Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και γω κρατω μικρο καλαθακι... Πιο πολυ για το Μαριο Τεννις πιστευω θα ναι και για τα Dlc's που ερχονται... αντε και μερικα teasers και αν ισχυει το λινκ στο 4chan τοτε βλεπω να τρωμε κανα 5λεπτο στο νεο eshop και στα themes.... Οπως και να χει το παει καλα αν και χλιαρα για το 2018 , ομως μην ξεχναμε οτι η κονσολα βγηκε περσι το 17 και μεσα σε ενα 9μηνο εκανε παταγο...ειδωμεν.

Δημοσ.

Χαλαρά παιδιά, το καλό της υπόθεσης με τα direct είναι ότι μπορούμε να έχουμε bite sized ενημερώσεις πολλές φορές μέσα στη χρονιά. Σκεφτείτε ότι όσα είδαμε ως τώρα και όσα θα δούμε σήμερα θα τα βλέπαμε κανονικά μόνο μέσω άρθρων και πολλά από αυτά θα ήταν και παρόντα μόνο σε μεγάλες διοργανώσεις τύπου Ε3. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ΘοδωρηςGR είπε

Παίζει να δουμε ποτε το Wind Waker στο Switch? Θελω να θυμηθώ GC εποχές.

Θα προτιμούσα να δω το skyward sword και το θεωρώ πιο πιθανό για πρώτο zelda remake του Switch καθώς το wind waker και το twilight princess έχουν γίνει hd remake. Τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω γιατί το skyward sword είναι το μόνο zelda που δεν έχω παίξει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την ωρα του direct πιστευω το πρωτο 10λεπτο θα παει στο 3ds.15 λεπτα σε διαφορα games του switch ισως και το νεο firmware και 5 λεπτα θα φαει το mario tennis.Παντως αν δειξουν το ever oasis και το sushi striker στο switch και με τις φημες που θελουν να σταματησε η παραγωγη του 3ds οπως και οτι ανακοινωσαν πως το Δεκεμβριο θα ηταν το τελευταιο pokemon για το 3ds μαλλον καπου στο 19 θα αρχισουν σιγα σιγα να το παρατανε και θα συγκεντρωθουν  μονο στο switch.

Επεξ/σία από Mistwalker
Επισκέπτης
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Markom είπε

Θα προτιμούσα να δω το skyward sword και το θεωρώ πιο πιθανό για πρώτο zelda remake του Switch καθώς το wind waker και το twilight princess έχουν γίνει hd remake. Τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω γιατί το skyward sword είναι το μόνο zelda που δεν έχω παίξει

Ισχύει. Κ εγω δεν το εχω παιξει αυτο. Θα ηθελα να το δοκιμασω. Απλα ειπα για Wind waker μιας και το θεωρω για τα γουστα μου το καλυτερο Zelda. Ακομα κ σημερα που το δοκιμασα σε emulator δειχνει πολυ ομορφο. Πολυ μπροστα απι την εποχή του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το sushi striker και το ever oasis ηταν τα 2 ολοκαινουρια ip για 3ds που εδειξαν στην Ε3.Για το πρωτο συμφωνα με το site που εκανε leak το release date τωρα γραφει οτι δεν θα κυκλοφορησει στο 3ds αλλα μονο στο switch.

Επεξ/σία από Mistwalker
Δημοσ.

Αυτό με το joy-con με dpad το έχω σκεφτεί από την αρχή. Δεν θα σε χαλάσει να παρέχεις ένα ακόμα συνολάκι με joy-con αλλά το ένα να είναι dpad. Αυτό ειδικά για εμάς που θέλουμε την κονσόλα κατά κύριο λόγο φορητή για να μην παθαίνουμε κράμπες παίζοντας Street Fighter (και όχι μόνο). Το d-pad είναι απλά απαραίτητο εργαλείο, ειδικά σήμερα με τόσα indie και 2D παιχνίδια που βγαίνουν. To dpad του pro controller είναι απλά άψογο, ενσωματώστε το σε ένα joy-con και βγάλτε νέο SKU ονομαζόμενο "the lone wolf" όπου το ένα joy-con θα είναι του κουτιού με d-pad. 

Φυσικά ο ίδιος ο Kamiya από πάνω το λέει αστειευόμενος όμως έχει δίκιο. 

Δημοσ.

Μολις ανακοινωθηκε επισημα το division 2.Ο miyamotos θα επρεπε να ειναι ηδη στην ubisoft και να φροντισει να ερθει στο switch.Αν θελουν ενα καλο online game στην nintendo αλλα και κερδος απο τις πωλησεις και οι 2 εταιριες πρεπει να το φερουν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mistwalker είπε

Μολις ανακοινωθηκε επισημα το division 2.Ο miyamotos θα επρεπε να ειναι ηδη στην ubisoft και να φροντισει να ερθει στο switch.Αν θελουν ενα καλο online game στην nintendo αλλα και κερδος απο τις πωλησεις και οι 2 εταιριες πρεπει να το φερουν.

Πάντως το COD: Black Ops 4, που μόλις ανακοινώθηκε, φαίνεται να μην έρχεται στο Switch.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Deghinsea είπε

Πάντως το COD: Black Ops 4, που μόλις ανακοινώθηκε, φαίνεται να μην έρχεται στο Switch.

Ο sellars γενικως ειπε για call of duty για σημερα και επεσε μεσα.Μπορει να το ανακοινωσουν στο direct μιας και ειναι ιδια μερα  μπορει στην Ε3 αλλα μπορει και να μην ερθει και ποτε.Παντως εχει 1 μηνα που το εχει καρφιτσωμενο στο twitter για το switch.Τωρα μενει να δουμε αν θα ακουστει και το crash που ειπε μαζι με το CoD.

Εγω παντως κραταω μεγαλο καλαθι και μου φαινεται θα το γυρισω αδειο:D

Επεξ/σία από Mistwalker
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Παιδιά στις 12:00 είναι το direct ώρα Ελλάδος σωστά;

Ναι 

Χαχαχαχα. Νομιζα οτι το ειχα ποσταρει 3 φορες αλλα τελικα με προλαβαν αλλοι.

Επεξ/σία από dekulinkgr
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Markom είπε

Ναι ναι και πάλι ναι. Remake SS και το πήρα χθες, δε με νοιάζει. Είναι και για μένα το μοναδικό πραγματικά που δεν έπαιξα, και το έχω άχτι. Δε θέλω να ψάχνω wii για να το παίξω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...