Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Τελικά, απ' ότι φαίνεται έκανα λάθος και έχουν κι άλλους ΑΑΑ τίτλους στο τσεπάκι τους για το 2018, πέραν του Fire Emblem. Δεν περίμενα με τίποτα το Smash για φέτος, που απ' ότι φαίνεται είναι φρέσκος τίτλος και όχι remake του προηγούμενου τίτλου. Εξαιρετικό νέο.

Κατά τα άλλα, δύο παρατηρήσεις:

1) Συνεχίζουν να supportάρουν το 3DS, πράγμα που αρχίζει να με ενοχλεί. Δεν μπορούν να υποστηρίζουν δύο συστήματα ταυτόχρονα, υποτίθεται γι' αυτό ένωσαν τα divisions. Για ποιό λόγο δεν βγάζουν ας πούμε το Mario+Luigi και το Luigi's Mansion στο NSw; Ή τουλάχιστον ΚΑΙ σε αυτό;

2) Η Limited του Octopath Traveler. Αυτό μόνο. Έχει ΗΔΗ μπει για προπαραγγελία.

• Like 4
  • Confused 1
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγώ ονειρευόμουν μια Luigis Mansion Collection αλλά δε μου έκανε τη χάρη.Το θέμα είναι ότι όλο και κάποια βόμβα θα έχουν κρατήσει για την Ε3.Η εταιρία έχει πάρει πολύ μπρος μιλάμε.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχετικά με το 3DS η Ν ουσιαστικά το συμπληρώνει με μεταφορές και η πλάκα είναι πως θα προτιμούσα o Dillion να κυκλοφορήσει στο NSW. Δεν πειράζει αργότερα, τουλάχιστον δεν βγήκε αληθινή η φήμη περί Link's Awakening 3DS και έτσι μπορώ να ελπίζω για έκδοση στο NSW. 

Αν το Okami HD είναι καλή μεταφορά θα το τσιμπήσω. Απογοητεύτηκα με το NMH που τελικά είναι μια συλλογή από mini-games. Στο mario tennis έπεσε δουλειά και οι μηχανισμοί δείχνουν μελετημένοι. Έξυπνη η κυκλοφορία της μεταφορά του Captain Toad σε 3DS/NSW, από την άλλη δυστυχώς σημαίνει πως η δεύτερη και επίσης χαρισματική ομάδα του Tokyo Studio έχει αναλάβει την ανάπτυξη του, ελπίζω να ακολουθήσει ένα δυνατό επόμενο project. Όση συμπάθεια και να έχω για το Splatoon 2 και την αξιόλογη προσθήκη που έχει γίνει από την κυκλοφορία του τα 20 ευρόπουλα τα θεωρώ υπερβολικά για single mode. Ωραίος ο τρόπος που παρουσίασαν το Smash. Τα υπόλοιπα μου ήταν απλά θετικά ή αδιάφορα...

Η εικόνα που έχω για το NSW στο 2018 καλυτέρεψε αλλά η ουσία παραμένει η ίδια. Πολλές μεταφορές και ενίσχυση τίτλων που έχουν κυκλοφορήσει με έχτρα περιεχόμενο και προβολή. Τέσπα, τουλάχιστον ξέφυγαν από το χάλι του Ιανουαρίου. Μέσα στα αρνητικά και η απουσία μιας ουσιαστικής αναβάθμισης, άρα πάμε για Σεπτέμβριο και βλέπουμε....

23 λεπτά πριν, Malthador είπε

Για ποιο λόγο δεν βγάζουν ας πούμε το Mario+Luigi και το Luigi's Mansion στο NSw; Ή τουλάχιστον ΚΑΙ σε αυτό;

Έχει σχέση μάλλον με κάτι που είχα αναφέρει παλιότερα σχετικά με την μετάβαση του κοινού από το 3DS στο NSW. Προφανώς θέλουν να κρατήσουν ενεργό το κοινό των Mario+Luigi και Luigi's Mansion στο 3DS μέχρι ωσότου να ετοιμάσουν αντίστοιχες εκδόσεις στο NSW. Αν και να πω την αλήθεια περίμενα ότι η NLG θα ετοιμάσει ένα LM για το NSW... Από την άλλη είχαν ήδη έτοιμη την μηχανή από το Dark Moon επομένως η μεταφορά δεν τους στοίχισε τίποτα.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λογικα παμε για κυκλοφορια Οκτωβριο 2018.

εαν και πολυ νωρις ακομα, και πολυ λιγα στοιχεια σε υφος λιγο καλυτερο απο το trailer για το Metroid Prime  4, κατι που δεν δειυκρινυζει ειναι, εαν ειναι νεος τιτλος η port απο το WiU, και ποιο θα ειναι το τελικο  ονομα. 

Δεν το περιμενα το SuperSmash, και αυτο ηταν μια ευχαριστη εκπληξη.

Αναμενωνται αλλοι 2 τιτλοι πολυ καλοι για φετος, εκεινη τη περιοδο.

Επεξ/σία από christos_75
Δημοσ.

Εγώ, όπως έχω ξαναπει,  βλέπω κυκλοφορία του Smash μαζί με τη συνδρομή το Σεπτέμβριο. Χρειάζεται ένα βαρύ online παιχνίδι να πείσει κόσμο να πληρώσει το 20αρικο.

• Like 4
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Deghinsea είπε

Εγώ, όπως έχω ξαναπει,  βλέπω κυκλοφορία του Smash μαζί με τη συνδρομή το Σεπτέμβριο. Χρειάζεται ένα βαρύ online παιχνίδι να πείσει κόσμο να πληρώσει το 20αρικο.

Συμφωνώ σε αυτό. Αν είναι μόνο ένα παιχνίδι να σε πείσει να σκάσεις το εικοσάρικο τότε είναι αυτό. Ομολογώ και εγώ ότι μου έκανε εντύπωση ότι πρόκειται για νέο smash και όχι κάποιο super duper special edition του WiiU. 

Κατά τα άλλα και εμένα μου έκανε τρομερή εντύπωση η υποστήριξη του 3DS με first party τίτλους και μάλιστα αρκετά ισχυρούς. Το Bowsers inside story παράδειγμα είναι απλά παιχνιδάρα από τις λίγες όπως ήταν και το superstar saga. Η έκδοση του luigis mansion remake επίσης πάρα μα πάρα πολύ ευχάριστη έκπληξη και δένει μαζί με το εκπληκτικό 2 στο μηχάνημα και μάλλον αυτό σηματοδοτεί και επερχόμενη κυκλοφορία του 3 στο Switch. 

Δημοσ.

3 games μονο για Ιαπωνια

Και το αρνητικο που μολις ειδα απο την namco για ακομη μια φορα.Το little nightmares θα ειναι μονο digital.

Δημοσ.

Ρε παιδιά κάπου πήρε το μάτι μου  ότι έρχεται  νέο super mario bros  στο fb το είδα στη σελίδα της IGN   δεν είπαν για κάτι τέτοιο τελικά; 

Αυτό είχα δει κ νομιζα ότι θα βγάλουν σε mario bros.. 

http://gr.ign.com/m/super-mario-bros-1/52173/news/o-mario-lambanei-kai-pali-ton-rolo-tou-udraulikou

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tresorikos είπε

Ρε παιδιά κάπου πήρε το μάτι μου  ότι έρχεται  νέο super mario bros  στο fb το είδα στη σελίδα της IGN   δεν είπαν για κάτι τέτοιο τελικά; 

Αυτό είχα δει κ νομιζα ότι θα βγάλουν σε mario bros.. 

http://gr.ign.com/m/super-mario-bros-1/52173/news/o-mario-lambanei-kai-pali-ton-rolo-tou-udraulikou

Δεν εχει καμια σχεση με games αυτο.Το βιογραφικο του mario γραφουν.Ξεκινησε σαν υδραυλικος μεχρι το odyssey εκανε τα παντα και τον αλλαξαν απο υδραυλικο και τωρα μαλλον δεν τους εκατσε καλα και το ξαναγυριζουν.

Στο smash bros δεν θα ειναι η namco αυτη τη φορα αλλα η HAL που εφτιαξε το πρωτο smash στο n64.

Επεξ/σία από Mistwalker
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

10/7/18 και με επισημο trailer

5 ώρες πριν, christos_75 είπε

Αυτο σιγουρα δεν το περιμενα,ειδικα μες το καλοκαιρι.Μακαρι να ειναι καλο :(

Το οτι θα εβλεπα τον Solaire του Dark Souls σε amiibo ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα δεν το περιμενα.

Το μονο που με χαλασε και μενα απο το Direct ειναι οτι δυστηχως φετος βλεπουμε πολλα dlc επι πληρωμη αρχικα στο Zelda και τωρα στο Splatoon 2.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
2 ώρες πριν, DJTaurus είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Switch_MarioTennisAces_char_01.png

χαχαχ Καλή φάση. Μόνο το Mario Kart έχω από Switch, με βλέπω να πηγαίνω και σε αυτό.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
5 hours ago, Fulgore said:

Αυτο σιγουρα δεν το περιμενα,ειδικα μες το καλοκαιρι.Μακαρι να ειναι καλο :(

Νιώσε το βάθος στο gameplay. Τι έχει να ζηλέψει αυτό το game από ένα random AAA τίτλο που απλά προχωράς και σφάζεις;

Α, ναι, φαίνονται τα pixels και ζαλίζονται τα 13χρονα. :(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...