. Αυτα στην αμερικη τα κανουν οχι εδω. 1
D.Luffy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 48 λεπτά πριν, metallica 13 είπε Τα Χριστούγεννα Που μας πέρασαν έγινα και εγώ κάτοχος ενός switch..Μετά από τόσους μήνες δηλώνω πραγματικά απογοητευμένος..Εκτός του Μάριο όλα τα άλλα παιχνίδια που με ενδιαφέρουν η τα έχω παίξει στο wiiu η κυκλοφορούν πολύ αργά..ακόμη και το splatoon 2 που πήρα και ασχολήθηκα Ήταν λες και έπαιζα το πρώτο στο wiiu..το χθεσινό direct Ήταν το κερασάκι ρε παιδιά..Μόνο εγώ είμαι ο περίεργος? Προς το παρόν η κονσόλα στηρίζεται πολύ σε πληθώρα indies και σε κάποιες επανακυκλοφορίες. Προφανώς βιάστηκες να την αγοράσεις. Θα είχε περισσότερο νόημα αυτή τη χρονική στιγμή εάν δεν ήσουν ήδη κάτοχος WiiU... 1
valkon Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Τέτοια εποχή του χρόνου θα συζητάμε για Pokemon λογικά
KadazVGC Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Και εγώ που είχα να πάρω κονσόλα από το Game Cube ευχαριστημένος είμαι
dekulinkgr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Ενταξει δεν χορταινω να ξαναβλεπω το trailer του smash.Απλα εκπληκτικο!!!!!Αντε να ερθει παλι o καιρος που θα βγαινουν τα trailer των νεων χαρακτηρων στο smash.
metallica 13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 22 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Προς το παρόν η κονσόλα στηρίζεται πολύ σε πληθώρα indies και σε κάποιες επανακυκλοφορίες. Προφανώς βιάστηκες να την αγοράσεις. Θα είχε περισσότερο νόημα αυτή τη χρονική στιγμή εάν δεν ήσουν ήδη κάτοχος WiiU... Η αλήθεια είναι ότι δεν προέβλεψα ότι η νιντυ θα πάει να βγάλει όλα τα παιχνίδια του wii u στο switch και θα τα πλασάρει ως νέες κυκλοφοριες..Περίμενα από την αγαπημένη μου νιντεντο κάτι καλύτερο!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Το crash που αγαπήσαμε, ή μάλλον και τα τρία, ακριβώς ίδια με hd γραφικά σε portable mode? Ε ρε κάψιμο που έχει να πέσει...... Ας αργήσουν όσο θέλουν, έχω ακόμα πράμα στο 3ds να τερματίσω. Το βράδυ έρχεται και pic με το switch συνδεμένο στο προβόλι και Mario σε 106" άνοιγμα, το νου σας 4
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, metallica 13 said: Τα Χριστούγεννα Που μας πέρασαν έγινα και εγώ κάτοχος ενός switch..Μετά από τόσους μήνες δηλώνω πραγματικά απογοητευμένος..Εκτός του Μάριο όλα τα άλλα παιχνίδια που με ενδιαφέρουν η τα έχω παίξει στο wiiu η κυκλοφορούν πολύ αργά..ακόμη και το splatoon 2 που πήρα και ασχολήθηκα Ήταν λες και έπαιζα το πρώτο στο wiiu..το χθεσινό direct Ήταν το κερασάκι ρε παιδιά..Μόνο εγώ είμαι ο περίεργος? Από αυτά που είδες στο χθεσινό direct δεν έχεις τίποτα να περιμένεις; Γενικότερα εγώ ενώ ήδη έχω backlog στο NSw περιμένω και τα Kirby και LABO (για τα παιδιά μου) και για μένα έχω ήδη παραγγείλει το Rime και στο στόχαστρό μου έχω Mario Tennis, Octopath Traveler, No More Heroes, Smash και Crash από καινούρια και για revisit ψήνω τα Ct Toad, Okami, Bayonetta και Dark Souls. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δεν σε πείθει κανένα από τα games που έχουν ανακοινώσει. Για την ώρα είναι ικανοποιητικά τα πράγματα φέτος (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και αρκετά). Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από Malthador 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις