Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Malthador είπε

Το Witcher 3 δεν είναι action/adventure. 

Action/role player το εχουν στο wiki.Πριν το δω παντως και για adventure μου φαινοταν:)

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, Mistwalker said:

Action/role player το εχουν στο wiki.Πριν το δω παντως και για adventure μου φαινοταν:)

Τα Witcher είναι όσο πιο RPG μπορεί να είναι ένα RPG. Χτίζεις το σύμπαν ανάλογα με τις επιλογές σου. Καμία σχέση με action/adventure δηλαδή. 

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.

Αύριο είναι μια εκδήλωση που δεν την περιμέναμε;  η ήταν προκαθορισμενη από καιρό;   για το nint direct  λέω...  Μπορεί να ανακοινώσει παιχνίδια που δεν το περιμένουμε;;  ξέρετε ότι ανυπομονώ για mario bros  έστω του wiu. Αν κ μάλλον θα πάει για το 2019...

Να ρωτήσω κ κάτι άλλο   με 4games ως τώρα  έχω πουλήσει το ένα  35 κ 5 για να το στείλω.   Μου έχει η βγει η κονσόλα καινούργια  με - 30 ευρώ από yellow της πειραιως να τα ψωνίσω σε σούπερ μάρκετ.   380  με φιφα. Mario Odyssey. Και mario cart όλα καινούργια από γνωστή αλυσίδα.  Αν κ θα αυξηθούν τα έξοδα  λόγω zelda  donkey kong κτλ . Πιστεύω ότι μ έχει βγει καλά έως τώρα στα 380 τι λέτε για όλα καινούργια;; θα μ κάνει και η δικιά μ κάνα game δώρο χα χα 

Δημοσ.

Είδα οτι το Elder Scrolls: Skyrim για το NSW έχει πέσει στα 40 ευρώ στο skroutz αυτή τη στιγμή για όποιον ενδιαφέρεται.

Amazon το έχει σταθερά στα 50. Αν δεν είναι κάποιο λάθος είναι μια πολύ καλή ευκαιρία.

• Moderators
Δημοσ.
5 hours ago, Έλεος said:

Είδα οτι το Elder Scrolls: Skyrim για το NSW έχει πέσει στα 40 ευρώ στο skroutz αυτή τη στιγμή για όποιον ενδιαφέρεται.

Amazon το έχει σταθερά στα 50. Αν δεν είναι κάποιο λάθος είναι μια πολύ καλή ευκαιρία.

Δεν παίζει η τιμή, το προϊόν δεν βρέθηκε στο κατάστημα.

Δημοσ.

Πετυχαίνω σπάνια Έλληνες στο Mario Kart που παίζω on line όποτε έχω χρόνο και διάθεση. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει λιγες ωρες που ο sellars πεταει σποντες για  το call of duty και το crash bandicoot.Ισως να μην τα δειξουν τωρα αλλα ξερουμε οτι το crash θα ερθει σιγουρα.Για το call of duty λενε οτι συνηθως το ανακοινωνουν τον Απριλιο παντως απο το Φεβρουαριο το λεει οτι το black ops 4  με motion controls και hd rumble θα ειναι στο switch.

https://gematsu.com/2018/03/rakuten-books-leaks-sushi-striker-way-sushido-switch-mario-tennis-aces-japanese-release-date

Επεξ/σία από Mistwalker
  • Like 1
Δημοσ.

Καλά σήμερα  κρατάω μικρό καλάθι. Πιο πολύ για το Mario Tennis θα είναι το direct γιατί βγαίνει σύντομα. Βγάλτε ένα strikers ρε αλήτες. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Basilisc είπε

Καλά σήμερα  κρατάω μικρό καλάθι. Πιο πολύ για το Mario Tennis θα είναι το direct γιατί βγαίνει σύντομα. Βγάλτε ένα strikers ρε αλήτες. 

Και Golf, μην ξεχνάμε το golf

Δημοσ.
Στις 3/7/2018 στις 12:55 ΜΜ, mansa2k είπε

Αν το πάμε έτσι από που πρέπει να πρωτοξεκινήσουμε το φτυάρισμα για το gamers-odyssey που μας το έβαλες και σε φόντο σε φωτογραφία μερικές σελίδες πίσω;

Για πες :P

1 ώρα πριν, Basilisc είπε

Είναι μιση ωρα και ραφουν 2019 περα απο το tennis, οποτε πιστευω 1-2 νεους τιτλους θα μας τους δειξουν. Επισης πονταρω σε αξιολογο online στο Tennis καθως εχουμε και την επι πληρωμη υπηρεσια να πλησιαζει.

1 ώρα πριν, Mistwalker είπε

Εχει λιγες ωρες που ο sellars πεταει σποντες για  το call of duty και το crash bandicoot.Ισως να μην τα δειξουν τωρα αλλα ξερουμε οτι το crash θα ερθει σιγουρα.Για το call of duty λενε οτι συνηθως το ανακοινωνουν τον Απριλιο παντως απο το Φεβρουαριο το λεει οτι το black ops 4  με motion controls και hd rumble θα ειναι στο switch.

https://gematsu.com/2018/03/rakuten-books-leaks-sushi-striker-way-sushido-switch-mario-tennis-aces-japanese-release-date

Μου φαινονται πολυ ρεαλιστικα και τα δυο, εδω ειχαμε CoD σε Wii & Wii U. Για το Crash τωρα πολλακις ειχε ξεφυγει απο διαφορες πηγες οτι ειναι timed exclusive κι αν ηταν για ενα χρονο τοτε παιζει να βγει Ιουνιο και αρα εχει νοημα να το δειξουν τωρα.

12 ώρες πριν, Tresorikos είπε

Αύριο είναι μια εκδήλωση που δεν την περιμέναμε;  η ήταν προκαθορισμενη από καιρό;   για το nint direct  λέω...  Μπορεί να ανακοινώσει παιχνίδια που δεν το περιμένουμε;;  ξέρετε ότι ανυπομονώ για mario bros  έστω του wiu. Αν κ μάλλον θα πάει για το 2019...

Να ρωτήσω κ κάτι άλλο   με 4games ως τώρα  έχω πουλήσει το ένα  35 κ 5 για να το στείλω.   Μου έχει η βγει η κονσόλα καινούργια  με - 30 ευρώ από yellow της πειραιως να τα ψωνίσω σε σούπερ μάρκετ.   380  με φιφα. Mario Odyssey. Και mario cart όλα καινούργια από γνωστή αλυσίδα.  Αν κ θα αυξηθούν τα έξοδα  λόγω zelda  donkey kong κτλ . Πιστεύω ότι μ έχει βγει καλά έως τώρα στα 380 τι λέτε για όλα καινούργια;; θα μ κάνει και η δικιά μ κάνα game δώρο χα χα 

Τα directs ανακοινωνονται μια ή δυο μερες πριν συνήθως, το συγκεκριμενο ανακοινωθηκε χτες. Απλως υπηρχε εντονο speculation οτι θα εχουμε μεσα στο Φλεβαρη ή Μαρτη.

Δημοσ.

Εγώ που είμαι ρομαντικός από το direct περιμένω να ανακοινώσουν D3 και να πουν μόλις τελειώσει το Direct μπορείτε να το κατεβάσετε επι τοπου. Ζηταω πολλα? :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παίζει να δουμε ποτε το Wind Waker στο Switch? Θελω να θυμηθώ GC εποχές.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...