orck Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Όλα ωραία και καλά τα λες. Στο τέλος όμως το χαλάς. Τι σχέση έχει η φωνή αυτού που σου πούλαγε τα παιχνιδια.
Tresorikos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Εχεις λογιαριασμο στο Forum ενα χρονο και εχεις συνολικα γυρω στα 70σχολια,δεν το λες και συχνα αυτο . 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Εχεις λογιαριασμο στο Forum ενα χρονο και εχεις συνολικα γυρω στα 70σχολια,δεν το λες και συχνα αυτο . Τωρα για το Superretroid δεν μπορει να καταλαβω κατι(μιας και βλεπω και αναφερεται στις τελευταιες σελιδες)δεδομενου οτι αρκετα ατομα απο εδω που σχολιαζουν εχουν αναλογη πολυετη εμπειρια στο gaming και δεν ειναι και μικροι σε ηλικια. Ναι θυμαμαι πιο παλια τον εαυτο μου να αγοραζει(οπως φανταζομαι και αρκετοι αλλοι απο εδω και οχι μονο)το games,gamepro,psm(playstation magazine),τοτε δηλαδη που δεν υπηρχε το internet και αγοραζες τετοια περιοδικα για να ενημερωθεις τι νεο θα βγει ή φυσικα και review παιχνιδιων(πριν γινει μετα απο χρονια γνωστο το metacritic και μπει γενικα το internet στην ζωη μας στο κομματι των reviews και της πληροφοριας). Αυτα τα εκανα σε πιο μικρη ηλικια που τοτε δεν υπηρχε βεβαια προσβαση γενικα στο gaming οπως σημερα με τα ψηφιακα παιχνιδια τις εκπτωσεις,τα used και παει λεγοντας. Εν ολιγης για να μην το παρατραβαω ναι ο Superetroid ειναι χρονια που ασχολειται με το gaming,ναι ο superetroid εχει τεραστια και εντυπωσιακη βιβλιοθηκη αλλα περαν αυτων για ποιο λογο να κατσω να ασχοληθω με το τι λεει ο καθε superetroid και να μην προτιμησω να διαβασω τις γνωμες/αποψεις των ιδιων των χρηστων πχ του Malthador,του Ikaruga(τους αναφερω αυτους συγκεκριμενα επειδη σχολιαζαν και επι εποχες wii u στο αντιστοιχο θεμα τοτε)που και πιο ουσιαστικα πραγματα εχουν να πουν στα παιχνιδια αυτα καθαυτα και φυσικα δεν ειναι 11χρονων να πεις οτι τωρα ξεκινησαν να παιζουν(δηλαδη εχουν και μια πειρα στον χωρο αυτο(αρα αναφερουν και σχετικα επιχειρηματα). Ενα youtuber που ηθελα να στηριξω πιο παλια ηταν ο Angryjoe πχ.Και αυτο γιατι μεσω των video του μπορουσε να περασει τα σχετικα μνματα στις εταιρειες για lootboxes,microtransactions(EA season pass) ή και για on disc dlc(SFxTekken κανεις?)ή μισο τελειωμενες δουλειες αλλα και αυτος χαλασε. Κοινως αν καποιος εχει μια κριτικη ικανοτητα η οποια προερχεται φυσικα απο την ηλικια και απο την πολυετη ενασχοληση του στο χωρο,γιατι να τον ενδιαφερει εν ετη 2018 τι λεει ο καθε ακυρος,ειδικα στο Ελληνικο youtube? 10 φορες να μου ελεγε καποιος τους gramers πχ οι οποιοι αν και δεν ειναι οτι το καλυτερο στο κομματι του gaming(βεβαια δεν το παιζουν και ειδικοι)τουλαχιστον σε αντιθεση με τους περισσοτερους αλλους βοηθανε τον κοσμο και σε θεματα αγορων κυριως στο κομματι του pc hardware,κοινως προσφερουν και κατι στον αλλο χρησιμο. Δεν ξερω,τωρα τελευταια η Square εχει πολλα project μαζεμενα και βλεπω να πεφτει delay απο τις διαφορετικες πλατφορμες που ασχολειται.Το project επρεπε ηδη να ειχε ανακοινωθει αφου το γνωριζουμε εδω και ενα χρονο και δεν ειναι και καμια υπερ παραγωγη απο πλευρας κοστους αναπτυξης για να πει κανεις οτι γιαυτο και δεν εχει βγει ακομα. Αυτοί που μπαίνουν εδώ στο switch με ξέρουν σαν όνομα.. Ένα μήνα έχω το switch να μπαινω στο Forum έτσι δεν έχει νόημα... Ειμαι στο my phone απτό 2011 με 1900 μηνύματα σαν tresor_jim κ ναι κάποιου που του κόβει λίγο καταλαβαίνει αν λέω αλήθεια... Εξάλλου έχω όλα τα μηνύματα κρατημένα
Mistwalker Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, Tresorikos είπε Εγώ είμαι στην Άρτα.... Θα πήγαινε φίλη μου εκεί που δεν είχε ιδέα τι παιχνίδια παίρνει το switch... Ήταν από παιδί που δεν είχε καμία αξιολόγηση.. Οκ ήμουν δύσπιστος ως προς έναν άγνωστο.. Του είπα οκ για το ραντεβού κ ο Θεός βοηθός.. Του μίλησα ευγενέστατα.. Αυτός μετά στο τηλέφωνο αφού μ έλεγε δεν στο πουλαω τώρα τραβα παρτο 70 ευρώ μου έλεγε δεν ήταν υποχρεωμένος να μ δείξει καμία φωτογραφία κ ας ήμουν Αθήνα να πάρω το switch μαζι κ ναμην κάνω παραγγελιες απτό ίντερνετ κ κλείσιμο στην μάπα.. Οκ ζήτησα 2 φωτογραφίες και μ έλεγε τον έπρηξα;;; όχι δεν είμαι καθόλου λάθος. Στο viber είχε τον super mario κ ούτε με έβαλε εξαρχής για αγοραστή... Κάποια παιδιά μ έδωσαν δίκιο .. Το ότι ήμουν καχύποπτος για 2 φωτογραφίες... Δεν σημαίνει ότι φταιω εγώ.. Ειλικρινά είμαι παλιό μέλος στο my phone τέτοια άτομα δεν μου έχουν ξανατυχει... Έχω ψώνισει κ με κατάθεση σε παιδιά εκεί.. Μόνο κ μόνο αν τον ακούγατε που μιλούσε σαν τον τζωρτζη απτό μάστερ σεφ θα καταλάβαινες τι ρόλο βαράει... Χα χα 😂 Για μενα καλα εκανες,προσοχη οταν εχεις να κανεις με εντελως αγνωστο.Δεν λεω για τον συγκεκριμενο γενικα μιλαω,που ξερεις οτι αν πηγαινες με το switch να το δοκιμασεις οτι δεν θα γυρνουσες χωρις zelda και ουτε καν το switch σου.Μπορει να ειχε μπελαδες και η κοπελα που εστειλες.Εχω εναν φιλο που παραλιγο να την πατησουν σε ανταλαγη για αλλο μηχανημα που ηταν να κανουν με εναν εντελως αγνωστο που στο σημειο συναντησης αλλο περιμεναν και αλλο ειδαν. 1
greed Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Η τιμη που το εδινε ηταν χαρισμα. Τοσο βασικα θα το πουλαγε σε οποιοδηποτε καταστημα ως μτχ. 30€ δηλαδη χαρισμα ηταν και εσυ μαλλον τον παραζαλισες. Τεσπα ειμαστε offtopic.
Tresorikos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, orck είπε Όλα ωραία και καλά τα λες. Στο τέλος όμως το χαλάς. Τι σχέση έχει η φωνή αυτού που σου πούλαγε τα παιχνιδια. Είπα να ελαφρυνω λίγο το κλίμα... Μου μιλούσε ειρωνικά σαν με κοριτσίστικη φωνή και να σ λέει δεν ήμουν υποχρεωμένος να σ στείλω καμιά φωτογραφία... Ενώ σε έχει αφήσει αυπνο το μεσημέρι μέχρι να μ πει το οκ για την συνάντηση κ γω να πω στη φίλη μου που την έχω stand by .. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τον εκνευρισμό μου ... Κ απλά έβαλα χα χα για Ναμη γράψω τπτ άσχημο 4 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Για μενα καλα εκανες,προσοχη οταν εχεις να κανεις με εντελως αγνωστο.Δεν λεω για τον συγκεκριμενο γενικα μιλαω,που ξερεις οτι αν πηγαινες με το switch να το δοκιμασεις οτι δεν θα γυρνουσες χωρις zelda και ουτε καν το switch σου.Μπορει να ειχε μπελαδες και η κοπελα που εστειλες.Εχω εναν φιλο που παραλιγο να την πατησουν σε ανταλαγη για αλλο μηχανημα που ηταν να κανουν με εναν εντελως αγνωστο που στο σημειο συναντησης αλλο περιμεναν και αλλο ειδαν. Θα πήγαιναν καπου με κόσμο.. Ευτυχώς που δεν μ είπε είμαι εκεί!!! και να μην πήγαινε καθόλου κ να πήγαινε η καημένη και να την έστηνε. Η που να ξέρεις τι ρόλο βαράει π κάθε ένας.. Η τιμή ήταν καλή εγώ οκ δεν του έδειξα εμπιστοσύνη γιατί ήμουν 350 χιλιόμετρα μακριά... Το παιχνίδι θα έφτανε αρκετές μέρες αργότερα σε μένα κ του ζήτησα φώτο για να δει πως είναι η κοπέλα.. Δεν ήξερε καν ότι παίρνει τέτοιες κασέτες μέχρι που της έστειλα να δει κ που να ήξερε τα μαγικά της ninty
Mistwalker Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) O sellars που εδωσε το leak του direct εδωσε και leak απο εναν τιτλο Ειπε μονο south park και η λογικη θελει να ειναι το καινουριο. Παμε και το επομενο leak Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από Mistwalker
mansa2k Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτό είναι από το 4chan αλλά είχε γραφτεί πριν λίγες μέρες. Σε ένα άλλο είχε αναφερθεί 3ds direct με κύρια σημεία τα νέο Wario Land και remake του Link's Awakening. Καλά αν το δεύτερο είναι αλήθεια θα είναι τρελή απογοήτευση για μένα διότι έλπιζα ότι θα υλοποιηθεί στο NSW.... Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από mansa2k
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 12 minutes ago, mansa2k said: Αυτό είναι από το 4chan αλλά είχε γραφτεί πριν λίγες μέρες. Σε ένα άλλο είχε αναφερθεί 3ds direct με κύρια σημεία τα νέο Wario Land και remake του Link's Awakening. Καλά αν το δεύτερο είναι αλήθεια θα είναι τρελή απογοήτευση για μένα διότι έλπιζα ότι θα υλοποιηθεί στο NSW.... Δεν νομίζω ότι θα κυκλοφορήσουν καινούριοι 1st-party τίτλοι για το 3DS πλέον.
Pitsifrikos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Όπου και να υλοποιηθεί είναι τρελό νέο.Ας ελπίσουμε να είναι αλήθεια. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από Pitsifrikos
dekulinkgr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Ελπιζω να ειναι αληθεια για το hollow knight αλλα οχι για το links awakening.Το θελω για το switch οχι για το 3ds.Mαζι με το ocarina of time ειναι για μενα τα καλυτερα zelda!!!!!
DJTaurus Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Nintendo expected to overtake Microsoft in 2018 Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από DJTaurus
zio10 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, Tresorikos είπε Εγώ είμαι στην Άρτα.... Θα πήγαινε φίλη μου εκεί που δεν είχε ιδέα τι παιχνίδια παίρνει το switch... Ήταν από παιδί που δεν είχε καμία αξιολόγηση.. Οκ ήμουν δύσπιστος ως προς έναν άγνωστο.. Του είπα οκ για το ραντεβού κ ο Θεός βοηθός.. Του μίλησα ευγενέστατα.. Αυτός μετά στο τηλέφωνο αφού μ έλεγε δεν στο πουλαω τώρα τραβα παρτο 70 ευρώ μου έλεγε δεν ήταν υποχρεωμένος να μ δείξει καμία φωτογραφία κ ας ήμουν Αθήνα να πάρω το switch μαζι κ ναμην κάνω παραγγελιες απτό ίντερνετ κ κλείσιμο στην μάπα.. Οκ ζήτησα 2 φωτογραφίες και μ έλεγε τον έπρηξα;;; όχι δεν είμαι καθόλου λάθος. Στο viber είχε τον super mario κ ούτε με έβαλε εξαρχής για αγοραστή... Κάποια παιδιά μ έδωσαν δίκιο .. Το ότι ήμουν καχύποπτος για 2 φωτογραφίες... Δεν σημαίνει ότι φταιω εγώ.. Ειλικρινά είμαι παλιό μέλος στο my phone τέτοια άτομα δεν μου έχουν ξανατυχει... Έχω ψώνισει κ με κατάθεση σε παιδιά εκεί.. Μόνο κ μόνο αν τον ακούγατε που μιλούσε σαν τον τζωρτζη απτό μάστερ σεφ θα καταλάβαινες τι ρόλο βαράει... Χα χα 😂 Το λέω από την άποψη ότι αφου σου έστειλε μια φορά φωτογραφίες και βίντεο που ζήτησες θα μπορούσες να τα δείξεις στη φίλη σου για να ξέρει τι θα παραλάβει. Επίσης το ότι δέχτηκε να βρεθείτε σε μέρος με τόσο κόσμο ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες απάτης.
NickTG Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 7 hours ago, sils said: Οσο για το ζελντα ενταξει παιχνιδι αξιο της πολυετούς αναμονής του αλλα εχουν βγει στο ιδιο στυλ εξισου πολυ καλα παιχνίδια των τελευταιο καιρο που ορισμενοι τα έπαιξαν πριν το ζελντα. Και καλύτερα μην σου πω. Και όχι μόνο τα έπαιξαν νωρίτερα αλλά και πιο φθηνά από το πανάκριβο Zelda που η Nintendo δεν το βάζει ούτε σε μια προσφορά στην προσπάθεια της να μας ρουφήξει το αίμα! 1
Mistwalker Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zio10 είπε Επίσης το ότι δέχτηκε να βρεθείτε σε μέρος με τόσο κόσμο ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες απάτης. Δεν το δεχτηκε ειναι ορος στην αγγελια.Αθηνα μονο και συναλλαγη στο μετρο. Τα action/adventure games το καλυτερο που μπορουσαν να κανουν ειναι οτι εδωσε το witcher 3.Το breath of the wild με την προσθηκη οτι εχεις full ελευθερια να κανεις οτι θες και με τα real physics εχει παει σε αλλο επιπεδο δεν συγκρινεται με αλλο game αυτη τη στιγμη. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από Mistwalker 1
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 5 minutes ago, Mistwalker said: Τα action/adventure games το καλυτερο που μπορουσαν να κανουν ειναι οτι εδωσε το Witcher 3. Το Witcher 3 δεν είναι action/adventure.
Προτεινόμενες αναρτήσεις